За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Микровълнови фурни за вграждане

Филтри

Продукти 1-40 от 44

Страница
на страница
Филтри

Продукти 1-40 от 44

Страница
на страница

Тъй като голяма част от съвременните кухни са с изключително ограничено пространство, електроуредите за вграждане набират все по-голяма популярност, защото спестяват много място, а по функционалност не отстъпват с нищо по отделностоящите си аналози. Изключение в случая не правят и микровълновите печки. Защо да изберете нас пред останалите конкуренти и какви видове предлагаме ще опишем в следващите редове.

Защо да купим микровълнова фурна за вграждане от Tehnomix.bg

Защото при нас можете да купите продукти на кредит и имате избор от различни кредитни институции, сравнявайки техните условия. Така избирате най-изгодните за Вас оферти, а гаранцията в нашия магазин е една от най-продължителните, подарявайки Ви спокойствие, че купувате качествени електроуреди на евтини цени.

При каквото и да е затруднение в избора, обърнете се към наш експерт, който с радост ще Ви помогне в трудната задача и спрямо изискванията и условията Ви, той ще даде индивидуални препоръки. Ние също, регулярно за отделни продукти правим промоционални оферти, така че следете ни редовно. Ето и някои от марките, които ще откриете при нас - микровълнови за вграждане Gorenjeмикровълнови за вграждане Bosch, Miele, AEG, Eletrolux и други.

Различни видове

Когато сте нагърбен с трудната задача да изберете подходящата микровълнова фурна за вграждане, на първо място следва да се запознаете с видовете и да прецените, кой от тях би бил най-добрия вариант за Вас. Ето ги и тях:

  • Грил и конвекция - освен микровълни, този тип позволяват печене на ястия и притежават конвекция, което означава, че е предвиден допълнителен вентилатор, разпределящ температурата равномерно из цялата камера;
  • Нива на мощност - имате възможността да превключвате измежду различните нива на мощност на микровълните. Така правите печенето по-прецизно и ефективно;
  • Автоматични програми - нашите предложения имат и определено ниво на автоматизация, при което получавате програми, като AutoPilot, самостоятелно поддържане на топлината и много други. Всички те са предназначени да пестят време и да Ви ангажират колкото се може по-малко;
  • Начин на управление - тук основно се наблюдават два типа, а именно механично и сензорно. Първото е характерно за нискобюджетните предложения и се извършва чрез завъртане на даден бутон в определена посока. Второто се използва в по-скъпите решения, където избора на нужния режим се извършва върху чувствителна на допир повърхност с върха на пръста.

Стандартни размери

Размерите на предлаганите от нас електроуреди в категорията са стандартизирани за съвременните условия, но в отделни случаи те варират и вместимостта е повече или по-малко. Въпреки това, параметрите са съобразени, за да е възможно уредът да се интегрира нормално в предвиденото за целта място.

Вече се надяваме да сте по-запознати с предлаганите онлайн на Tehnomix.bg продукти - микровълнови фурни, комбинирани фурни, стандартни фурни и други. Ако се нуждаете от по-детайлна информация за тях или изпитвате трудности в подбора, не се колебайте да се свържете със сътрудниците ни. Те са запознати в детайли с техниката и ще Ви обърнат индивидуално внимание. Очакваме Ви!