За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0884067555; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0899101561; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Съхранение на пури

Филтри

1 продукт(а)

на страница
Филтри

1 продукт(а)

на страница

Специалният климат е много важен за дълготрайното съхранение на вкусовите качества на пурите и за това, те се държат на точно определена влажност. Последното особено важи, ако се намирате в северните или западни ширини, където показателят понякога пада до 30%. Тогава, тези тютюневи изделия трябва да се съхраняват на отделно място.

Какво представлява хумидорът за пури?

Хумидори

В превод думата означава “влажен” и съответно уредът в луксозната си версия представлява изработен от кедрово дърво шкаф, в който влажността на въздуха се поддържа на ниво от 68% до 74%. Съдържащата се в тютюна влага, действа като свързващ елемент на различните ароматни и етерични масла, съдържащи се в пурите. Ако те са прекалено сухи, то тогава вкусовите им качества рязко се променят. Популярен избор са хумидори Либхер, които са хладилници енергиен клас А

Хумидорът е оборудван със специална овлажнителна система, позволяваща почти безкрайното съхранение на този тип тютюневи изделия. Разбира се, показателят може да се следи чрез вградения в устройството уред, наречен хигрометър. Във вътрешността се намират различни рафтове, за по-лесното разграничаване на отделните разновидности.

Начин на управление

  1. Препоръчително е да избършете стените му с мека влажна кърпа, като така сухото дърво ще бъде напоено първоначално, защото то има силни абсорбиращи свойства.
  2. Проверете резервоара на овлажнителя и ако той е празен го напълнете с дестилирана вода или специална течност. Поставете резервоара в предвиденото за него място и затворете капачето.
  3. Необходимо е правилно да се калибрира хигрометъра (проверете инструкциите на производителя), за да показва точното ниво на влагосъдържание в кутията.

Сега вече можете да включите електрозахранването и при достигането на необходимия показател, да поставите изделията си за съхранение. През няколко дни, проверявайте резервоара и го доливайте с дестилирана вода.

Какво включва комплекта?

Той включва наличие на MagicEye цифрова индикация на температурата, позволяваща Ви с прецизност да следите микроклимата във вътрешността. Така следите не само влажността на въздуха вътре,  но и температурата. Предвидена е още и светлинно-звукова алармена сигнализация, както и защита от достъп на деца. Оборудването включва още две поставки и LED цветно осветление, както и вентилатор за принудително циркулиране на въздуха за по-добър резултат.

В техно микс онлайн Ви предлагаме чисто нов Хумидор на най-достъпни цени и с гаранция, а експертите ни са готови да откликнат на всяко ваше запитване, така че възползвайте се от тях. Имате възможността също да закупите продукта и на изплащане с изгодни лизингови условия. Очакваме Ви!