За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0898392908; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0884067555; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Аксесоари за телевизори и други

Филтри

58 продукт(а)

на страница
 1. Универсално дистанционно у-ние PHILIPS SRP2018/10
  Универсално дистанционно у-ние PHILIPS SRP2018/10
  ПЦД 25,99 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 23,00 лв. Разлика 2,99 лв.
 2. TV стойкa SONY SU-WL850
  TV стойкa SONY SU-WL850
  ПЦД 319,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 299,00 лв. Разлика 20,00 лв.
 3. Дистанционно LG Magic Remote AN-MR21GC
  Дистанционно LG Magic Remote AN-MR21GC
  ПЦД 109,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 99,00 лв. Разлика 10,00 лв.
Филтри

58 продукт(а)

на страница

Телевизорите представляват високотехнологични приемници на TV-сигнал, но както всички останали електронни джаджи, така и те си имат допълнителни аксесоари, от които се нуждаят. В настоящия материал ще видим защо са важни, видовете и в кои случаи са удачни за употреба.

Защо са важни аксесоарите за телевизори?

Освен, че ни помагат за удобната работа с продукта, те ни позволяват дълготрайно да го поддържаме в добра външност и работоспособност. Те също подобряват комфорта от употребата. Например дистанционните устройства ни дават възможност за управление на уреда, без да напускаме удобното си място.

Специалните почистващи препарати пък ни позволяват лесно да поддържаме екрана в отлично състояние, без прах и петна по него. Стойките за стена пък дават да окачим приемника си на удобното за нас място. Всички тези малки допълнителни елементи, допринасят за комфортната употреба на основния продукт.

Какви видове има?

При избора на аксесоар е изключително важно да сте наясно дали е съвместим с вашия TV, за да може той перфектно да сработи. Съществуват например универсални дистанционни, които са подходящи за работа с много TV-модели, но все пак трябва да проверите дали вашият присъства в списъка.

Същото важи и за окачващите стойки. Те са си пригодени за определен модел или големина на корпуса и е нужно това да се съобрази при избора. Разбира се предлагат се и регулиращи, така че да се пригаждат спрямо размерите на уреда. Съществуват обаче и универсални, като например почистващият преперат за екрана и кърпичката. Те могат да се използват при всякакви LCD варианти.

Какви аксесоари за телевизори ще откриете на сайта ни?

В онлайн магазина на tehnomix.bg ще откриете много голямо разнообразие от аксесоари, които да увеличат още повече насладата от гледането на телевизия. Ето някои от продуктите:

 • стойки за телевизор – поставките за ТВ могат да бъдат както настолни, така и прикрепени за стената. Те ви добавят комфорт и ви спестяват място. Стойките са здрави конструкции, с различни, спрямо изискванията, механизми. Цените на стойките варират, в зависимост от размера и начина на производство и спрямо това колко инча телевизор ще държат, като предлагаме марки, като Samsung и Philips. Има базови стойки, а има и стойки, които се регулират по време на употреба, за максимален комфорт;
 • разклонители – голям улеснител в ежедневието, когато нямате място за контакти на много места. Имаме модели с от едно с до осем заземени контакта. Употребата на разклонител със защита е перфектният начин да знаете, че важните устройства в дома ви са предпазени;
 • дистанционни – при повреда или друг проблем на вашето дистанционно, доверете се на дистанционните, които ние предлагаме. Универсалните дистанционни, които ще откриете на сайта ни са чудесна опция, чрез която да се насладите на любимото си предаване и да сменяте настройките. Дистанционното боравене с телевизора ви спестява излишното неудобство от ставане от любимото си място.;
 • кабели – можете да избирате между стерео кабели, оптични аудио кабели, USB, HDMI и Scart кабели;
 • цифрови антени – имаме набор от няколко вида антени за цифрова телевизия. С тях, чрез инвестиране в добрата им цена, можете да подобрите сигнала и да предотвратите смущения, заглушаване и прекъсвания.

Онлайн, на сайта ни tehnomix.bg, можете да разгледате всеки от продуктите и да прочетете отделните описания на продуктите.

За кои видове телевизори са предназначени?

Разбира се, те се използват в съвременните качествени телевизори LCD/TFT, които са с тънки и плоски екрани. Остарелите вече аналози с електронно лъчева тръба не могат да се възползват от подобни допълнения и всъщност вече доста рядко се срещат по домовете. Естествено всичко е въпрос на личен вкус и предпочитание.

Вие обаче, ако се нуждаете от конкретно допълнение и сте в колебание дали сте направили правилния избор, не пропускайте варианта да се свържете с професионалните ни консултанти. Те ще изслушат от какво се нуждаете и ще Ви предложат точния продукт на конкурентна цена. Все пак, в онлайн магазина Техно Микс имаме голямо разнообразие на изключителни цени и с високо качество. Избирайки нас, получавате още:

 • винаги най-новите и актуални технологични уреди за дома;
 • винаги най-бързото и адекватно обслужване и безплатна консултация с експерт в областта;
 • най-кратки доставки поради бързата обработка на поръчките;
 • функция за покупка на лизинг с бързо одобрение;
 • време за тест на покупката и възможност за връщане;
 • тест и преглед преди плащане;
 • закупувайки стоки на стойност над 50 лв, транспортните разходи са за наша сметка.

Тези и още куп положителни предложения и оферти Ви очакват само при нас, така че заповядайте, очакваме Ви!

Полулярни търсения: тв, кабели, стенни поставки