За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0884067555; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0899101561; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Електрически плотове

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Електрическите плотове за вграждане са иновативни продукти, предназначени за директно поставяне в самата работна повърхност, като така се пести максимално място, без ограничение във възможностите и функционалността. За това какво точно представляват и по какъв начин става монтажът им ще поговорим сега.

Какво представляват плотовете за вграждане

Това са изключително плоски панели с намиращи се върху тях обичайни чугунени котлони или грил пространство за приготвяне на вкусни печени блюда. Те притежават контролни механични бутони, с които се задават различните режими на работа и се контролира мощността на нагряване.

Някои дори са разработени в съответствие с определени фурни от едноименна марка, така че двата компонента взаимно да се допълват и да правят употребата им максимално комфортна и удобна за ползвателя. Конструкцията и съпътстващия ги комплект позволяват лесното им интегриране във всяка дървена или друга гладка повърхност.

Как се вграждат

За вграждането се изисква проява на прецизност по време на измерването преди изрязването на отвора. Последния се изрязва с пробивен трион (зеге), а в комплекта трябва да се съдържат нужните скрепителни елементи, заедно със силиконовия уплътнител (ако има такъв). Ако последния липсва, преди самия монтаж се използва прозрачен универсален силикон за уплътнение.

Накратко процедурата протича в следната последователност:

  • измерват се параметрите на влизащата в отвора част и се разчертава с молив линията, по която да се извърши изрязването;
  • поставя се пристигащия с уреда уплътнител, а ако липсва такъв се нанася точно на границата на отвора силиконова ивица, чиято цел е да уплътни и да не допуска преминаването на течности;
  • сега вече се извършва монтажа, прилагайки пристигащите в комплекта елементи, а остатъка от силикона се отстранява още докато не е изсъхнал напълно;
  • извършва се свързването на съответните проводници и уреда вече е готов за употреба.

Отделните видове притежават различни зони за готвене, като в повечето случаи те са само две във вид на чугунени котлони, керамичен котлон или други нагревателни площи, както и грил за печене, но за всеки от видовете всичко написано по-горе е валидно.

Нужно е да се спомене, че поне на 10 см в съседство на прибора не бива да има друг подобен, с което ще се гарантира здравината на плота.

Размери

Размерите в значителни разумни граници варират, но приблизително се вместват в диапазона от 270-380 на 500-520 мм. Тези параметри напълно съответстват на стандартно приетите до момента и се предполага, че не би следвало да създават някакви неудобства при проектирането на разпределението на отделните компоненти в кухнята.

Онлайн на Tehnomix се предлагат такива решения на изгодни цени - котлони за вгражданекомбинирани плотове за вграждане. Отличаващи се с повишена дълготрайност и съвременна функционалност, така че със сигурност при нас ще откриете нужното за изискванията Ви решение. Заповядайте в магазина и в случай на нужда от експертно мнение ни потърсете.