Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Комбинирани печки

Филтри

4 продукт(а)

на страница
 1. Готварска печка GORENJE K5241WF
  Готварска печка GORENJE K5241WF
  ПЦД 597,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 547,00 лв. Разлика 50,00 лв.
 2. Готварска печка GORENJE K5351WF
  Готварска печка GORENJE K5351WF
  ПЦД 657,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 617,00 лв. Разлика 40,00 лв.
 3. Готварска печка Gorenje K6241WF
  Готварска печка Gorenje K6241WF
  ПЦД 777,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 697,00 лв. Разлика 80,00 лв.
 4. Готварска печка GORENJE KC6355WT
  Готварска печка GORENJE KC6355WT
  ПЦД 1 037,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 947,00 лв. Разлика 90,00 лв.
Филтри

4 продукт(а)

на страница

Често се срещат случаи, домакинята да предпочита готвенето на газ (при спиране на тока например), а в други да използва електрическите котлони и фурната. За подобни ситуации са предназначени т.н. комбинирани печки. Нека разгледаме техните специфики и тънкости при избора.

Специфика на комбинираните печки

Специфичното при този тип готварско оборудване се крие в това, че в горната си част, имат както електрически котлони, така и газови пити. Това ги прави подходящи за готвене, дори и в ситуациите, когато поради някаква причина електрозахранването е преустановено. Те, както и при обикновените решения, притежават по-малки пити или по-големи, в зависимост от съда.
В други случаи, ел. вариантите липсват, а готвенето се извършва само на газ. Всичко е въпрос на лично предпочитание и условия на употреба. В нашия богат на готварски печки каталог, имате възможност да откриете точно това, което търсите. Все пак продължете да четете, за да разберете спецификите при подбора.

Какво трябва да знаем при избора?

Ще изброим няколко основни нюанса, на които е препоръчително да обърнете внимание преди покупка:

 1. Съотношение на комбинацията - ако живеете в местност, където има режим на тока и той често се спира, заложете на комбиниран вариант, където има 3 газови и един електрически. Такива например са комбинирани ел. газови печки Zanussi.
 2. Дизайн - въпреки, че става дума само за външността на уреда, то тя не е без значение. Ако кухнята Ви е дизайнерска и е наложително съчетанието на оборудването с интериора, обърнете внимание на подобна особеност.
 3. Функционалност - в днешно време съществуват множество различни функционални решения, като системи за самопочистване и измиване, бързо нагряване, MultiAir вентилатор във фурната за равномерно изпичане и т.н.
 4. Безопасност - ако сте с малки дечица, безопасността е на първо място! Предлагат се решения с многопластово стъкло и най-външната част всъщност остава студена, въпреки, че в момента се пече пиле например. Също моделите с повишена безопасност са оборудвани със специална ключалка на вратата, така че детето да не може да я отвори и т.н.
 5. Размери - ако мястото в помещението Ви е твърде ограничено и е необходимо прецизно съобразяване с мястото за готварската печка, вземете максималните допустими параметри при избора и се съобразете с тях. Моделите комбинирани готварски печки Gorenje се предлагат в различни размери и можете да намерите точно това, което търсите.  

Вид за запалване на газовите котлони

Запалването се извършва, чрез специална пиезоелектрическа система, сравнително безопасна за човека и в същото време ефективна. Тя Ви позволява бързо и безпроблемно да възпламените пуснатият предварително газ, за да започнете кулинарното забавление. Употребата не е никак сложна и тя се състои от един бутон, който след предварително пускане на крана за газта се натиска веднъж и той възпроизвежда искра, запалваща пламъка.

Обем на фурната

Разновидностите са доста разширени и по отношение на вместимостта. Сред нашите предложения ще откриете варианти от 65 до 70 литра, достатъчни за едно четиричленно и дори по-голямо семейство. Някои от тях са със система за принудителна циркулация на въздуха във вътрешността, спомагайки за равномерното изпичане на ястието.


Ако и Вие сте в търсене на подходящия продукт, заповядайте в Техно Микс, където онлайн, на достъпни цени, ще видите цялостната ни гама от предложения, за да подберете най-правилното според нуждите Ви. А ако се затруднявате, винаги е възможно да се възползвате от нашите експерт-консултанти, готови да съдействат. Очакваме Ви!

Популярни търсения: керамичен плот