Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Уреди Karcher

Филтри

Продукти 1-80 от 105

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница
Филтри

Продукти 1-80 от 105

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Когато става дума за почистваща техника, името на немската марка Karcher не може да се игнорира, защото тя е доказан пионер в областта. Ето защо, по-долу ще споменем и опишем накратко предлаганите от бранда видове парочистачки, прахосмукачки, пречистватели на въздух. Ще разберем още предимствата от употребата на марковите продукти и защо да ги купите именно от Техно микс.

Какви видове уреди ще видите от Karcher

В продуктовия ни каталог се предлагат няколко разновидности на маркови уреди:

  • парочистачка - с възможността си тези прибори да генерират под високо налягане гореща пара, спомагат за отстраняването на различни упорити замърсители по колите, камионите, асфалта на пътя и т.н. Удобни са също за измиване на различни големи предмети, сгради, превозни средства, строителни материали и т.н;
  • прахосмукачка - без значение дали за домашна или професионална употреба, в продуктовата гама на Karcher ще намерите всичко необходимо и то с отлично качество. По-съвременните решения на компанията дори могат да засмукват вода, имат достатъчна мощност и са подходящи за почистването на големи площи, като халета, складове и т.н;
  • водоструйка - чрез генерирането на високо налягане на водата и чрез прекарването й през специални дюзи, тя излиза във вид на тънка и много мощна струя, способна да отмие всякакви замърсявания от всяка повърхност. Те притежават своите приставки за ползване при определени условия, така че да са максимално ефективни и приспособими към различните случаи;
  • пречиствател на въздух - уредът, който се грижи да дишате леко, задържайки чрез специалните си HEPA-филтри, дори и най-фините носещи се прахови частици. Това са например алергени, полени, бактерии, акари. За още по-голяма свежест и лекота при дишане се използва специалния озонатор, генериращ отрицателно заредени йони, пречистващи още повече въздуха и придаващи му усещане за планинска свежест.

Предимства на марката

Използването на оборудването Керхер предоставя ефективност на миенето и почистването, спестявайки работно време и осигурявайки висока степен на рентабилност. Това се постига, благодарение на употребата само на висококачествени материали при изработката на продуктите и внедряването в тях на последно поколение технологични иновации в областта. Благодарение на яркия фирмен жълт цвят, брандовите стоки в никакъв случай не биха останали незабелязани, дори и ако те се намират сред множество други аналози.

Подходящи са както за домашни, така и за промишлени цели, за почистването на офис пространства и търговски обекти. В същото време, функционалността и практичността на тези стоки постоянно се обновява и подобрява за още по-голяма ефективност и производителност.

За да сте уверени, че купувате наистина маркови решения, посетете ни онлайн в Техно микс, където гамата от предложения наистина е голяма и обширна, а цените и условията за покупка - изгодни. Само при нас на едно място получавате подробни продуктови описания и насоки за правилен избор, съчетани с възможност за допълнителна безплатна консултация с експерт в областта. За да се възползвате и Вие, просто ни посетете и при нужда се свържете с нас.