Поради огромния брой заявки, към момента обработката отнема около 10 дни.

Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212, 0884839348 или Viber

Универсални

Филтри

34 продукт(а)

на страница
 1. Бойлер ARISTON VELIS EVO 80 EU
  Бойлер ARISTON VELIS EVO 80 EU
  ПЦД 789,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 739,00 лв. Разлика 50,00 лв.
Филтри

34 продукт(а)

на страница

Без топла вода в едно домакинство не е възможно спазването на подходяща лична хигиена, доброто измиване на посудата, къпане и т.н. Ето защо се нуждаем от резервоар, който постоянно да ни осигурява нужната течност. Често решението на проблема са универсалните електрически бойлери с вертикален монтаж. Нека разгледаме популярните отраслови брандове и важните параметри за правилен избор.

Производители

Atlantic е брандът, произвеждащ наистина икономични продукти. Френската компания съществува от около 50 години и има 26 завода из целия свят. Те използват нова технология за защита от корозия и емайлирано покритие с фирмен емайл. В много от случаите, уредите на разработчика са със сух нагревател (не е в директен контакт с течността).

Bosch е другият популярен производител на битови електроуреди. Те се класифицират от потребителите като изключително качествени и дълготрайни, притежаващи европейски клас за влагозащита IP24, което ги прави подходящи за употреба директно в банята.

Електрическите бойлери Ariston - продуктите от ново поколение, характеризиращи се с висока производителност и икономичност. Ако търсите комбинация от производителност, надеждност и оптимална цена, предложенията на Ariston са правилното решение!

Характеристики

За да направите правилен избор е нужно да се запознаете и съобразите с някои характеристики на тези водонагреватели, с които ще Ви запознаем сега:

 1. Обемът на водния резервоар - моделите за захранване на цялото домакинство започват от поне 80 литра. Те са достатъчни за двама човека да си вземат душ. За трима е препоръчително 120 литров модел и т.н. Не забравяйте обаче, че с увеличаване на вместимостта нарастват и размерите на прибора. Ако мястото му в помещението е ограничено, ще се наложи да го вземете под внимание при подбора.
 2. Мощността на нагревателя - по този показател се определя бързината на нагряване. С нарастване на мощността, времето за затопляне намалява, но консумацията на електричество се увеличава. Например, един 1500W нагревател в 80-литров резервоар загрява до 50 градуса за около 30-40 мин.
 3. Материалът на изработка на водосъдържателя - той е важен, за да не протече след няколко години, вследствие на прогниване. Най-надеждния материал е неръждавейката, емайлираното или стъклокерамичното покритие.
 4. Сух или потопяем нагревателен елемент - Сухият се намира в колба и не е в пряк контакт с течността. Той няма да изгори, ако включите уреда без вода в него и не е нужно нейното източване при подмяната му. Мокрият контактува директно и по него се натрупват различни окиси. Те са изолатори, можещи да доведат до неговото изгаряне, поради прегряване.

Защо да изберете ТЕХНО МИКС?

техномикс бойлери

Защото в онлайн магазина tehnomix.bg всички продукти са защитени с продължителна гаранция и описаните по-горе екстри и възможности са достъпни и в нашите предложения. Наред с това, те се предлагат на изключително евтини цени, а обслужването ни е на професионално ниво, така че ако се нуждаете от съдействие, веднага ни потърсете. Ние сме на линия и Ви очакваме с нетърпение!

Купи на кредит

От покупката на кредит се възползват много от нашите клиенти, поради различни случаи - внезапна повреда на някои от електрическите уреди и липсата в момента на средства или просто така не си натоварват семейния бюджет. Ние, като лоялен търговец, сме се постарали да предвидим подобна опция и да улесним максимално клиентите си, предоставяйки им пълна прозрачност.

Например, преди да направите поръчка, Вие имате възможността на първо място да изберете кредитора си и да видите неговите предложения за вноски на 3-, 6-, 9-месечна база и т.н. На второ виждате Годишния Лихвен Процент (ГЛП) и общо дължимата сума с начислените върху нея лихви. Дори получавате и калкулатор, за да изчислите при внасяне на първоначална вноска, какви ще са месечните Ви погасителни плащания след това и т.н.


Както виждате, предоставяме Ви пълна прозрачност и отчетност, така че възползвайте се и няма да съжалявате! Ние Ви очакваме!