Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Универсални

Филтри

29 продукт(а)

на страница
Филтри

29 продукт(а)

на страница

Без топла вода в едно домакинство не е възможно спазването на подходяща лична хигиена, доброто измиване на посудата, къпане и т.н. Ето защо се нуждаем от резервоар, който постоянно да ни осигурява нужната течност. Често решението на проблема са универсалните електрически бойлери с вертикален монтаж. Нека разгледаме популярните отраслови брандове и важните параметри за правилен избор.

Производители

Atlantic е брандът, произвеждащ наистина икономични продукти. Френската компания съществува от около 50 години и има 26 завода из целия свят. Те използват нова технология за защита от корозия и емайлирано покритие с фирмен емайл. В много от случаите, уредите на разработчика са със сух нагревател (не е в директен контакт с течността).

Bosch е другият популярен производител на битови електроуреди. Те се класифицират от потребителите като изключително качествени и дълготрайни, притежаващи европейски клас за влагозащита IP24, което ги прави подходящи за употреба директно в банята.

Електрическите бойлери Ariston - продуктите от ново поколение, характеризиращи се с висока производителност и икономичност. Ако търсите комбинация от производителност, надеждност и оптимална цена, предложенията на Ariston са правилното решение!

Характеристики

За да направите правилен избор е нужно да се запознаете и съобразите с някои характеристики на тези водонагреватели, с които ще Ви запознаем сега:

  1. Обемът на водния резервоар - моделите за захранване на цялото домакинство започват от поне 80 литра. Те са достатъчни за двама човека да си вземат душ. За трима е препоръчително 120 литров модел и т.н. Не забравяйте обаче, че с увеличаване на вместимостта нарастват и размерите на прибора. Ако мястото му в помещението е ограничено, ще се наложи да го вземете под внимание при подбора.
  2. Мощността на нагревателя - по този показател се определя бързината на нагряване. С нарастване на мощността, времето за затопляне намалява, но консумацията на електричество се увеличава. Например, един 1500W нагревател в 80-литров резервоар загрява до 50 градуса за около 30-40 мин.
  3. Материалът на изработка на водосъдържателя - той е важен, за да не протече след няколко години, вследствие на прогниване. Най-надеждния материал е неръждавейката, емайлираното или стъклокерамичното покритие.
  4. Сух или потопяем нагревателен елемент - Сухият се намира в колба и не е в пряк контакт с течността. Той няма да изгори, ако включите уреда без вода в него и не е нужно нейното източване при подмяната му. Мокрият контактува директно и по него се натрупват различни окиси. Те са изолатори, можещи да доведат до неговото изгаряне, поради прегряване.

Защо да изберете ТЕХНО МИКС?

Защото в онлайн магазина tehnomix.bg всички продукти са защитени с продължителна гаранция и описаните по-горе екстри и възможности са достъпни и в нашите предложения. Наред с това, те се предлагат на изключително евтини цени, а обслужването ни е на професионално ниво, така че ако се нуждаете от съдействие, веднага ни потърсете. Ние сме на линия и Ви очакваме с нетърпение!

Купи на кредит

От покупката на кредит се възползват много от нашите клиенти, поради различни случаи - внезапна повреда на някои от електрическите уреди и липсата в момента на средства или просто така не си натоварват семейния бюджет. Ние, като лоялен търговец, сме се постарали да предвидим подобна опция и да улесним максимално клиентите си, предоставяйки им пълна прозрачност.

Например, преди да направите поръчка, Вие имате възможността на първо място да изберете кредитора си и да видите неговите предложения за вноски на 3-, 6-, 9-месечна база и т.н. На второ виждате Годишния Лихвен Процент (ГЛП) и общо дължимата сума с начислените върху нея лихви. Дори получавате и калкулатор, за да изчислите при внасяне на първоначална вноска, какви ще са месечните Ви погасителни плащания след това и т.н.


Както виждате, предоставяме Ви пълна прозрачност и отчетност, така че възползвайте се и няма да съжалявате! Ние Ви очакваме!