За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Абсорбатори за пълно вграждане

Филтри

Продукти 1-20 от 39

Страница
на страница
Филтри

Продукти 1-20 от 39

Страница
на страница

Битовите електроуреди за вграждане към днешна дата са широко разпространени, поради възможността за максимално оптимизиране на свободното пространство в помещението. В това число влизат и абсорбаторите. Нека види какво точно представляват и начинът за тяхното интегриране.

Какво представляват абсорбаторите за пълно вграждане

Цялостен модул, скриващ се в поставения над него шкаф, като по този начин се вижда само областта, през която се всмукват миризмите от готвенето. Тоест, той не заема излишно пространство и остава функционален уред. Стои абсолютно дискретно в кухнята, без да бие на очи и в същото време предоставя напълно съвременни за днешните трендове функции.

Тези аспиратори обаче изискват първоначален малко по-сложен монтаж, за който ще поговорим по-долу в статията. Те притежават стилен и вписващ се в настоящия кухненски интериор дизайн, отличавайки се с ниското си ниво на шума.

Вграждане в кухненски шкаф

Процесът се извършва в стенен шкаф, поставен точно над областта за готвене, където всъщност се монтира и самия прибор. Специфичното тук, е че при избора е нужно да се съобразите със свободната зона за инсталацията, но знайте също, че активната площ на уреда по размери трябва да е идентична с тази на готварската печка, за да може той да е напълно ефективен.

Ако монтажният отвор не е предвиден предварително, то ще трябва да го създадете. За целта е нужно вече да сте закупили аспиратора и по него да разчертаете границите за отрязване. В процеса съобразете местата за фиксирането му и прецизността в случая ще бъде Ваш помощник.

След завършване на фиксацията към мебела, вземете гъвкава алуминиева гофрирана тръба със съответния диаметър и направете връзката между прибора и въздуховода. На следващия и последен етап се извършва електроподаването с нужното сечение на проводниците и вече можете да пристъпите към употреба.

Дизайн

Той е напълно съобразен с изискванията на съвременната кухня, предлагайки добра външност, удобно разположение на контролните елементи и допълнително осветление, за по-комфортна употреба. Обикновено се изработват от неръждаема стомана и са изключително здрави и дълготрайни, без опасност от възникване на корозия от влагата. Управлението при по-скъпите модели се извършва сензорно, докато при по-евтините, то е механично, но който и от вариантите да предпочетете, Вие получавате пълна функционалност и надеждност.

За да се отървете от всекидневните миризми на готвено и в същото време да получите красив и качествен прибор на достъпни цени, заповядайте онлайн на Техно Микс. Ще откриете абсорбатори Бош, Миеле, Електролукс, Горени, както и телескопични абсорбатори. Тук Ви очаква:

  • разнообразие от модели;
  • дългогодишна гаранция от производителя;
  • професионално клиентско обслужване;
  • промоционални предложения;
  • кратки доставки и много положителни емоции.

Заповядайте при нас и при възникнали въпроси, непременно ни потърсете.