Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Комбинирани фурни

Филтри

41 продукт(а)

на страница
Филтри

41 продукт(а)

на страница

Комбинираните фурни за вграждане с функция за пара Ви гарантират отлични ястия и удоволствие по време на готвене. Какви са техните особености и технически характеристики ще разберем от настоящия ни материал.

Разберете повече за комбинираните фурни с пара

Освен, че тези готварски електроуреди притежават привлекателен дизайн, отговарящ на изискванията на съвременните интериорни решения, те притежават широка функционалност и не заемат много място в кухнята. Те са с различни форм-фактори и се интегрират директно в някой от шкафовете на кухненското обзавеждане, така че да се пести максимално от пространството на помещението.

Най-важната особеност на комбинирана фурни с пара обаче е наличието на допълнителен Air Fan вентилатор за подобрена конвекция и равномерно изпичане на ястието от всички страни, а допълнителната пара ще направи коричката хрупкава и сочна.

Тези кухненски електроуреди са в състояние да работят и в режим на микровълнова печка, където принципът на подгряване е различен от обичайния чрез нагревател. Това позволява сандвичът или друго ястие да стане меко и приятно за консумация само за няколко секунди престой в печката. Преглагаме и варианти на комбинирани фурни за вграждане с интегрирани микровълни.

Технически характеристики

Голяма част от продуктовата ни гама е оборудвана с различни полезни и разнообразни функции и характеристики, като възможност за печене на грил, режим на размразяване на продукти и микровълнова обработка. Допълнително, по-скъпите предложения са със сензорно управление за максимален комфорт при употреба с наличен LED-панел за максимална информираност.

Други са с добавена пиролиза самопочистваща система, както и множество автоматични функционалности, изискващи все по-малко внимание от страна на готвещия.

Енергийни показатели

В повечето случаи, показателят за енергийна ефективност на комбинираните фурни за вграждане е клас А или А+, гарантиращи възможно най-ниска консумация на електроенергия по време на работа. Този резултат е постигнат не за сметка на качеството на изработката или готвенето, а поради употребата на най-съвременните компоненти и внедряването на последните технологични разработки в областта.

Ако искате да получите в дома си и Вие подобно иновативно готварско чудо, заповядайте онлайн на Tehnomix.bg, където Ви очаква достатъчно разнообразна продуктова гама, за да подберете най-подходящото за Вас решение. Ще откриете и аксесоари като телескопични водачи. Някои от тях се предлагат при промоционални условия с намалени цени, а други с много продължителна гаранция за повишено спокойствие при употреба. Ако изберете да пазарувате от нас, Ви очаква още:

  • пълно съдействие при покупките, избора и обслужването;
  • най-ниски и конкурентни цени, без влияние върху качеството на стоките;
  • вежливо и професионално обслужване от хора с дългогодишни познания и практическа дейност в областта;
  • мотивиран за работа екип, готов по всяко време да съдейства при избора и да разкрие полезна за Вас информация относно функциите и предимствата на предложенията ни.

Заповядайте онлайн на Tehnomix.bg, прегледайте всички предложения и при възникнали въпроси, задължително се свържете с нас! Очакваме Ви!