Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Малки електроуреди

Филтри

Продукти 1-80 от 1888

Страница
на страница
Филтри

Продукти 1-80 от 1888

Страница
на страница

Малките електроуреди – решение за всяка дейност

Част от новия интериор и стил на модерното домакинство. 3 златни предимства - разнообразие, функционалност и цени без конкуренция

В услуга на модерната гастрономия и стил на живот, се нареждат най-съвременните електроуреди за бита. Днес те се отличават не просто с безупречна функционалност, но и с изящен външен вид. Малките уреди за дома, градината и занаятите, които са част от асортимента на ТЕХНОМИКС, са любопитни за всеки потребител и носят тръпката на нещо полезно, което те въодушевява и обогатява при употреба.

Къде намират приложение? - В целия битов спектър.

Всяка жена обича да бъде глезена в кухнята и всичко, до което се докосва да издава част от нейния стил на живот. Домакинските уреди са не само лесно решение на ежедневните процеси, но и предлагат нов алгоритъм в отговор на всички поставени задачи. Впечатляващо, нали? Ние имаме своето ноухау.

Да вземем за пример един от уредите, без които нито едно домакинство не може – прахосмукачката. Тя вече не е обикновена и еднотипна, а истински помощник в почистването, който може да бъде избран сред дълъг списък от различни спецификации.
Кафемашините с изумително продуктивни решения.
Ютиите – които гладят сами.
Без значение дали използваш блендер, тостер или електрически тиган…те носят отпечатъка на свръхактуалната технология, приложима в този производствен сектор. Пасатор, ел.кана, фритюрник, хлебопекарна… списъкът е толкова огромен, а изборът – според нуждата и възможностите.

Наистина можете да накарате семейството и гостите ви да се почувстват специални с привилегията от използването на „екзотични“ уреди.

Кухненски „гаджети“ като машина за фрапе, еко уред за готвене на пара, охладител за мляко, тенджера под налягане със Soft touch покритие или пък кафемашина JURA, предлагаща 13 вида специалитети, вече не са лукс. С предизвикателствата в градината пък, ще се справят устройствата от продуктовата гама на KARCHER.

Не пропускайте да отделите внимание и на техниката свързана с вашия перфектен външен вид и здраве.

Първото впечатление е най-важно.
Днес тези уреди не са само достъпни за ползване, но и като функционалност ще откриете широка палитра, която да угоди на всяка прищявка.

Нищо не ни е убягнало - по всяко време можете да си набавите и желаните аксесоари за всички тези уреди.

Какви са предимствата им:

  • Отговарят на водещите изисквания за здравина, лекота, ергономичност и безопасност;
  • Автоматизират процесите, изискват минимално усилие и време;
  • С ниска енергоемкост;
  • Със своето интуитивно изпълнение развиват или допълват въображението на изпълнителя.

Благодарение на доказаните марки, с които работи ТЕХНОМИКС, добре оборудваната кухня ви кара да се чувствате част от един модерен технологичен свят. Блясъкът на LCD дисплеите, светещите панели за управление, гладките повърхности създават удивителен интериор и атмосфера. Позволете си това удоволствие, което ще ви донесе качество и желаното облекчение от ежедневните задачи. Пъстрата картина от електроуреди е не само въздействаща върху сетивата, тя е част от авангардния стил, към който вече принадлежите с този си избор.
Потърсете ни във веригата магазини на място или онлайн –всеки вариант е за ваше удобство.