Месомелачки

Месомелачка ROHNSON R 549

Редовна Цена: 99,00 лв.

Специална цена 89,10 лв.

Месомелачка GORENJE MG 1600 W

Редовна Цена: 119,00 лв.

Специална цена 99,00 лв.

Месомелачка BOSCH MFW 45020

Редовна Цена: 199,00 лв.

Специална цена 157,00 лв.

Месомелачка ZELMER ZMM 4282 W

Редовна Цена: 179,00 лв.

Специална цена 159,00 лв.

Месомелачка ROHNSON R 540 S

Редовна Цена: 229,00 лв.

Специална цена 167,00 лв.

Месомелачка ROHNSON R 5410

Редовна Цена: 199,00 лв.

Специална цена 179,10 лв.

Месомелачка KENWOOD MG 450

Редовна Цена: 199,00 лв.

Специална цена 185,07 лв.

Месомелачка KENWOOD MG 510

Редовна Цена: 249,00 лв.

Специална цена 197,00 лв.

Месомелачка GORENJE MG 2000 SJE

Редовна Цена: 259,99 лв.

Специална цена 233,99 лв.

Месомелачка BOSCH MFW 67440

Редовна Цена: 279,00 лв.

Специална цена 251,10 лв.

Месомелачка ZELMER ZMM 5580 W

Редовна Цена: 279,00 лв.

Специална цена 259,00 лв.

Месомелачки BOSCH MFW 68660

Редовна Цена: 399,00 лв.

Специална цена 359,10 лв.

Месомелачка KENWOOD MG 700

Редовна Цена: 539,00 лв.

Специална цена 501,27 лв.