Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Дом и градина

Филтри

Продукти 1-80 от 106

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница
Филтри

Продукти 1-80 от 106

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Принадлежностите за всеки дом и градина винаги са се ползвали с огромно търсене и предпочитание, защото ни помагат за поддържането на хигиената и красотата. Как обаче става това и какви са разновидностите ще разберем още сега.

Как ни помагат тези продукти в грижата за дома и градината?

Доста популярни сред тази категория стоки са осветителните лампи, подходящи за инсталиране както вътре, така и отвън. Те са енергоспестяващи, а някои от тях дори излъчват цветна светлина за повече ефектност. Други пристигат в комплект от няколко бройки и са със специален контролен блок, позволяващ автоматизирането на режима на осветлението. Можете дори да го направите от разстояние, без значение колко далеч се намирате, използвайки интернет връзката си.

Имаме дори и настолни лампи с красив дизайн, съответстващ на всеки съвременен интериор и добавящ допълнителна нотка елегантност в помещението. Те ще озарят стаята с леко ефектно сияние, засилващо чувството за уют и комфорт, а изборът на цветове е достатъчно широк.

Прахосмукачките пък са страхотни чистачки, помагащи Ви бързо и качествено да се отървете от прахта, а изборът от различни мощности може да засили прецизността на подбора. Без значение от количеството натрупана прах, продуктите на Карчър ще се справят с почистването.

Водоструйките и помпите ще Ви помогнат да изчистите пода или колата от мръсотията, както и да се отървете от излишната вода в мазето или на друго място. Всички тези машини са чисто нови и с гаранция. Бридж системите пък ще Ви осигурят възможност да управлявате осветлението си чрез смартфона или гласа си, без значение от разстоянието, на което се намирате.

Всички тези джаджи правят начина ни на живот една идея по-комфортен и високотехнологичен, спестявайки ни време и добавяйки функционалност и повече възможности да създадем по-красиво и приятно за живеене място.

Какви разновидности има?

  1. Според нуждите на клиента, предлагаме единични бройки или комплект, отличаващи се както по форма, така и по цветове, мощност и консумация. Сред осветителните тела например, имате достъп до овални, ъглови или плоски форми, в зависимост от интериора, в който ще се поставят.
  2. Прахосмукачките ни се отличават по мощност и размери и съответно по-силните са предназначени за работа в области с едри и тежки прахови частици, като пясък или ситна и гъста пепел. Тук следва да се знае, че обикновените домашни почистващи уреди за прах Не са подходящи за изсмукването на подобен тип мръсотия (това ще ги повреди).
  3. Устройствата от типа “умен” дом пък ще Ви позволява да управлявате осветлението чрез вашия телефон или глас, докато гледате телевизия, пътувате или сте на работа. Всичко се извършва по интернет и чрез смартфона.

Предлаганите в категорията на онлайн магазина www.Tehnomix.bg продукти са евтини, качествени и на ниски цени с гаранция от производителя. Направете живота си по-лесен и приятен още сега. Очакваме Ви!