За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0884067555; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0899101561; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Кои сме ние?

Вече над 20 години Техномикс БГ е основен доставчик на електроника и бяла техника за България. Разполагаме с три складови бази в София и четири магазина в София и Пловдив, а електронният ни магазин tehnomix.bg работи от 2010 година. Предлагаме на клиентите си огромно разнообразие от битови електроуреди на конкурентни цени. В гамата ни присъстват водещи световни марки като Miele, Bosch, AEG, Philips, Neff, Liebherr, Jura, Gaggia, Valera, Samsung, Whirlpool, Electrolux.

В екипа работят млади и мотивирани консултанти, отлично запознати със стоките, техните функции и предимства. Търговският ни отдел подбира внимателно доставчиците, така че ежедневно да предлагаме на многобройните си клиенти качество и достъпни цени. Гарантираме професионално и индивидуално обслужване, изгодни условия, гаранция за всеки закупен уред и допълнителни възможности като покупки на изплащане и избор на кредитна институция. Философията ни на работа се обобщава от нашия лозунг "Ние мислим за Вас".

Какво предлагаме?

Техномикс БГ специализира в предлагането на домакински електроуреди - бяла техника, електроника и климатизация. Имаме водещи позиции в сегмента "уреди за вграждане" и в предлагането на марки от високия клас. Стремежът ни е уебсайтът да предоставя максимално разнообразие и винаги актуални цени. За да го постигнем, ежедневно добавяме нови продукти и следим пазара за всички нови оферти. Това позволява на клиентите ни да направят избор, отговарящ оптимално на техните собствени изисквания.

Какъвто и да е Вашият избор, ще получите желаната от Вас стока навреме и фабрично окомплектована, с всички приложими документи и възможност за преглед и тест преди заплащането й на куриера. Тези условия гарантират, че сте закупили ново, качествено и сигурно оборудване.

Как да ни откриете?

Координатите на магазините ни в София и Пловдив можете на намерите на тази страница. Онлайн магазинът ни е достъпен по всяко време, отвсякъде и чрез всички устройства, свързани с интернет. В случай, че имате въпроси или желаете да заявите доставка, можете да се свържете с нас на някои от посочените телефони за контакт или на националния ни телефон 0700 13 222.

Защо да изберете Техномикс БГ?

Всеки от клиентите ни може да разчита на индивидуално внимание и професионална консултация, преди да направи своя избор.

Служителите ни са експерти с богат опит в различните категории от стоки, които предлагаме.

Всеки от предлаганите продукти идва с гаранция за своето качество и безпроблемна, дълготрайна работа.

Електронният ни магазин има интуитивна структура и удобни продуктови филтри. Всички стоки са подробно описани и категоризирани, така че изборът Ви да бъде максимално улеснен.

Фокусирани сме върху създаването на качествено и информативно съдържание. Освен описанията на всеки отделен продукт, уебсайтът предлага допълнителни материали с насоки как да се ориентирате в обширната ни гама. Тази информация се допълва от професионалните съвети на нашите консултанти, които можете да получите винаги в работното време на магазините. Не се колебайте да ни потърсите. Очакваме Ви!