Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Кафемашини с капсули

Филтри

32 продукт(а)

на страница
Филтри

32 продукт(а)

на страница

Капсулните кафемашини са може би едни от най-лесните за използване, защото не изискват голямо внимание от страна на потребителя и не правят боклук. Нека разберем техните особености и предимства за дома и офиса, как да изберем правилната и някои други полезни съвети.

Защо да изберем кафемашина с капсули?

Подходящи са за употреба у дома, защото бързо изготвят напитката, което ни позволява по-дълго време да се излежаваме сутрин в леглото. Често се ползва и за офиса, поради невероятно красивия и съвременен дизайн, който идеално се вписва във всяка корпоративна среда. Устройството е почти безшумно, поради липса на възможност за смилане, а също не прави и боклук, защото реално няма пресипване на материал от едно място на друго.

Боравенето с подобна кафемашина се свежда основно до поставяне на опаковката с предварителната доза кафе в нея и натискането на бутона старт. Оттам насетне, уредът е напълно автоматизиран и той дозира водата и изготвя невероятна тонизираща напитка с гъст дебел каймак. После просто отстраняваме вече празната опаковка и я изхвърляме. При следващо използване, просто повтаряме описания процес. Всичко е много просто и елементарно!

Какви видове капсули има?

Преди да разгледаме разновидностите, нека разберем всъщност, какво представляват? Това са малки цилиндрични чашки с цяло дъно, във вътрешността на които се намира определена доза смляно кафе, а отгоре са запечатани в повечето случай с фолио. Когато се постави в специалното отделение, механизмът обикновено пробива чашката и от двете страни, вкарвайки от едната гореща вода под налягане и изкарвайки от другата готовата напитка. В общи линии това е процесът на работа.

В случая имаме два вида такива чашки, а именно за еднократна и за многократна употреба. Първите веднага след използване се изхвърлят, докато вторите е възможно да се пълнят повторно. Така позволяват експериментирането с различни видове материал и за установяване на индивидуален вкус. Тези за многократна употреба са съвместими с различните марки машини. При избора на варианти за еднократно приложение, е важно да вземем от същия бранд.

Какво да гледаме при избор?

Важните за избора фактори са:

  • обем на резервоара - според дневната консумация на течността от членовете на семейството, подберете и съответния обем на резервоара. Предлагат се модели от 0,6 л. до 1 литър;
  • мощност - колкото показателя е по-голям, толкова по-бързо ще се затопля течността;
  • сила на налягането на водата - колкото показателя е по-голям, толкова по-въздействащ е крайният резултат.

Вземете под внимание и размерите на прибора, особено ако свободното място, където ще се поставя е ограничено. Колкото по-автоматизиран е той, толкова по-добре.

За да се снабдите с най-модерната и съвременна машина, посетете ни онлайн в Техно микс и тук ще подберете най-предпочитания от Вас модел на Хит цени и с продължителна гаранция. Също, от нас можете да поръчате на изплащане при много изгодни лизингови условия и различни планове за изплащане, така че почти няма да усетите тази покупка. Очакваме Ви!