За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0884067555; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0899101561; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Ледогенератори

Филтри

2 продукт(а)

на страница
 1. Ледогенератор GORENJE IMD1200W
  Ледогенератор GORENJE IMD1200W
  ПЦД 329,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 315,84 лв. Разлика 13,16 лв.
 2. Ледогенератор GORENJE IMC1200B
  Ледогенератор GORENJE IMC1200B
  ПЦД 399,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 383,04 лв. Разлика 15,96 лв.
Филтри

2 продукт(а)

на страница

С настъпването на жегите, на всички ни се иска да се разхладим с вкусна студена напитка, а за нейното бързо изстудяване обикновено използваме 2-3 бучки лед. Всичко звучи чудесно, но само в случаите, когато го имаме в готово състояние. За да си гарантираме това, трябва у дома да притежаваме машина за лед и сега ще Ви представим нашите решения. Ще разберете какво представляват и удобни ли са за използване.

Какво представляват

Най-просто казано, представлява малка стационарна правоъгълна домашна машина, във вътрешността на която се намира малолитражен резервоар, пълен с ледени кубчета. Те могат да се произвеждат с различна големина и форма и докато са вътре в машината, остават цели без да се разтопят. Работният процес е напълно автоматизиран и не се налага да следите работата на уреда.

На пазара в момента са достъпни доста разновидности, с различни големини и функционалности, но общият им принцип на действие е един и същ. Като цяло, благодарение на вградената помпа се създава високо налягане на водата, която отива в изпарителя и замръзва, образувайки се определени ледени формички, отделящи се чрез нагорещена пара. Предимно могат да се срещнат по заведенията, но се използват и в частните жилища за лична употреба.

Как се използва

Употребата е изключително елементарна и се свежда до свързването на устройството към водоснабдяването и включването му към ел. мрежата. От там нататък, всичко започва да работи автоматично, като след напълване на резервоара, тя преустановява работата си самостоятелно. Във вътрешността си има пречистващ водата филтър, който трябва периодично да се следи за замърсяване и да се подменя.

Избирате също формата на леда и колко килограма дневно ще Ви е необходим. Обикновено 10-12 кг за домашни условия са напълно достатъчни.

Удобен ли е за дома

Ако сте с убеждението, че съвременните ледогенератори са грамадни колкото хладилника и нямате възможност да го поставите никъде в кухнята, то Вие сте в пълна грешка. Съвременните подобни решения са изключително компактни и дори понякога са по-малки и от микровълнова печка. В този ред на мисли, въпреки, че свободното пространство в съвременната кухня е доста ограничено, със сигурност ще се намери малко кътче за поставянето на подобно устройство.

На следващо място, той изключително лесно се инсталира и с процеса може дори да се справи и човек, без специални познания от областта. Ако е необходимо, просто трябва да се свърже водоподаването и да се постави на място, където е възможна въздушната циркулация навсякъде около уреда. В друг случай, не се свързва към водоснабдителната мрежа, а си има отделен резервоар за напълване с вода.

Ако искате да притежавате у дома си подобен ледогенератор за предстоящите горещини, посетете ни онлайн на Техно микс и ще получите още:

 • професионално обслужване от експерти в областта;
 • винаги най-добрите цени, защото за разлика от останалите ни конкуренти, ние работим директно с производителите;
 • отлично и гарантирано качество, както и дългогодишна гаранция;
 • бързи доставки и лесен за пазаруване интернет-магазин.

Възползвайте се и Вие, като ни посетите дори още сега, а при нужда, задължително ни пишете.

Полулярни търсения: машинки за лед