Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Хлебопекарни

Филтри

9 продукт(а)

на страница
Филтри

9 продукт(а)

на страница

Спомняте ли си приятната миризма на домашно изпечения хляб и неговата хрупкава дебела коричка? Въпреки, че той вече трудно се намира по магазините, Вие можете самостоятелно да си го приготвяте в домашни условия и то без особени усилия. По-долу искаме да Ви представим едни иновативни и Smart устройства, наричани още хлебопекарни. Как се използват и техните видове и брандове.

Как се използва хлебопекарна

Ако в момента сте разочаровани и гледате с леко намръщена физиономия, ще Ви успокоим, че няма да се налага да месите и да сте отгоре до долу в брашно. Тези уреди са изключително автоматизирани и изискват минимални усилия и действия от Ваша страна. Всичко, което трябва да направите, за да започне хлебопекарната да работи е:

  • поставяте всички необходими съставки, съответстващи на конкретната рецепта, като започвате винаги първо с течните.
  • избирате програма за печене и натискате бутона старт.
  • започва процеса по месенето на тестото.
  • после изчаква определено време за набухване (втасване).
  • стартира повторно месене за премахване на излишния въздух от сместа.
  • завършва с процеса по печене.

Както забелязвате, от Вас се изисква само да поставите нужните продукти в уреда, да изберете програмата и да натиснете бутона “Старт”. Само след известно време, Вие вече ще можете да се наслаждавате на вкусния хляб от едно време.

Какви видове тестени изделия може да приготвяме

В допълнение към традиционния хляб, в подобен прибор е възможно приготвянето още на различни други вкусотии, като кексове, пайове, кифли, бисквити, гевреци и каквото тестено се сетите. Достатъчно е само да поставите в т.н. диспенсър необходимите съставки за изготвянето на подходящото тесто и машината ще свърши останалото. Според зададената програма, тя дозира, смесва, меси и пече. Не се нуждае от външно наблюдение, а след приключване на процеса, автоматично се изключва.

Каква марка да изберем

Популярни марки са например Philips, Kenwood, Gorenje, Panasonic и други. Всички те предлагат много кухненски електроприбори и вече са се доказали, като производители на висококачествена домашна техника. Ние от Техно микс пък си сътрудничим директно с тях и организираме собствена транспортна мрежа, което гарантира отличните цени и липсата на каквито и да е фалшификати сред стоките в онлайн магазина ни. В комплектите на някои модели дори ще откриете рецепти с всякакви вкусни блюда за приготвяне.

Предпочитайки нас също, за всеки от продуктите сме се погрижили да дадем подробни описания и списъци с техническите им характеристики. Също, всеки наш клиент има безплатен достъп до квалифицирани консултанти, готови да му помогнат в избора и покупките, така че доверете им се. Те са с дългогодишен практически стаж и познават стоките в детайли. Очакваме Ви!

Популярни търсения: пекарни