За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0898392908; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0884067555; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Инхалатори, термометри и други

Филтри

20 продукт(а)

на страница
 1. Термометър OMRON Gentle Temp 520
  Термометър OMRON Gentle Temp 520
  ПЦД 95,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 79,00 лв. Разлика 16,00 лв.
 2. Инхалатор OMRON DUOBABY NE-C301-E
  Инхалатор OMRON DUOBABY NE-C301-E
  ПЦД 179,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 155,00 лв. Разлика 24,00 лв.
Филтри

20 продукт(а)

на страница

При сериозни астматични проблеми, ние знаем важността на бързото действие. В категорията сме да ви предложим богата селекция от продукти, включващи инхалатори за астма, термометри, включително и за бебета, както и специфични батерии за слухови апаратчета.

Какво ще срещнете на сайта на Техно Микс?

Освен всички останали продукти, които предлагаме, свързани с разкрасяване, дом, бит и професионално оборудване, в онлайн магазина ни можете да избирате между множество клинично одобрени здравни продукти. Ето някои от тях:

 • инхалатори за астма – това е уред, който е от много важно значение в животите на хора с астма. На отлично съотношение от цена и качество, ние ви предоставяме апарати за респираторни заболявания само от реномирани производители. Машинките за инхалации са подходящи за домашна употреба и са абсолютно безвредни. Моделите, които предлагаме разполагат с няколко степени на работа и възможно най-добре успяват да разпръскат нужните вещества до всички части на белите дробове.
 • термометри – ние не се ограничаваме само в предлагането на инхалатори за астма, понеже имаме за цел да бъдем максимално полезни на възможно най-много хора. Предоставяме ви избор от уреди с термометри за тяло, като имаме такива за измерване без досег – с инфрачервени лъчи. Имаме и стандартни модели с обичания начин на измерване, както и детски термометри и разновидни накрайници, като ги  предлагаме и в самостоятелни комплекти;
 • батерии за слухови апарати – батериите са с цинково-въздушна технология, която осигурява на уредът ви дълготраен режим на работоспособност. Различните размери от артикулите са обозначени с различни цветове.

Под всеки продукт има специфично описание, валидно за него, така че можете да го прочетете, за да сте сигурни ,че избирате най-доброто за себе си.

Как правилно да използвате инхалаторите за астма?

Машинките за астма са медицински устройства, които доставят медикаменти директно в белите дробове, като така разширяват дихателните пътища и им помагат да се наситят с кислород. Преди да използвате инхалатора, е важно да следвате някои стъпки.

 1. Първо, ако в него има лекарство, важно е да го разклатите, за да може то да се смеси и разтвори добре.
 2. Преди да започнете дихателната серия, издишайте максимално, за да изчистите и изпразните напълно белите си дробове.
 3. Дръжте инхалатора изправен и не мърдайте докато го използвате.
 4. Дишайте бавно и дълбоко през цялото време, за максимален ефект.
 5. Ако инхалацията ви включва лекарство, задържайте до 10 секунди въздуха, за да може то успешно да достигне до всички точки на дихателните пътища.

Изключително важно е да оперирате с правилния инхалатор, затова задължително предварително не изпускайте консултацията с лекар.