За бързи поръчки за София над 300 лв. на Телефон 0882267626; Телефон 0886071212; Телефон 0884067555; или на Viber

За бързи поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон 0886317571или на Viber

Фризери за вграждане

Филтри

22 продукт(а)

на страница
 1. Фризер за вграждане MIELE F1471VI
  Фризер за вграждане MIELE F1471VI
  ПЦД 11 727,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 2 499,00 лв. Разлика 9 228,00 лв.
 2. Фризер за вграждане BOSCH GIV21AFE0
  Фризер за вграждане BOSCH GIV21AFE0
  ПЦД 1 249,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 159,00 лв. Разлика 90,00 лв.
 3. Фризер за вграждане NEFF GI1113FE0
  Фризер за вграждане NEFF GI1113FE0
  ПЦД 1 149,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 079,00 лв. Разлика 70,00 лв.
 4. Фризер за вграждане BOSCH GIV11AFE0
  Фризер за вграждане BOSCH GIV11AFE0
  ПЦД 1 149,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 079,00 лв. Разлика 70,00 лв.
Филтри

22 продукт(а)

на страница

Фризерите за вграждане намират все по-голямо приложение в настоящите кухненски помещения, поради две причини: спестяване на място и по-добро вписване в общия интериор. За да съответства новата покупка на изискванията ни, правилният избор е важен, както и грамотния му монтаж. Нека по-долу разгледаме накратко нюансите в тази посока.

Условия за монтаж

Всъщност, мястото на монтажа не е от значение, а е важно то да отговаря на някои изисквания, като:

 • Отгоре и отстрани на уреда задължително трябва да има разстояние за вентилация поне по 5 см. Разстоянието между дъното и пода да е поне 8 см. Така осигурявате среда за нормалното му охлаждане и циркулация на въздуха;
 • Противопоказно е поставянето на устройството в близост до котлон, печка и всякакви отделящи топлина външни уреди;
 • Колкото е по-прохладно, толкова по-добре;
 • Уверете се, че електрическата инсталация на помещението може да издържи на натоварването на новата Ви покупка. На етикета би следвало, производителя да е указал във Ватове консумираната електроенергия;
 • При определяне на мястото за инсталация, уверете се, че отпред има достатъчно свободно пространство за отварянето и затварянето на вратата и че до там достига електрически контакт.

Работна температура

Производителите и експертите са на мнение, че препоръчителната температура трябва да е между -18 и -24 градуса по Целзий. Като цяло, стойността не бива да пада под -6, в противен случай нуждата от продукта е излишна. Обикновено, фризерите се използват за дълбоко замразяване, съхранявайки се по този начин дълготрайно намиращите се в него храни.

Експерти твърдят, че най-дълготрайно се запазват продуктите при температура -20 градуса. Подобна идея обаче е валидна, ако сте купили например 10 или 15 кг месо и вземате по малко от него. Ако продуктите са малко, градусите са без значение (-24 или повече), защото така или иначе те ще се намират под дълбоко замразяване.

Избор на вертикален фризер за вграждане

Правилният подбор зависи от няколко особености, на база на които по-лесно ще вземете решение какво точно Ви е нужно.

 1. Вместимостта във вътрешността. Тя се измерва в литри и е разделена на отделения чрез специални чекмеджета. Тук обаче следва да се знае, че с нарастване на обема се увеличават и общите размери. 
 2. Консумация на електроенергия. Важен, но пренебрегван от много хора показател. Разбира се, по-ниското енергопотребление има и своята по-висока цена на стоката, но тя дългосрочно излиза по-изгодна с по-ниските сметки за ток. Най-неикономичния клас започва с латинската буква С, а най-икономичния с А++++.
 3. Автономията е следващият важен параметър. Ако прекъсне електрозахранването, всичко се размразява и може да се развали. Производителите обаче вече използват съвременни технологии, поддържащи вътрешния климат на подходящо ниво, дори и в случаите на спиране на захранването. Погледнете в инструкциите показателя за автономно съхранение.
 4. Ниво на шума. Ако уредът е поставен в отделно помещение, без обитатели параметърът е без значение, но в случай че стои в къщата е нужно да му обърнете внимание. При 50 dB, новата Ви покупка ще се чува и в съседните стаи.
 5. Марка. Изборът на производител, на когото да се доверите и да закупите някой модел, е важен и има връзка с качеството, което ще получите. Добре е да се насочите към марка, която е доказала своята позиция на пазара с отлични и функционални предложения. 
 6. Предназначение. Трябва да прецените в каква обстановка ще използвате фризера – домашна или професионална, каква големина ще ви бъде необходима, за да използвате функционално пространството. Фризерите за вграждане, предвидени за професионална употреба, са от хоризонтален тип, но вертикалните също се използват в някои ресторантьорски бизнеси. Ако избирате модел за дома си, е редно да прецените колко членно е семейството ви и дали съвместимостта на избрания вариант ще е достатъчна.
 7. Размер. Ние от Техномикс знаем колко е важно за уредите, които подлежат на вграждане, да пасват на обособеното за тях място – под плот, в шкаф. Изберете такъв размер, който ще пасне както на височина, така на дълбочина и ширина. В нашия онлайн магазин ще откриете както големи и малки, така и широки и тесни.
 8. Начин на отваряне на вратата. При уредите за вграждане, какъвто е и фризерът, е много важно да съобразите посоката на отваряне на вратата, дълбочината на шкафа или плота, в който ще позиционирате уреда.
 9. Разположение. Трябва да прецените дали разделенията, броят на чекмеджетата, тяхната съвместимост и разположение, ще бъдат удобни за вас. Имаме както фризери за вграждане с три чекмеджета, така и модели с 8 разделения.
 10. Технология за охлаждане. No frost е доказана със своята ефективност, защото поддържа продуктите в необходимото състояние, без да образува лед по тях. Наличието на технологията увеличава експлоатационния живот на уреда, не задържа лоша миризма в отделенията и не позволява развиването на микроорганизми.
 11. Цена. Може да следите за големите промоции, които пускаме, предоставящи възможност за закупуването на първокласни фризери за вграждане на евтини цени и икономичен енергиен клас.

При нас ще откриете и много достъпни цени на вертикални фризери.

Какви са иновациите в технологията на изработка

В онлайн магазина Техно Микс ще откриете предложения с различни размери, функции и дизайни на евтини цени с гаранция за качество. Разгледайте офертите ни и при нужда се свържете с нас за да Ви помогнем при пазаруването. Очакваме Ви!

Какви видове фризери за вграждане ще откриете в нашия онлайн магазин?

Като ценители на качествените електроуреди, ние от Техномикс ви предлагаме модели на доказани марки, като Miele, Bosch, Liebherr, които се характеризират с дългосрочна експлоатация. Ще откриете уреди, които могат да бъдат вградени в шкаф или под плот, притежаващи различна вместимост, в зависимост от вашите критерии. Имаме фризери с вместимост 65 литра, водещи се малки, както и големи такива с капацитет над 200 литра, подходящи за професионална или домашна употреба.