Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Хладилници за вграждане

Филтри

Продукти 1-80 от 146

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница
Филтри

Продукти 1-80 от 146

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Хладилниците за вграждане са предпочитани от все повече домакинства в настоящото съвремие поради това, че те не заемат излишно място в помещението и добре се вписват в общия интериор. Нека обаче разгледаме популярните икономични решения, иновациите в охлаждането и по какъв начин да определим пространството за монтажа.

Най-популярните енергоспестяващи модели

За най-икономични се считат моделите от клас А +++, консумиращи с 50% по-малко електроенергия от тези с клас А +. Разбира се, реалното потребление зависи от начина на употреба на уреда и по-специално колко често се отваря и затваря и количеството на съдържанието му. Нека накратко разгледаме и опишем разпространените модели:

 • LIEBHERR ICBP 3266 с фризер - притежава  BioFresh : LED осветление с поставка за бутилки и SmartFrost технология за замразяване. Функция за автоматично размразяване и ниво на шума 34 dB. Хладилник с фризер е най-добрият вариант, ако имате нужда от фризер и в същото време нямате достатъчно място за отделен. 
 • BOSCH KIL82AF30 - оборудван с ефектно вътрешно LED осветление, сензорно управление с автоматична опция за премахване на скрежта. Изразходва 211 kWh годишно с 287 л вътрешно използваемо пространство.
 • MIELE KFNS 37432 iD - може да предложи Flexi Light вътрешно осветление с NoFrost функционалност и SoftClose технология за фино затваряне на вратата. Нивото на шума е 39 dB.
 • AEG SCE81824TS - невероятно тиха работа при само 39 dB създаван шум и самостоятелно размразяване. Наличие на Fast freeze опция за бързо замразяване.

Ако си търсите такъв с по-голяма вместимост и в същото време имате достатъчно пространство в кухнята, заложете на Side by side.

Иновации в технологията на охлаждане

С развитието и прогреса на иновациите, те намират широко приложение не само в нашумелите напоследък мобилни електронни устройства, но и в битовата техника и по-специално в хладилниците за вграждане.

Съществуват функции, като „SmartFrost’’ или „Low Frost”, намаляващи нивото на заскрежаване във вътрешността, което отхвърля необходимостта от периодичното обслужване на уреда. Прилагат се и VitaFresh и BioFresh системите за поддържане на температурата малко над 0°C, с което зеленчуците и месните храни запазват възможно най-дълго хранително-вкусовите си качества в сравнение с традиционните методи на изстудяване.

No frost или автоматично размразяване

Ето, че стигнахме и до станалата вече доста популярна No Frost система на охлаждане, не позволяваща появата на лед във вътрекамерното отделение. Тоест, тя възпрепятства появата и задържането на влага чрез специално разработена охладителна система, състояща се от вентилатори, принудително завихрящи въздуха във вътрешността на уреда, отделяйки влагата навън.

Как се изчислява мястото необходимо за монтаж

За да може новозакупената ни техника да работи в нормален режим и да не се повреди е нужно добре да бъдат изчислени размерите на пространството, в което то ще се помещава. За целта е важно да знаем някои подробности в тази посока и да ги вземем в предвид при определянето на нишата за монтажа.

 1. Задължително между горната, долната и страничните части да има разстояние няколко сантиметра от прибора. Това гарантира извършването на нормалната вентилация във вътрешността.
 2. Изключително препоръчително е задната част на шкафа да бъде открита.
 3. В долната зона на шкафа задължително да има малки, но много наброй вентилационни отвори.
 4. Погрижете се в близост до прибора да няма отоплителни електроуреди.

Какви видове има

Съществуват два основни вида, а именно:

 • Напълно вградени - в случая, електроуредът е вграден напълно и външно той е неразличим от мебелировката в помещението;
 • Частично вградени - тук предната отваряема врата се вижда или една от страничните части е открита.

Съветваме Ви, ако Ви предстои покупка на нов електроуред за замразяване на хранителни продукти, задължително да вземете под внимание по-горе описаните съвети или да се обърнете към експертите на онлайн магазина Техно Микс. Те с радост ще откликнат на въпросите Ви и при нужда ще съдействат.

Разгледайте гамата ни и ако възникнат въпроси, насреща сме. Всички продукти са чисто нови и с гаранция за качество на атрактивни цени. Заповядайте, очакваме Ви!