За бързи поръчки за София над 300 лв. на Телефон 0882267626; Телефон 0886071212; Телефон 0884067555; или на Viber

За бързи поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон 0886317571или на Viber

Хладилни витрини

Филтри

6 продукт(а)

на страница
Филтри

6 продукт(а)

на страница

Хладилните витрини за магазин представляват тип уреди за охлаждане на безалкохолни и алкохолни напитки, но със стъклени врати, за да се виждат наредените отвътре бутилки. Какви разновидности и марки хладилници ще откриете при нас ще разберем сега.

Витрини за магазин

Какви хладилни витрини ще видите в сайта?

Основно те се различават по своите размери и съответно обем на вместимост. Те са правоъгълни и вертикални, така че да заемат минимално пространство от помещението и в същото време да имат голяма вместимост. Предлагат се и по-малки варианти, приличащи по скоро на куб, поради почти еднаквите си четири страни.

Най-малкият (т.н. мини) е с обем 42 литра, а максималният - 388 литра. Намират широко приложение в търговските обекти, но обикновено подобни места са твърде ограничени откъм пространство и е препоръчително предварително да сте наясно с нужния Ви максимален размер, когато правите избора.

Подходящи ли са за хранителни магазини?

Намират широко приложение и в хранителните обекти, където храните се поддържат не замразени, но охладени и готови за бързо приготвяне. За подобни случаи обаче си има друг вид хладилни витрини, които са с хоризонтално позициониране и са със значително по-големи размери за побирането на повече разновидности. Тези, които се предлагат при нас са подходящи за охлаждане само на напитки. Ще откриете достъпни цени на хладилни витрини Liebherr.

Вид на охладителната система

Вертикални хладилни витрини

Охладителната система в този случай е динамична, което означава, че за разлика от статичната, тук е налице допълнителен вентилатор, принудително движещ въздуха в камерата. Така подобно на No Frost се избягва заскрежаването по стените.  По този начин също, температурата отвътре е равномерно разпределена във всяка зона, без значение дали бутилките са наредени отгоре или отдолу, те ще са охладени независимо от позицията си.

За да се възползвате от предложенията на онлайн магазин Техно Микс, заповядайте в специализираната ни категория и разгледайте внимателно продуктите в гамата ни. Те са с подробно описани технически спецификации, но ако срещате трудности, потърсете ни и ще Ви помогнем. Избирайки нас, като предимства получавате:

  • качествени стоки на евтини цени и с гаранция;
  • експерти, готови във всеки един момент през раб. време да Ви съдействат в избора на правилния продукт;
  • периодични промоционални кампании, както и с възможност за пазаруване на изплащане с изгодни лизингови схеми;
  • удобен за пазаруване и навигация сайт, дори и през мобилни устройства, докато сте в движение.

Тези и още куп екстри и преимущества Ви очакват, само ако изберете Техно Микс. Очакваме Ви!