Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Съдомиялни 60 см

Филтри

34 продукт(а)

на страница
Филтри

34 продукт(а)

на страница

Съдомиялни 60 см

Съдомиялната машина 60 см е много полезен уред, където се изисква измиването на множество чинии и чаши. Той ни спестява много време и усилия, защото е напълно автоматизиран и почти не се налага намеса от наша страна. Къде са подходящи за употреба и обема на разхода на вода и електроенергия ще се опитаме да разберем днес.

 

Какво е приложението на съдомиялна машина 60 см?

Като за начало нека първо обясним, какво означава 60 см - широчината на уреда, определящ неговата вместимост. Той не е подходящ за компактни помещения, защото заема повече място, а също има по-малки аналози за подобен случай. <br /><br />Миялните машини често намират приложение в ресторантите и заведенията, където интензивността на употребата е по-голяма. Те са свободностоящи и е необходимо предвиждането на допълнително място в кухненския бокс.

 

Каква е средната вместимост?

Тук не става дума за най-тесните варианти и обикновено поемат 12-14 комплекта, достатъчни за 5-6 членно семейство. Размерите им средно са около Ш60хД60хВ85 см. Всъщност изглеждат доста грамадни, но не бива да забравяме, че се поставят не само чинии, чаши и вилици/лъжи, но и тенджери и тигани, използвани в процеса на готвене. Освен голямата си вместимост, този тип електроуреди имат и доста по-големи допълнителни възможности.

 

Разход на вода

На база размерите, тези уреди потребяват на всеки работен цикъл около 9-14 литра. Това е доста икономично, особено ако направим сравнение с ръчното измиване на такова количество посуда. Ако приемем, че съдомиялната изразходва 10 л. вода за 34 прибора (14 комплекта) при един цикъл, то под чешмата, ние ще изхабим около 43 л. Защо се получава голямата разлика? Защото, съвременните електрически домашни помощници притежават специални сензори, контролиращи консумацията.<br /><br />Така се изпуска точно толкова течност, колкото е необходима и нито повече, нито по-малко. С оглед също на ниската консумация на електроенергия, виждаме как едно вложение за подобен прибор всъщност с времето се изплаща многократно.

 

Програми

Всеки от видовете миялни има различни програми и при всеки разработчик и бранд, те са с отделни имена, но извършват еднакви действия. Ето и най-разпространените:

 

  • таймер за отложено пускане - полезна опция, позволяваща да зададете стартиране в точно желаното от вас време през деня или вечерта. Особено полезно да се възползвате от нощната по-ниска тарифа на тока;
  • защита от протичане - в маркуча за водоподаването е поместен електромагнитен клапан, спиращ притока при прекомерно повишение;
  • използване на средства 3 в 1 - в цялостния процес е необходимо добавянето на различни средства, а тази функция го прави самостоятелно. Нужно е само тяхното зареждане преди стартиране;
  • защита от деца - докато продукта се намира в работно състояние и изпълнява определена програма, вратата в някои случаи се заключва и не се отворя или след отварянето, процеса се стопира.

 

Заповядайте в Техномикс

Разгледахме само базовите способности. Разбира се в различните модели те варират и могат да бъдат повече или по-малко. Предлаганите от Техно Микс продукти онлайн също притежават подобни удобства и можете да ги закупите на изключително изгодни търговски условия и неустоими цени. Дори получавате възможността да пазарувате с много изгодни лизингови условия. Обслужващите ни екипи са изключително подготвени и ще Ви помогнат! Очакваме Ви!

 

Разгледайте нашите предложения за: цени на АЕГ съдомиялни 60 см и съдомиялни машини