Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или на Viber

Бойлери над мивка

Филтри

17 продукт(а)

на страница
 1. Бойлер TESY GCA 0715 G01 RC
  Бойлер TESY GCA 0715 G01 RC
  ПЦД 185,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 169,00 лв. Разлика 16,00 лв.
 2. Бойлер TEDAN Mini inox MB 8л
  Бойлер TEDAN Mini inox MB 8л
  ПЦД 266,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 249,00 лв. Разлика 17,00 лв.
Филтри

17 продукт(а)

на страница

Осигуряването на топла вода е особено наложително в кухнята или банята, където тя почти винаги се използва за измиване на ръцете, лицето, съдовете и т.н. За целта трябва да вземем под внимание това изискване и да осигурим нужния ни източник. Ние имаме предложение за Вас и то е в пълна гама от електрически бойлери над мивка. Те са малолитражни, но за всекидневните нужди са идеални, така че нека разберем малко повече за тях.

Къде е добре да се монтират?

Предназначени са да стоят над мивката. За разлика от вариантите, намиращи се под умивалника, тези са много по-лесни за монтиране, но са видими. Те отново притежават два извода за топла и студена вода, отиващи към смесителя.

Монтажът се извършва съвсем свободно и доста по-бързо, поради повишеното удобство за извършване на целия процес. Също така, индикаторът за включване и изключване на уреда е непрекъснато пред погледа Ви и можете постоянно да го следите дали се включва и изключва.

Как да изберем?

При избора, ако се съобразите с няколко прости правила, ще успеете по-лесно да разграничавате отделните разновидности и да изберете тази, която точно съответства на нуждите Ви. Ето ги и тях:

 1. На първо място е нужно да преценим колко литра ще са ни нужни, за да получим достатъчно топла вода. Предлаганите модели са между 10 и 15 литра, които е доказано, че са достатъчни за потреблението на едно три- и четири-членно семейство.
 2. Трябва обаче да се съобразите и с размерите на наличното място за монтаж, особено ако то е ограничено и няма вариант да бъде разширено. Логично е, че при моделите с водосъдържател, колкото той е по-голям, толкова и размерите са по-обемни.
 3. Мощността е другият важен показател. Предлаганите разновидности варират в диапазона от 1500W до 2500W. При по-голямата мощност нагряването ще се извършва по-бързо (зависи и обема на водосъдържателя), но пък сметката за ток ще е по-висока. По-мощният вариант повече натоварва електрическата инсталация и изисква повишено сечение на захранващия проводник.
 4. Вече всички модели имат терморегулатор, но все пак е добре да обърнете внимание дали той присъства в избрания от Вас продукт. Той е важен, за да изключва нагревателя, при достигане на зададената температура и да пести от консумацията. Подберете и по-икономичен клас (А, В, С).
 5. Покритието на водосъдържателя е препоръчително да е антикорозионно за по-продължителен експлоатационен живот.
 6. Колкото по-дебел е изолационният слой, толкова по-продължително време ще се запазва температурата на течността в бойлера и толкова той по-рядко ще се включва.

Това бяха шестте препоръчителни неща, на които да обърнете внимание по време на избора. Ако се съобразите с тях, със сигурност ще купите подходящия за нуждите Ви уред. При затруднения, разбира се винаги можете да ни потърсите за съдействие.

Защо да пазарувате онлайн от tehnomix.bg

Защото в онлайн магазина ТЕХНО МИКС сме направили специална селекция от чисто нови продукти на най-реномираните марки, доказали се в своята област. Само ние предоставяме една от най-продължителните гаранции и евтини цени.

Също, при нас работят само висококвалифицирани експерти с огромен практически опит в сферата. Те са на ваше разположение през работните дни, за да се консултирате с тях и със сигурност ще Ви помогнат при трудности. Заповядайте, очакваме Ви!