За бързи поръчки за София над 300 лв. на Телефон 0882267626; Телефон 0886071212; Телефон 0884067555; или на Viber

За бързи поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон 0886317571или на Viber

Двукоритни мивки за вграждане

Филтри

12 продукт(а)

на страница
 1. Универсален дозатор за сапун TEKA 115890011
  Универсален дозатор за сапун TEKA 115890011
  ПЦД 89,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 79,00 лв. Разлика 10,00 лв.
 2. Мивка TEKA ASTRAL 60 B-TG ЧЕРЕН МЕТАЛИК
  Мивка TEKA ASTRAL 60 B-TG ЧЕРЕН МЕТАЛИК
  ПЦД 599,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 549,00 лв. Разлика 50,00 лв.
Филтри

12 продукт(а)

на страница

Двойните мивки за вграждане са удобни за извършването на две отделни дейности, като например в едната по-малката да изсипете плодовете, а в другата да ги миете. Имат много различни приложения, но сега ще поговорим за техния монтаж и материалите за създаването им. Ще обсъдим и подходящите размери, както и мястото, от където можете да се сдобиете с качествени решения на отлични цени.

Начин на монтаж на двукоритните мивки

Моделите от този тип се вграждат директно в работния плот, който обикновено е направен от ПДЧ или MDF дървесен материал. Последователността приблизително изглежда в следния вид:

 1. Обръща се изделието на обратно и се поставя върху равнината.
 2. С молив се очертава формата на самия продукт върху плота, така както ще бъде позициониран. За това внимавайте той да не е поставен накриво. Добър вариант е предварителното разчертаване на две вертикални линии под прав ъгъл за да се ръководите по тях при точното позициониране на мивката.
 3. Измерете размера на монтажния контур отстрани и на същото разстояние разчертайте второ очертание, водейки се по първото, но с прилагане на измерения показател. След готовия отвор, изделието ще стои надеждно.
 4. Сега вече пристъпете към изрязването, но по втория контур, който направихте в точка 3.  Дейността се извършва с миниатюрен електрически пробивен трион (зеге), като внимавате да не излизате извън границите на очертанието.
 5. Изчистете хубаво хвърчащите стърготини и положете тънка линия санитарен силикон върху зоната, където ще легне продукта. Така ще уплътните фугите и няма да може да се просмуква влага и ще предотвратите нейното задържане и образуване на мухъл и вредни бактерии.
 6. Сложете коритото и със специалните скрепителни елементи довършете фиксиращата част и с това процесът приключва. На следващия етап следва поставянето на смесителя за водата и неговото свързване към водопроводната система.

От какви материали са изработени

Най-използваните в бюджетните решения е неръждаемата стомана и алпака с полирано покритие. По-скъпите предложения са изработени от хром-никелова стомана, мрамор и синтетичен гранит. Всички те са устойчиви на директния контакт с водата и са огнеупорни, издържайки на високи температурни колебания.

Ще откриете и разнообразие от производители:

Размери

Те също варират в широки граници, така че потребителя да има достатъчно възможности за избор на правилните според нуждите. Формата може да е квадратна или правоъгълна за приложение в твърде ограничени откъм място области или такива с предостатъчно пространство за вграждане на голям модел. Стойностите обикновено се простират от около 60 на 50 см до 106 на 52 см и т.н. Подобни параметри е доказано, че са напълно достатъчни за различните потребителски потребности.

За да сте уверени, че ще получите най-доброто, като изработка, дълготрайност, функционалност, дизайн и цени, посетете ни онлайн на Техно Микс. Тук ще видите цял каталог от различни предложения, включително и еднокоритни мивкина които едва ли ще устоите. Те са съобразени с най-новите трендове в областта на санитарията и ще Ви предложат нужното дизайнерско изящество и перфектно ще допълнят обзавеждането на кухнята. Ако се нуждаете от професионална помощ, задължително потърсете консултантите ни. Те Ви очакват с нетърпение.