Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Бойлери над мивка

Филтри

16 продукт(а)

на страница
Филтри

16 продукт(а)

на страница

Осигуряването на топла вода е особено наложително в кухнята или банята, където тя почти винаги се използва за измиване на ръцете, лицето, съдовете и т.н. За целта трябва да вземем под внимание това изискване и да осигурим нужния ни източник. Ние имаме предложение за Вас и то е в пълна гама от електрически бойлери над мивка. Те са малолитражни, но за всекидневните нужди са идеални, така че нека разберем малко повече за тях.

Къде е добре да се монтират?

Предназначени са да стоят над мивката. За разлика от вариантите, намиращи се под умивалника, тези са много по-лесни за монтиране, но са видими. Те отново притежават два извода за топла и студена вода, отиващи към смесителя.

Монтажът се извършва съвсем свободно и доста по-бързо, поради повишеното удобство за извършване на целия процес. Също така, индикаторът за включване и изключване на уреда е непрекъснато пред погледа Ви и можете постоянно да го следите дали се включва и изключва.

Как да изберем?

При избора, ако се съобразите с няколко прости правила, ще успеете по-лесно да разграничавате отделните разновидности и да изберете тази, която точно съответства на нуждите Ви. Ето ги и тях:

  1. На първо място е нужно да преценим колко литра ще са ни нужни, за да получим достатъчно топла вода. Предлаганите модели са между 10 и 15 литра, които е доказано, че са достатъчни за потреблението на едно три- и четири-членно семейство.
  2. Трябва обаче да се съобразите и с размерите на наличното място за монтаж, особено ако то е ограничено и няма вариант да бъде разширено. Логично е, че при моделите с водосъдържател, колкото той е по-голям, толкова и размерите са по-обемни.
  3. Мощността е другият важен показател. Предлаганите разновидности варират в диапазона от 1500W до 2500W. При по-голямата мощност нагряването ще се извършва по-бързо (зависи и обема на водосъдържателя), но пък сметката за ток ще е по-висока. По-мощният вариант повече натоварва електрическата инсталация и изисква повишено сечение на захранващия проводник.
  4. Вече всички модели имат терморегулатор, но все пак е добре да обърнете внимание дали той присъства в избрания от Вас продукт. Той е важен, за да изключва нагревателя, при достигане на зададената температура и да пести от консумацията. Подберете и по-икономичен клас (А, В, С).
  5. Покритието на водосъдържателя е препоръчително да е антикорозионно за по-продължителен експлоатационен живот.
  6. Колкото по-дебел е изолационният слой, толкова по-продължително време ще се запазва температурата на течността в бойлера и толкова той по-рядко ще се включва.

Това бяха шестте препоръчителни неща, на които да обърнете внимание по време на избора. Ако се съобразите с тях, със сигурност ще купите подходящия за нуждите Ви уред. При затруднения, разбира се винаги можете да ни потърсите за съдействие.

Защо да пазарувате онлайн от tehnomix.bg

Защото в онлайн магазина ТЕХНО МИКС сме направили специална селекция от чисто нови продукти на най-реномираните марки, доказали се в своята област. Само ние предоставяме една от най-продължителните гаранции и евтини цени.

Също, при нас работят само висококвалифицирани експерти с огромен практически опит в сферата. Те са на ваше разположение през работните дни, за да се консултирате с тях и със сигурност ще Ви помогнат при трудности. Заповядайте, очакваме Ви!