За бързи поръчки за София на GSM или viber0886071212

Фритюрници

Филтри

25 продукт(а)

на страница
Филтри

25 продукт(а)

на страница

Всички знаем, колко вкусни са пържените картофки със златист загар отвън и крехка мека структура  отвътре. За този ефект обаче, те трябва да плуват в мазнината, а не да “лежат” върху силно нагрятата повърхност на тигана. За целта, най-добрият инструмент е фритюрника. Сега ще разгледаме предлаганите видове и как технологията Rapid Air прави пърженето по-здравословно?

Какви видове фритюрници ще видите в Техно Микс

Основно, тези устройства се делят на два типа, а именно на битови и професионални. Разликата между тях е в мощността и обема на подвижната кошница. Професионалните са значително по-големи и по-мощни, за да приготвят по-голямо количество храна наведнъж. Например, при вместимост от 1 л е достатъчна 1200W мощност. При 3-4 литра, показателят за мощност е в пределите от около 2200W. Моделите фритюрници Филипс и фритюрници Delonghi ви дават голямо разнообразие от функции и възможност да намерите точния на Вас.

Какво представлява технологията Rapid Air

Поради настъпилите недоволства от страна на клиентите, че тези уреди консумират много мазнина, беше измислена и внедрена технологията Rapid Air от Philips. Тя вече позволява едно по-здравословно пържене, ако не без никаква мазнина, то поне с една супена лъжица. Тайната се крие в равномерното загряване, подобно на конвекцията на грила, при което храната се приготвя бързо, без изсушаване и загаряне. Така всъщност се получава хрупкавият златист загар отвън и сочния пълнеж отвътре.

Подходящи ли са за съдомиялна

Знаейки, че фритюрникът е електрическо устройство и в него се намират ел. проводници и нагревателни елементи, като цяло не е възможно поставянето на целия уред в съдомиялната - тя ще го повреди и ще го направи неизползваем. Някои подвижни части от него обаче е възможно да се поставят в миялна машина, като например кошницата, както и капака, ако се сваля. Почистването на основата обаче се извършва на ръка, с подходящия препарат и фина гъба.

От какви материали са направени

Тук комбинацията е от пластмаса и метал. Въпросните материали се използват за създаване предимно на външната част на корпуса. Във вътрешността, където се извършва пърженето, той е напълно метален, а подвижната кошница е от неръждаема стомана. Някои модели дори, отвън са изцяло пластмасови, а отвътре са метални. Който и от двата вида да предпочетете, със сигурност идеално ще се впише в кухнята Ви, защото дизайните им са напълно съвременни и невероятно красиви.

За целта, посетете ни онлайн в Техно микс, където цените са без аналог, а продуктите чисто нови и висококачествени, благодарение на техния произход. Всички стоки пристигат директно от самите брандове производители, а собствените ни канали за доставки гарантират липса на каквито и да е фалшификати и нискокачествени уреди. Избирайки нас, ще получите още:

  • най-добрите ценови предложения и промоционални оферти;
  • продължителна гаранция за повишено спокойствие при употреба;
  • възможност за пазаруване на изплащане с изгодни лизингови условия;
  • професионален клиентски съпорт, готов да откликне на всяка трудност при пазаруването или избора на стока.

Доверете ни се, както направиха стотици българи от цялата страна! Очакваме Ви!