Аксесоари за отопление

Аксесоари за отопление

Аксесоари за отопление

Аксесоарите за отопление ще помогнат за безопасността при употреба на уреда и вписването им в интериора на помещението. Сега ще Ви запознаем с решенията ни и ще изброим качествата, отличаващи ни от конкурентите.

Какви аксесоари за отопление предлагаме?

В асортимента на онлайн магазин tehnomix.bg ще откриете гама от разнообразни допълнителни елементи за електрически уреди, спомагащи за по-приятната им и ефективна употреба. Това са например крачетата за подов монтаж, позволяващи на конвекторната печка за отопление да стои на пода, а не на стената.

Те са изработени от качествени материали и са лесни за монтаж върху определени серии от печки (повече подробности ще откриете в описанието на продукта). Тези резервни части Ви позволяват по-лесно да премествате уреда от едно място на друго, без да се страхувате от възникване на опасности от нежелани последствия.

В комплект с представения продукт пристига и специална ръкохватка, позволяваща преместването на електроуреда, когато той е още в затоплено състояние. Монтажът е изключително лесен и с него може да се справи дори и човек без особени специфични технически познания. Нужна Ви е само една отвертка и да погледнете упътването към артикула.

Защо да се доверите на ТЕХНО МИКС?

Защото винаги добре подбираме доставчиците си и стоките, които ни доставят за продажба. Какво имаме предвид?! Това, че индивидуално изпробваме работоспособността на всеки от артикулите и при установяване на несъответствие с описанието или други дефекти, ги връщаме обратно на доставчика. Така гарантираме високото качество и работоспособност на  всичко в магазина.

Избирайки нас, като търговец на който да се доверите, ние Ви предоставяме екип от експерти, на които напълно безплатно да задавате вашите въпроси, свързани със стоките ни. Те са специално обучени и са преминали съответните курсове, за да са достатъчно адекватни в отговорите си. Също така те са с дългогодишен практически опит и можете да им се доверете.

Продължителната практика в бранша ни помогна да усвоим умението да сме гъвкави в обслужването и бързо да изпълняваме заявките за да сме максимално ефективни. Това гарантира, че поръчката Ви ще бъде подадена за доставка възможно в най-кратък срок от момента на нейното създаване.

А ако се питате дали стоките ни са нови и опаковани с пълноценния си комплект?! Краткият отговор е Да! Всичко се доставя, така както сме го получили, заедно с нужните документации и гаранции. Предпочитайки обаче да купите от нас Ви очакват също:

  • вежливи и позитивни млади хора, за да споделите нуждите си и те да Ви помогнат да изберете най-доброто за вас;
  • редовно организиране на промо-акции за още по-изгодно пазаруване;
  • открити търговски условия;
  • максимално достъпни цени, без аналог на пазара;
  • най-дългите гаранционни срокове и още много други.

Заповядайте, очакваме Ви!