За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0884067555; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0899101561; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Фризери за вграждане

Филтри

21 продукт(а)

на страница
 1. Фризер за вграждане LIEBHERR IFNe 3924 Plus NoFrost
  Фризер за вграждане LIEBHERR IFNe 3924 Plus NoFrost
  ПЦД 1 997,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 697,00 лв. Разлика 300,00 лв.
  E Продуктов фиш
 2. Фризер за вграждане LIEBHERR IFNd 3954 Prime NoFrost
  Фризер за вграждане LIEBHERR IFNd 3954 Prime NoFrost
  ПЦД 2 359,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 997,00 лв. Разлика 362,00 лв.
  D Продуктов фиш
 3. Фризер за вграждане LIEBHERR IFe 3904 Pure
  Фризер за вграждане LIEBHERR IFe 3904 Pure
  ПЦД 1 797,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 597,00 лв. Разлика 200,00 лв.
  E Продуктов фиш
 4. Фризер за вграждане WHIRLPOOL WBUFZ011 Ново
  Фризер за вграждане WHIRLPOOL WBUFZ011
  ПЦД 799,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 743,07 лв. Разлика 55,93 лв.
 5. Фризер за вграждане BOSCH GIV11AFE0
  Фризер за вграждане BOSCH GIV11AFE0
  ПЦД 1 149,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 079,00 лв. Разлика 70,00 лв.
  E Продуктов фиш
 6. Фризер за вграждане BOSCH GIN81VEE0
  Фризер за вграждане BOSCH GIN81VEE0
  ПЦД 2 369,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 2 226,86 лв. Разлика 142,14 лв.
  E Продуктов фиш
 7. Фризер за вграждане AEG OAB7N82EF
  Фризер за вграждане AEG OAB7N82EF
  ПЦД 1 139,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 070,66 лв. Разлика 68,34 лв.
  E Продуктов фиш
 8. Фризер за вграждане BOSCH GIV21AFE0
  Фризер за вграждане BOSCH GIV21AFE0
  ПЦД 1 249,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 149,00 лв. Разлика 100,00 лв.
  E Продуктов фиш
 9. Фризер за вграждане NEFF GI1113FE0
  Фризер за вграждане NEFF GI1113FE0
  ПЦД 1 149,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 079,00 лв. Разлика 70,00 лв.
  E Продуктов фиш
Филтри

21 продукт(а)

на страница

Фризерите за вграждане намират все по-голямо приложение в настоящите кухненски помещения, поради две причини: спестяване на място и по-добро вписване в общия интериор. За да съответства новата покупка на изискванията ни, правилният избор е важен, както и грамотния му монтаж. Нека по-долу разгледаме накратко нюансите в тази посока.

Условия за монтаж

Всъщност, мястото на монтажа не е от значение, а е важно то да отговаря на някои изисквания, като:

 • Отгоре и отстрани на уреда задължително трябва да има разстояние за вентилация поне по 5 см. Разстоянието между дъното и пода да е поне 8 см. Така осигурявате среда за нормалното му охлаждане и циркулация на въздуха;
 • Противопоказно е поставянето на устройството в близост до котлон, печка и всякакви отделящи топлина външни уреди;
 • Колкото е по-прохладно, толкова по-добре;
 • Уверете се, че електрическата инсталация на помещението може да издържи на натоварването на новата Ви покупка. На етикета би следвало, производителя да е указал във Ватове консумираната електроенергия;
 • При определяне на мястото за инсталация, уверете се, че отпред има достатъчно свободно пространство за отварянето и затварянето на вратата и че до там достига електрически контакт.

Работна температура

Производителите и експертите са на мнение, че препоръчителната температура трябва да е между -18 и -24 градуса по Целзий. Като цяло, стойността не бива да пада под -6, в противен случай нуждата от продукта е излишна. Обикновено, фризерите се използват за дълбоко замразяване, съхранявайки се по този начин дълготрайно намиращите се в него храни.

Експерти твърдят, че най-дълготрайно се запазват продуктите при температура -20 градуса. Подобна идея обаче е валидна, ако сте купили например 10 или 15 кг месо и вземате по малко от него. Ако продуктите са малко, градусите са без значение (-24 или повече), защото така или иначе те ще се намират под дълбоко замразяване.

