Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Кантари

Филтри

12 продукт(а)

на страница
Филтри

12 продукт(а)

на страница

Проблемът с наднорменото тегло в момента е доста голям, а неговият контрол е от изключителна важност, за да сме наясно дали сваляме или качваме килограми. Това е лесно постижимо чрез наличие на кантар, с който периодично да измерваме теглото си. По-долу ще Ви представим предлаганите в Техно микс видове и повече подробности относно моделите за изчисляване на натрупаните мазнини.

Видове кантари и везни в Tehnomix.bg

Ако преди години актуални бяха аналоговите модели, притежаващи цялостен механизъм на пружинен тип, то днес те бяха изместени от по-усъвършенствания и точен аналог - електронният. Той не отчита чрез механична стрелка, а на нейно място вече присъства малък LCD-дисплей, показващ стойностите с цифри. Именно такива варианти ще откриете и в електронния ни магазин.

Те са с елегантен външен вид и множество допълнителни скрити под капака функции. Например, след стъпване върху него, уредът автоматично се активира и самостоятелно се гаси, като слезете от него. Някои варианти дори са със сензорно управление и закалено стъкло в дизайна, а изчисляването на килограмите се извършва почти мигновено.

Подробности относно кантар за измерване на телесни мазнини

Общото тегло на човека е важно, но при грижещите се за формата и здравето си хора, е от значение и количеството на наличните телесни мазнини. Поради тази причина, днес съществуват специални везни, способни да правят подобни изчисления и сега ще разгледаме начинът им на функциониране.

За изобразяването на по-точни резултати, устройствата работят на принципа на биоимпедансния анализ. Той функционира, пропускайки през тялото ни слаби електрически разряди и изчислявайки тяхната пропускливост в различните части. Например, процентът на съдържание на течности в мастната тъкан е по-малък и там съответно електрическата пропускливост е по-ниска. Мускулът пък е по-богат на течности и там проводимостта е по-висока. Определянето на тежестта на костната структура работи на същия принцип.

Всички тези отделни показатели се анализират и извеждат върху екрана с конкретни стойности. Разбира се, използваните електрически импулси по никакъв начин не са вредни за човека и за децата. Съществува обаче мнение, че са вредни за бременните жени, което обаче в последствие е доказано, че не е вярно, но показанията не са верни, поради изчисляването на показателите и на плода.

За да притежавате и Вие точен електронен уред за прецизно следене на телесните килограми, заповядайте онлайн в Техно микс. Тук ще получите:

  • богата гама от възможности за избор, както във функционално отношение, така и по дизайн;
  • подробни продуктови описания за предварително запознанство с възможностите на прибора;
  • най-достъпни цени и промоционални предложения;
  • професионалисти консултанти за да съдействат при избора и пазаруването.

Възползвайте се и Вие!