Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или на Viber

Кантари

Филтри

12 продукт(а)

на страница
 1. Кантар TEFAL PP1536V0 Classic
  Кантар TEFAL PP1536V0 Classic
  ПЦД 48,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 38,00 лв. Разлика 10,00 лв.
 2. Кантар TEFAL PP1500V0 Classic
  Кантар TEFAL PP1500V0 Classic
  ПЦД 46,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 38,00 лв. Разлика 8,00 лв.
 3. Кантар TEFAL Premiss PP1060V0
  Кантар TEFAL Premiss PP1060V0
  ПЦД 29,90 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 24,90 лв. Разлика 5,00 лв.
 4. Кантар TEFAL PP1600V0 Origin Light Wood
  Кантар TEFAL PP1600V0 Origin Light Wood
  ПЦД 58,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 49,00 лв. Разлика 9,00 лв.
Филтри

12 продукт(а)

на страница

Проблемът с наднорменото тегло в момента е доста голям, а неговият контрол е от изключителна важност, за да сме наясно дали сваляме или качваме килограми. Това е лесно постижимо чрез наличие на кантар, с който периодично да измерваме теглото си. По-долу ще Ви представим предлаганите в Техно микс видове и повече подробности относно моделите за изчисляване на натрупаните мазнини.

Видове кантари и везни в Tehnomix.bg

Ако преди години актуални бяха аналоговите модели, притежаващи цялостен механизъм на пружинен тип, то днес те бяха изместени от по-усъвършенствания и точен аналог - електронният. Той не отчита чрез механична стрелка, а на нейно място вече присъства малък LCD-дисплей, показващ стойностите с цифри. Именно такива варианти ще откриете и в електронния ни магазин.

Те са с елегантен външен вид и множество допълнителни скрити под капака функции. Например, след стъпване върху него, уредът автоматично се активира и самостоятелно се гаси, като слезете от него. Някои варианти дори са със сензорно управление и закалено стъкло в дизайна, а изчисляването на килограмите се извършва почти мигновено.

Подробности относно кантар за измерване на телесни мазнини

Общото тегло на човека е важно, но при грижещите се за формата и здравето си хора, е от значение и количеството на наличните телесни мазнини. Поради тази причина, днес съществуват специални везни, способни да правят подобни изчисления и сега ще разгледаме начинът им на функциониране.

За изобразяването на по-точни резултати, устройствата работят на принципа на биоимпедансния анализ. Той функционира, пропускайки през тялото ни слаби електрически разряди и изчислявайки тяхната пропускливост в различните части. Например, процентът на съдържание на течности в мастната тъкан е по-малък и там съответно електрическата пропускливост е по-ниска. Мускулът пък е по-богат на течности и там проводимостта е по-висока. Определянето на тежестта на костната структура работи на същия принцип.

Всички тези отделни показатели се анализират и извеждат върху екрана с конкретни стойности. Разбира се, използваните електрически импулси по никакъв начин не са вредни за човека и за децата. Съществува обаче мнение, че са вредни за бременните жени, което обаче в последствие е доказано, че не е вярно, но показанията не са верни, поради изчисляването на показателите и на плода.

За да притежавате и Вие точен електронен уред за прецизно следене на телесните килограми, заповядайте онлайн в Техно микс. Тук ще получите:

 • богата гама от възможности за избор, както във функционално отношение, така и по дизайн;
 • подробни продуктови описания за предварително запознанство с възможностите на прибора;
 • най-достъпни цени и промоционални предложения;
 • професионалисти консултанти за да съдействат при избора и пазаруването.

Възползвайте се и Вие!