Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Фритюрници

Филтри

38 продукт(а)

на страница
Филтри

38 продукт(а)

на страница

Всички знаем, колко вкусни са пържените картофки със златист загар отвън и крехка мека структура  отвътре. За този ефект обаче, те трябва да плуват в мазнината, а не да “лежат” върху силно нагрятата повърхност на тигана. За целта, най-добрият инструмент е фритюрника. Сега ще разгледаме предлаганите видове и как технологията Rapid Air прави пърженето по-здравословно?

Какви видове фритюрници ще видите в Техно Микс

Основно, тези устройства се делят на два типа, а именно на битови и професионални. Разликата между тях е в мощността и обема на подвижната кошница. Професионалните са значително по-големи и по-мощни, за да приготвят по-голямо количество храна наведнъж. Например, при вместимост от 1 л е достатъчна 1200W мощност. При 3-4 литра, показателят за мощност е в пределите от около 2200W. Моделите фритюрници Филипс и фритюрници Delonghi ви дават голямо разнообразие от функции и възможност да намерите точния на Вас.

Какво представлява технологията Rapid Air

Поради настъпилите недоволства от страна на клиентите, че тези уреди консумират много мазнина, беше измислена и внедрена технологията Rapid Air от Philips. Тя вече позволява едно по-здравословно пържене, ако не без никаква мазнина, то поне с една супена лъжица. Тайната се крие в равномерното загряване, подобно на конвекцията на грила, при което храната се приготвя бързо, без изсушаване и загаряне. Така всъщност се получава хрупкавият златист загар отвън и сочния пълнеж отвътре.

Подходящи ли са за съдомиялна

Знаейки, че фритюрникът е електрическо устройство и в него се намират ел. проводници и нагревателни елементи, като цяло не е възможно поставянето на целия уред в съдомиялната - тя ще го повреди и ще го направи неизползваем. Някои подвижни части от него обаче е възможно да се поставят в миялна машина, като например кошницата, както и капака, ако се сваля. Почистването на основата обаче се извършва на ръка, с подходящия препарат и фина гъба.

От какви материали са направени

Тук комбинацията е от пластмаса и метал. Въпросните материали се използват за създаване предимно на външната част на корпуса. Във вътрешността, където се извършва пърженето, той е напълно метален, а подвижната кошница е от неръждаема стомана. Някои модели дори, отвън са изцяло пластмасови, а отвътре са метални. Който и от двата вида да предпочетете, със сигурност идеално ще се впише в кухнята Ви, защото дизайните им са напълно съвременни и невероятно красиви.

За целта, посетете ни онлайн в Техно микс, където цените са без аналог, а продуктите чисто нови и висококачествени, благодарение на техния произход. Всички стоки пристигат директно от самите брандове производители, а собствените ни канали за доставки гарантират липса на каквито и да е фалшификати и нискокачествени уреди. Избирайки нас, ще получите още:

  • най-добрите ценови предложения и промоционални оферти;
  • продължителна гаранция за повишено спокойствие при употреба;
  • възможност за пазаруване на изплащане с изгодни лизингови условия;
  • професионален клиентски съпорт, готов да откликне на всяка трудност при пазаруването или избора на стока.

Доверете ни се, както направиха стотици българи от цялата страна! Очакваме Ви!

Популярни търсения: пара, малки, горещ въздух