Хлебопекарни

Хлебопекарна ROHNSON R 2092

Редовна Цена: 159,00 лв.

Специална цена 119,00 лв.

Хлебопекарна GORENJE BM 900 BKC

Редовна Цена: 149,99 лв.

Специална цена 134,99 лв.

Хлебопекарна ZELMER ZBM 0990 X

Редовна Цена: 179,00 лв.

Специална цена 137,00 лв.

Хлебопекарна GORENJE BM 1200 BK

Редовна Цена: 169,00 лв.

Специална цена 149,00 лв.

Хлебопекарна KENWOOD BM 256

Редовна Цена: 229,00 лв.

Специална цена 189,00 лв.

Хлебопекарна GORENJE BM 1600 WG

Редовна Цена: 220,00 лв.

Специална цена 198,00 лв.

Хлебопекарна GORENJE BM 1400 E

Редовна Цена: 259,99 лв.

Специална цена 209,00 лв.

Хлебопекарна KENWOOD BM 366

Редовна Цена: 299,00 лв.

Специална цена 278,07 лв.

Хлебопекарна KENWOOD BM 450

Редовна Цена: 379,00 лв.

Специална цена 352,47 лв.