За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Двукоритни мивки за вграждане

Филтри

Продукти 1-40 от 46

Страница
на страница
Филтри

Продукти 1-40 от 46

Страница
на страница

Двойните мивки за вграждане са удобни за извършването на две отделни дейности, като например в едната по-малката да изсипете плодовете, а в другата да ги миете. Имат много различни приложения, но сега ще поговорим за техния монтаж и материалите за създаването им. Ще обсъдим и подходящите размери, както и мястото, от където можете да се сдобиете с качествени решения на отлични цени.

Начин на монтаж на двукоритните мивки

Моделите от този тип се вграждат директно в работния плот, който обикновено е направен от ПДЧ или MDF дървесен материал. Последователността приблизително изглежда в следния вид:

  1. Обръща се изделието на обратно и се поставя върху равнината.
  2. С молив се очертава формата на самия продукт върху плота, така както ще бъде позициониран. За това внимавайте той да не е поставен накриво. Добър вариант е предварителното разчертаване на две вертикални линии под прав ъгъл за да се ръководите по тях при точното позициониране на мивката.
  3. Измерете размера на монтажния контур отстрани и на същото разстояние разчертайте второ очертание, водейки се по първото, но с прилагане на измерения показател. След готовия отвор, изделието ще стои надеждно.
  4. Сега вече пристъпете към изрязването, но по втория контур, който направихте в точка 3.  Дейността се извършва с миниатюрен електрически пробивен трион (зеге), като внимавате да не излизате извън границите на очертанието.
  5. Изчистете хубаво хвърчащите стърготини и положете тънка линия санитарен силикон върху зоната, където ще легне продукта. Така ще уплътните фугите и няма да може да се просмуква влага и ще предотвратите нейното задържане и образуване на мухъл и вредни бактерии.
  6. Сложете коритото и със специалните скрепителни елементи довършете фиксиращата част и с това процесът приключва. На следващия етап следва поставянето на смесителя за водата и неговото свързване към водопроводната система.

От какви материали са изработени

Най-използваните в бюджетните решения е неръждаемата стомана и алпака с полирано покритие. По-скъпите предложения са изработени от хром-никелова стомана, мрамор и синтетичен гранит. Всички те са устойчиви на директния контакт с водата и са огнеупорни, издържайки на високи температурни колебания.

Ще откриете и разнообразие от производители:

Размери

Те също варират в широки граници, така че потребителя да има достатъчно възможности за избор на правилните според нуждите. Формата може да е квадратна или правоъгълна за приложение в твърде ограничени откъм място области или такива с предостатъчно пространство за вграждане на голям модел. Стойностите обикновено се простират от около 60 на 50 см до 106 на 52 см и т.н. Подобни параметри е доказано, че са напълно достатъчни за различните потребителски потребности.

За да сте уверени, че ще получите най-доброто, като изработка, дълготрайност, функционалност, дизайн и цени, посетете ни онлайн на Техно Микс. Тук ще видите цял каталог от различни предложения, включително и еднокоритни мивкина които едва ли ще устоите. Те са съобразени с най-новите трендове в областта на санитарията и ще Ви предложат нужното дизайнерско изящество и перфектно ще допълнят обзавеждането на кухнята. Ако се нуждаете от професионална помощ, задължително потърсете консултантите ни. Те Ви очакват с нетърпение.