Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212, 0884839348 или Viber

Проточни бойлери

Филтри

7 продукт(а)

на страница
Филтри

7 продукт(а)

на страница

Проточните бойлери са най-бързото и качествено решение да си осигурите незабавно безкрайно течаща топла вода. Как?! Сега ще разберем в следващите редове.

Какви видове предлагаме?

В гамата ни ще откриете два вида, а именно електрически и газов модел, предназначени за баня или кухня. Безкрайната топла вода се осигурява, посредством директното нагряване, по време на преминаване на течността през нагревателя. На входа тя постъпва студена, а на изхода излиза загрята до определена температура и този процес се повтаря, докато уреда работи.

При газовите варианти обаче, нещата стоят по малко по-различен начин. Тук имаме огнена горелка, която се запалва чрез специална пиезо система и се захранва от газ. Тя също нагрява директно постъпващата студена течност и има възможност за ръчно регулиране на производителността. Разбира се, тези прибори притежават и множество защити - изгасване на пламъка чрез специален датчик, в случай на неработещ димоотвод, устройството самостоятелно ще се изключи и т.н.

Монтаж

Едно от предимствата на проточните бойлери са техните компактни размери. В сравнение с моделите с резервоар, тези са ”микроскопични” и не заемат много място в помещението. Те изискват изводи за топла и студена вода от водопроводната инсталация, както и значително сечение на електрическите проводници, поради повишената консумация.

Изключително лесни са за монтаж, именно поради малките си размери. В комплект с тях пристигат всички нужни монтажни компоненти за директното им прикрепване върху стената.

Характеристики

И в двата случая, колкото мощността е по-голяма, толкова консумацията на ток или газ също се увеличава. За сметка на това, обаче нагревателят може за единица време да затопли по-голямо количество течност. Например, при 25 °C, преминават 3,9 литра за минута. Мощността разбира се може да се регулира чрез специалния контролен бутон.

Минималното сечение на електрическия захранващ проводник трябва да е поне 6м², поради повишената консумация и натоварване на електроинсталацията - много важен нюанс, който не е за пренебрегване.

Газовият вариант обаче може да затопли до 11 литра в минута, а максималният му вариант е 19,2 kW. Размерите естествено са малко по-големи от на по-горния модел, а контрола механичен. Снабдени са с многостепенни системи за защита, така че да сте напълно спокойни по време на тяхната работа.

Защо точно ТЕХНО МИКС?

При нас в ТЕХНО МИКС сме Ви приготвили и от двата вида, за да направите най-точната покупка спрямо нуждите Ви. Заповядайте в онлайн магазина tehnomix.bg и разгледайте предолженията ни. Те са достъпни на евтини цени и с гаранция, а също получавате:

  • интуитивна лесна за навигация уеб-платформа с възможност за бързо пазаруване без регистрации;
  • богата гама за правилен подбор и само нови и актуални продукти;
  • екип от специалисти, готови да помогнат при всеки случай на затруднения в подбора и пазаруването;
  • краткотрайни доставки до всеки град и населено място на страната;
  • всички стоки с най-високото качество.


Виждате само някои от предложенията ни към вас. Заповядайте в сайта и ще се запознаете с всичко останало. Очакваме Ви!

Популярни търсения: бързонагряващи