За бързи поръчки за София над 300 лв. на Телефон 0882267626; Телефон 0886071212; Телефон 0884067555; или на Viber

За бързи поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон 0886317571или на Viber

Аксесоари за фурни

Филтри

41 продукт(а)

на страница
 1. Чекмедже NEFF N17HH10N0
  Чекмедже NEFF N17HH10N0
  ПЦД 1 149,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 897,00 лв. Разлика 252,00 лв.
 2. Чекмедже за затопляне на съдове NEFF N17HH10G0
  Чекмедже за затопляне на съдове NEFF N17HH10G0
  ПЦД 1 149,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 999,00 лв. Разлика 150,00 лв.
 3. Чекмедже за затопляне на съдове BOSCH BIC7101B1
  Чекмедже за затопляне на съдове BOSCH BIC7101B1
  ПЦД 1 199,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 099,00 лв. Разлика 100,00 лв.
 4. Чекмедже BOSCH BIC630NS1
  Чекмедже BOSCH BIC630NS1
  ПЦД 1 147,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 069,00 лв. Разлика 78,00 лв.
Филтри

41 продукт(а)

на страница

Допълнителните аксесоари за фурни за вграждане разширяват до някаква степен функционалността и удобството от употребата на електроуреда. Какви допълнения сме Ви приготвили онлайн на Tehnomix.bg ще разберем сега и ще опишем за какво се използват.

Видове аксесоари за фурни в сайта

При нас ще откриете всякакви разновидности на допълнения, които се прикачват към електроуреда, предоставяйки му още възможности за употреба. Това са например отделни елементи, добавящи нива за печене или чекмеджета, внасящи още екстри, като вакуумна система за по-ефективно изпичане. Те обогатяват също възможностите за готвене на ниска температура или за добавяне на съдове с храна, поддържайки я топла и подходяща за консумация дълго време. Подходящи са за фурни на пара Миеле, за моделите вградени фурни, както и за останалите видове фурни, които ще откриете в сайта. 

Всички те са изработени от неръждаема стомана, гарантираща дълготрайност, отлични естетични качества и ефективност на крайния резултат. Снабдени са също с куп нови функции, като антиплъзгаща система, изключване в предварително зададено време, сензорно управление и още много други.

Те още осигуряват допълнителни режими за различни случаи, като бързо размразяване, поддържане на продукти в среда, подходяща за тяхното дълготрайно съхраняване и директна консумация. Предоставят също множество регулируеми режими за фино задаване на определена програма за готвене и много други.

За какво служат

Представляват отделни модули, прикачващи се към основния уред и добавящи още функционалности, позволяващи по-комфортното приготвяне на вкусни блюда и тяхната поддръжка в готово за консумация състояние. Това са например:

 • чекмеджета за фурна за вграждане - подгряващ елемент, базиран на вакуумна основа, подходящ за готвене на ниска температура или за поставяне на помощни компоненти;
 • телескопични водачи със странични стени - елементи, осигуряващи едно, две или три допълнителни нива за печене и изваждане, без опасност от обръщане;
 • телескопични водачи - отделни модули, прикачващи се към страничните стени за осигуряване на повече нива за печене.


Важно е да се обърне внимание на различните брандове и да се има предвид, че всяко от тях си е съвместимо с уред на аналогичната марка. Не е възможно смесването на два или повече бранда.

Ако желаете и Вие да надградите способностите на готварските си електроуреди, заповядайте при нас онлайн в Tehnomix и ще откриете пълна гама от аксесоари, изработени от висококачествена неръждаема стомана и предлагащи се на отлични цени.

Ако обаче срещнете трудности с избора, поръчката или имате запитвания към нас, свързани с предлаганите стоки, в никакъв случай не се колебайте да потърсите експертите ни, които с радост ще откликнат. Те са запознати в дълбочина с продуктите ни и са способни да отговорят на всеки свързан с тях въпрос. Очакваме Ви!