За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0898392908; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0884067555; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Кантари

Филтри

8 продукт(а)

на страница
 1. Кантар TEFAL PP1600V0 Origin Light Wood
  Кантар TEFAL PP1600V0 Origin Light Wood
  ПЦД 58,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 48,00 лв. Разлика 10,00 лв.
 2. Кантар TEFAL PP1503V0 Classic
  Кантар TEFAL PP1503V0 Classic
  ПЦД 45,99 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 39,00 лв. Разлика 6,99 лв.
 3. Кантар TEFAL PP1500V0 Classic
  Кантар TEFAL PP1500V0 Classic
  ПЦД 46,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 40,00 лв. Разлика 6,00 лв.
 4. Кантар TESLA BS102B
  Кантар TESLA BS102B
  ПЦД 19,90 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 18,91 лв. Разлика 0,99 лв.
 5. Кантар TEFAL Premiss PP1430V0
  Кантар TEFAL Premiss PP1430V0
  ПЦД 35,99 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 29,00 лв. Разлика 6,99 лв.
 6. Кантар TEFAL PP1400V0 Premiss
  Кантар TEFAL PP1400V0 Premiss
  ПЦД 35,99 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 29,00 лв. Разлика 6,99 лв.
Филтри

8 продукт(а)

на страница

Проблемът с наднорменото тегло в момента е доста голям, а неговият контрол е от изключителна важност, за да сме наясно дали сваляме или качваме килограми. Това е лесно постижимо чрез наличие на кантар, с който периодично да измерваме теглото си. По-долу ще Ви представим предлаганите в Техно микс видове и повече подробности относно моделите за изчисляване на натрупаните мазнини.

Видове кантари и везни в Tehnomix.bg

Ако преди години актуални бяха аналоговите модели, притежаващи цялостен механизъм на пружинен тип, то днес те бяха изместени от по-усъвършенствания и точен аналог - електронният. Той не отчита чрез механична стрелка, а на нейно място вече присъства малък LCD-дисплей, показващ стойностите с цифри. Именно такива варианти ще откриете и в електронния ни магазин.

Те са с елегантен външен вид и множество допълнителни скрити под капака функции. Например, след стъпване върху него, уредът автоматично се активира и самостоятелно се гаси, като слезете от него. Някои варианти дори са със сензорно управление и закалено стъкло в дизайна, а изчисляването на килограмите се извършва почти мигновено.

Предимства на електронните кантари

Електронните везни мерят телесното тегло най-често в килограми, но могат да бъдат настроени и в други мерни единици. За разлика от кантарите в миналото, днешните модели имат много повече функции и предимства. Ето някои от тях:

 • точност – да бъдат точни е едно от най-важните качества на везните. Никой не иска да бъде подлъгван с грешни стойности. На нашия сайт ще откриете само кантари, които са от реномиран производител и позволяват напълно акуратно изчисление на стойностите;
 • елегантен дизайн – предложенията, които ще откриете на нашия онлайн магазин са с изчистен външен вид, който им позволява да се вписват във всеки интериор. Везните не са обемни, нито тежки и така предоставят възможност за лесно преместване. При някои модели можете да избирате и между няколко цвята, което да направи изборът още по-персонализиран;
 • цени – при огромния избор, който се предлага на пазара, могат да се намерят изключително разновидни варианти в ценовия диапазон. Най-универсалните везни с базови функции са евтин и удобен избор, докато ако се стремите към нещо по-професионално, цените могат да се покачат.

Технологиите в наши дни са толкова разработени, че няма ниша, която да не е докосната от нововъведения. Освен че има много умни кантари за хора, за които можете да прочетете повече в следващата точка, има много модели, които позволяват свързване с друго дигитално устройство, за да можете да следите по най-удобен начин вашия прогрес и дълготрайни резултати.

Подробности относно кантар за измерване на телесни мазнини

Общото тегло на човека е важно, но при грижещите се за формата и здравето си хора, е от значение и количеството на наличните телесни мазнини. Поради тази причина, днес съществуват специални везни, способни да правят подобни изчисления и сега ще разгледаме начинът им на функциониране. За изобразяването на по-точни резултати, устройствата работят на принципа на биоимпедансния анализ. Той функционира, пропускайки през тялото ни слаби електрически разряди и изчислявайки тяхната пропускливост в различните части. Например, процентът на съдържание на течности в мастната тъкан е по-малък и там съответно електрическата пропускливост е по-ниска. Мускулът пък е по-богат на течности и там проводимостта е по-висока. Определянето на тежестта на костната структура работи на същия принцип.

Всички тези отделни показатели се анализират и извеждат върху екрана с конкретни стойности. Разбира се, използваните електрически импулси по никакъв начин не са вредни за човека и за децата. Съществува обаче мнение, че са вредни за бременните жени, което обаче в последствие е доказано, че не е вярно, но показанията не са верни, поради изчисляването на показателите и на плода.

За да притежавате и Вие точен електронен уред за прецизно следене на телесните килограми, заповядайте онлайн в Техно микс. Тук ще получите:

 • богата гама от възможности за избор, както във функционално отношение, така и по дизайн;
 • подробни продуктови описания за предварително запознанство с възможностите на прибора;
 • най-достъпни цени и промоционални предложения;
 • професионалисти консултанти за да съдействат при избора и пазаруването.

Възползвайте се и Вие!