За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Парови фурни

Филтри

11 продукт(а)

на страница
Филтри

11 продукт(а)

на страница

Фурните за вграждане са препоръчително решение в случай, че искате да спестите максимално пространство в кухнята. Ето и някои особености на паровите модели.

Запознайте се с паровите фурни за вграждане

Наличието на функция с пара позволява запазването на здравословните хранителни свойства на приготвяните ястия. Те запазват своя аромат и сочност, защото водните изпарения във вътрешността на камерата затварят порите на приготвяната храна и така не се губят ценни сокове и аромати.

Колко автоматични програми имат (и какво представляват)

Броят на автоматичните програми зависи от класа на продукта и съответно нискобюджетните са по-оскъдни на подобни опции, а по-скъпите са по-богати. Те обаче присъстват и в двата случая и в единия те могат да са 20, а в другия над 100. Това изключително автоматизира процеса по приготвяне на различни вкусни блюда и ангажира с минимални действия домакините.

Начини на управление

Начините са два основни, а именно механични и управление с докосване - touch. В първия случай имаме предвидени механични бутони, които се завъртат с ръка в определената посока, докато във втория, чрез натискане с пръст по чувствително на допир покритие, задаваме програмата софтуерно. Моделите на Aeg фурни на пара се предлагат с управление с докосване, докато при Електролукс парови фурни ще откриете и двата начина на управление.  

Видове капацитети

Разновидностите на вместимост варират в значителни граници, което позволява да направите по-гъвкав избор, основан на броя на членовете в семейството Ви и интензивността на готвене. Например, при нас в Tehnomix се предлагат капацитети от 24 до 73 литра и са подходящи както за три- и четири-членове на семейството, така и за малки ресторанти и гостилници.

Нещо повече за технологията Miele MultiSteam

Представлява наличие на допълнителен парогенератор, позволяващ създаването на пара, спомагаща за получаването на хрупкава външна коричка и вкусно и сочно ястие отвътре. Благодарение на разположените във вътрешността на камерата отвори, изпаренията се разпределят равномерно, благодарение на което се постига и по-бързо загряване на фурната.

Предимствата на Техно микс

Основното ни предимство се крие във възможността за покупка на кредит при избор на институция за неговото отпускане. При нас предварително можете да разгледате офертите на всички тях и да вземете напълно информирано решение от услугите на кой кредитор да се възползвате.

Предпочитайки нас Ви очаква също:

  • на едно място огромно разнообразие по различни специфики, размери, вместимости и аксесоари за фурни;
  • пълна гъвкавост в избора, изплащането и дори покупката;
  • при затруднения в услугите на Техномикс, винаги можете да се обърнете към експертите ни. Те с желание ще Ви обърнат индивидуално внимание и ще съдействат;
  • основни базови филтърни функции за бързо сортиране на стоките по зададените от Вас критерии.

Ако имате нужда от съдействие, потърсете ни! Очакваме Ви!