Избор на вертикален фризер за вграждане

Правилният подбор зависи от няколко особености, на база на които по-лесно ще вземете решение какво точно Ви е нужно.

 1. Вместимостта във вътрешността. Тя се измерва в литри и е разделена на отделения чрез специални чекмеджета. Тук обаче следва да се знае, че с нарастване на обема се увеличават и общите размери. 
 2. Консумация на електроенергия. Важен, но пренебрегван от много хора показател. Разбира се, по-ниското енергопотребление има и своята по-висока цена на стоката, но тя дългосрочно излиза по-изгодна с по-ниските сметки за ток. Най-неикономичния клас започва с латинската буква С, а най-икономичния с А++++.
 3. Автономията е следващият важен параметър. Ако прекъсне електрозахранването, всичко се размразява и може да се развали. Производителите обаче вече използват съвременни технологии, поддържащи вътрешния климат на подходящо ниво, дори и в случаите на спиране на захранването. Погледнете в инструкциите показателя за автономно съхранение.
 4. Ниво на шума. Ако уредът е поставен в отделно помещение, без обитатели параметърът е без значение, но в случай че стои в къщата е нужно да му обърнете внимание. При 50 dB, новата Ви покупка ще се чува и в съседните стаи.
 5. Марка. Изборът на производител, на когото да се доверите и да закупите някой модел, е важен и има връзка с качеството, което ще получите. Добре е да се насочите към марка, която е доказала своята позиция на пазара с отлични и функционални предложения. 
 6. Предназначение. Трябва да прецените в каква обстановка ще използвате фризера – домашна или професионална, каква големина ще ви бъде необходима, за да използвате функционално пространството. Фризерите за вграждане, предвидени за професионална употреба, са от хоризонтален тип, но вертикалните също се използват в някои ресторантьорски бизнеси. Ако избирате модел за дома си, е редно да прецените колко членно е семейството ви и дали съвместимостта на избрания вариант ще е достатъчна.
 7. Размер. Ние от Техномикс знаем колко е важно за уредите, които подлежат на вграждане, да пасват на обособеното за тях място – под плот, в шкаф. Изберете такъв размер, който ще пасне както на височина, така на дълбочина и ширина. В нашия онлайн магазин ще откриете както големи и малки, така и широки и тесни.
 8. Начин на отваряне на вратата. При уредите за вграждане, какъвто е и фризерът, е много важно да съобразите посоката на отваряне на вратата, дълбочината на шкафа или плота, в който ще позиционирате уреда.
 9. Разположение. Трябва да прецените дали разделенията, броят на чекмеджетата, тяхната съвместимост и разположение, ще бъдат удобни за вас. Имаме както фризери за вграждане с три чекмеджета, така и модели с 8 разделения.
 10. Технология за охлаждане. No frost е доказана със своята ефективност, защото поддържа продуктите в необходимото състояние, без да образува лед по тях. Наличието на технологията увеличава експлоатационния живот на уреда, не задържа лоша миризма в отделенията и не позволява развиването на микроорганизми.
 11. Цена. Може да следите за големите промоции, които пускаме, предоставящи възможност за закупуването на първокласни фризери за вграждане на евтини цени и икономичен енергиен клас.

При нас ще откриете и много достъпни цени на вертикални фризери.

Какви са иновациите в технологията на изработка

В онлайн магазина Техно Микс ще откриете предложения с различни размери, функции и дизайни на евтини цени с гаранция за качество. Разгледайте офертите ни и при нужда се свържете с нас за да Ви помогнем при пазаруването. Очакваме Ви!

Какви видове фризери за вграждане ще откриете в нашия онлайн магазин?

Като ценители на качествените електроуреди, ние от Техномикс ви предлагаме модели на доказани марки, като Miele, Bosch, Liebherr, които се характеризират с дългосрочна експлоатация. Ще откриете уреди, които могат да бъдат вградени в шкаф или под плот, притежаващи различна вместимост, в зависимост от вашите критерии. Имаме фризери с вместимост 65 литра, водещи се малки, както и големи такива с капацитет над 200 литра, подходящи за професионална или домашна употреба.