Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или на Viber

Аксесоари за кафемашини

Филтри

72 продукт(а)

на страница
 1. Комплект за подръжка PHILIPS CA6706/10
  Комплект за подръжка PHILIPS CA6706/10
  ПЦД 99,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 85,00 лв. Разлика 14,00 лв.

  Купи сега до 05.02.2023

Филтри

72 продукт(а)

на страница

Аксесоарите представляват различни миниатюрни външни елементи, допълващи в една или друга степен функционалността на кафемашината. Нека разгледаме предлаганите в онлайн магазина Техно микс видове аксесоари за кафемашини Делонги, Gaggia, Bosch, Miele и др.

Какви видове аксесоари за кафемашини ще видите?

Продуктите в гамата ни основно ще ги разделим на три вида:

 • почистващи - това са отделните филтри и препарати за пречистване на водната и млечната система;
 • функционални - те в една или друга степен допълват и обогатяват функционалността, като например добавяне на възможност за производство на капучино, за разпенване на млякото, неговото охлаждане;
 • допълнителни - отделни компоненти, позволяващи изпитване на още наслада от консумацията на кафе напитката. Това са термочашите, охладителя за мляко, мини хладилника.

Характерното за почистващите аксесоари, е че те хем удължават живота на кафемашината и позволяват да я използвате безпроблемно по-дълго време, хем правят и по-здравословна напитката. За максимална полза е препоръчително да се използват в комбинация, така че да почувстваме истинското удоволствие от консумацията и работата с прибора.

Защо са необходими

Във функционално отношение, филтрите и пречистващите таблетки се грижат за нашето здраве, като задържащ вредните частици, идващи с водата. В същото време, отделните таблетки, позволяват пречистването на млечната система от остатъците на каймака и предотвратява развитието на миризми и вредни микроорганизми. Също така, за изготвянето на пенлива и апетитна напитка, можем да си закупим допълнителен разпенител. Той ще осигури красива фина пяна с кремообразна консистенция за невероятна наслада.

За още по-добро изживяване по време на консумацията, можем да заложим на специална термо-чаша. Тя е произведена от борсиликатно двустенно стъкло с въздух между стените, играещ ролята на изолатор. Така горещата или студена течност в чашата по-бавно ще изстива или загрява, допълвайки удоволствието и насладата.

За да се възползвате и Вие от предимствата на допълненията, посетете ни в Техно микс. Тук имаме всичко необходимо за максимално изживяване, поддръжка на функционалността и допълването на възможностите. Ще откриете различни аксесоари за кафемашини Saeco, както и за други водещи марки. Всичко се предлага на невероятно достъпни цени и с гаранция, а при неразбиране на нещо, свързано с тях или при трудности с процеса на поръчки, непременно се свържете с консултантите ни. Те ще Ви помогнат и след индивидуална беседа с Вас, ще предложат най-подходящото решение. Очакваме Ви!