Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Абсорбатори за пълно вграждане

Филтри

43 продукт(а)

на страница
Филтри

43 продукт(а)

на страница

Битовите електроуреди за вграждане към днешна дата са широко разпространени, поради възможността за максимално оптимизиране на свободното пространство в помещението. В това число влизат и абсорбаторите. Нека види какво точно представляват и начинът за тяхното интегриране.

Какво представляват абсорбаторите за пълно вграждане

Цялостен модул, скриващ се в поставения над него шкаф, като по този начин се вижда само областта, през която се всмукват миризмите от готвенето. Тоест, той не заема излишно пространство и остава функционален уред. Стои абсолютно дискретно в кухнята, без да бие на очи и в същото време предоставя напълно съвременни за днешните трендове функции.

Тези аспиратори обаче изискват първоначален малко по-сложен монтаж, за който ще поговорим по-долу в статията. Те притежават стилен и вписващ се в настоящия кухненски интериор дизайн, отличавайки се с ниското си ниво на шума.

Вграждане в кухненски шкаф

Процесът се извършва в стенен шкаф, поставен точно над областта за готвене, където всъщност се монтира и самия прибор. Специфичното тук, е че при избора е нужно да се съобразите със свободната зона за инсталацията, но знайте също, че активната площ на уреда по размери трябва да е идентична с тази на готварската печка, за да може той да е напълно ефективен.

Ако монтажният отвор не е предвиден предварително, то ще трябва да го създадете. За целта е нужно вече да сте закупили аспиратора и по него да разчертаете границите за отрязване. В процеса съобразете местата за фиксирането му и прецизността в случая ще бъде Ваш помощник.

След завършване на фиксацията към мебела, вземете гъвкава алуминиева гофрирана тръба със съответния диаметър и направете връзката между прибора и въздуховода. На следващия и последен етап се извършва електроподаването с нужното сечение на проводниците и вече можете да пристъпите към употреба.

Дизайн

Той е напълно съобразен с изискванията на съвременната кухня, предлагайки добра външност, удобно разположение на контролните елементи и допълнително осветление, за по-комфортна употреба. Обикновено се изработват от неръждаема стомана и са изключително здрави и дълготрайни, без опасност от възникване на корозия от влагата. Управлението при по-скъпите модели се извършва сензорно, докато при по-евтините, то е механично, но който и от вариантите да предпочетете, Вие получавате пълна функционалност и надеждност.

За да се отървете от всекидневните миризми на готвено и в същото време да получите красив и качествен прибор на достъпни цени, заповядайте онлайн на Техно Микс. Ще откриете абсорбатори Бош, Миеле, Електролукс, Горени, както и телескопични абсорбатори. Тук Ви очаква:

  • разнообразие от модели;
  • дългогодишна гаранция от производителя;
  • професионално клиентско обслужване;
  • промоционални предложения;
  • кратки доставки и много положителни емоции.

Заповядайте при нас и при възникнали въпроси, непременно ни потърсете.