Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или на Viber

Шварц кафемашини

Филтри

12 продукт(а)

на страница
 1. Кафемашина PHILIPS HD5120/00
  Кафемашина PHILIPS HD5120/00
  ПЦД 139,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 108,00 лв. Разлика 31,00 лв.
 2. Кафемашина PHILIPS HD7459/20
  Кафемашина PHILIPS HD7459/20
  ПЦД 109,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 89,00 лв. Разлика 20,00 лв.
 3. Кафемашина PHILIPS HD7767/00
  Кафемашина PHILIPS HD7767/00
  ПЦД 359,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 299,00 лв. Разлика 60,00 лв.
 4. Кафемашина Шварц Tefal CM260812 Principio
  Кафемашина Шварц Tefal CM260812 Principio
  ПЦД 119,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 99,00 лв. Разлика 20,00 лв.
 5. Кафемашина за турско кафе GORENJE ATCM730T
  Кафемашина за турско кафе GORENJE ATCM730T
  ПЦД 199,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 189,00 лв. Разлика 10,00 лв.
Филтри

12 продукт(а)

на страница

Съществуват различни технологии за изготвяне на годно за консумация кафе и една от тях е капковата. Сега ще разгледаме принципа на работа на този тип кафемашини, най-добрия начин за обслужването им и как се работи с тях.

Какво представляват шварц кафемашини

Основните съставни части са:

 • резервоар за студена вода, намиращ се в задната част на уреда;
 • отделно място за затопляне на течността до определена температура;
 • нагревателен елемент;
 • Филтър във вид на фуния, в която се изсипва смляното кафе;
 • кана или друга колба за събиране на готовата течност.

Към днешна дата, въпреки остарялата технология на работа, те все още са изключително предпочитани сред потребителите. Имат осъвременени дизайни, отлично вписващи се във всеки дом, а благодарение на елементарното им устройство, те са изключително дълготрайни и евтини.

По-съвременните модели дори притежават функция за поддържане на температурата на намиращата се в каната напитка, чрез допълнително подгряване. Така можете да сте сигурни, че дори и след няколко часа, съдържанието ще остане приятно и годно за консумация.

Какви са видовете предлагани артикули?

Ако сте любители на кафето, знаете колко голямо блаженство е да разполагате с добра кафемашина. Когато става въпрос за качество, ние предлагаме уреди за шварц на доказани марки като Philips, SMEG, Gorenje. С богата гама от продукти и аксесоари, имаме по нещо за всекиго, свързано с шварц напитките:

 • машина за турско кафе – идеална е за тези, които обичат богатия, наситен вкус на турското кафе. Тя е лесна за използване и се предлага с редица функции, включително регулируемо време за приготвяне, автоматично изключване и подвижен чайник за лесно почистване. Друга опция в същата сфера е електрическото джезве за направа на типичната черна турска напитка;
 • класика – ще откриете гама от традиционни кафемашини, с или без кани, за тези, които предпочитат по-изчистените вкусове.

Уредите се предлагат в различни размери и стилове, така че можете да изберете тази, която отговаря на вашите нужди и на кухненския ви интериор.

Какво още ще откриете?

В допълнение към шварц машините има широка гама от аксесоари за любителите, включително кафемелачки, чаши и филтри. Аксесоарите им са създадени, за да ви помогнат да извлечете максимална полза и наслада от напитката, независимо дали приготвяте турско кафе или класическо американо.

Какви са предимствата на шварц уредите?

Едно от най-хубавите неща за уредите, правещи шварц е, че се предлагат на достъпни цени. Можете да се сдобиете с висококачествена кафемашина или аксесоар, без да влияете зле на бюджета си. В разнообразната гама от продукти можете да намерите всичко, от което се нуждаете, за да приготвите перфектната чаша от любимата напитка.

Почистване

Поддръжката и почистването са елементарни и отнемат само няколко секунди. След изготвянето на ободряващата напитка е необходимо филтърния елемент да се отстрани. Ако той е еднократен, директно се изхвърля и се поставя нов, а ако е за многократна употреба, се изсипва съдържанието му в кошчето и се измива. Със суха кърпа забърсваме всички останали капки, сглобяваме елементите обратно и машината е готова за последваща употреба.

Как се приготвя

Технологията за приготвяне се основава на загряването на водата от резервоара до висока, почти кипяща, температура и нейното преминаване във вид на капки през ситно смляното кафе, намиращо се във филтъра. Така водата на изхода отива в каната, но вече с извлечените вкусови и ободряващи качества и годна за консумация. Процесът по изготвянето е значително по-продължителен, например ако го сравним с еспресото, но пък някои хора това не ги притеснява и харесват готовата напитка.

Ако и Вие искате да се снабдите с подобен невероятен уред, заповядайте онлайн на Техно микс, където гамата от различни видове шварц кафемашини е доста голяма и ще можете да изберете най-подходящата за Вас. Без значение дали желаете черна или бяла, както и в комбинация от двата цвята, ние имаме подходящото решение за Вас на невероятни цени и с продължителна гаранция. При колебания в избора или затруднения с поръчките, свържете се с консултантите ни и те ще съдействат безплатно. Очакваме Ви!