За бързи поръчки за София над 300 лв. на Телефон 0882267626; Телефон 0886071212; Телефон 0884067555; или на Viber

За бързи поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон 0886317571или на Viber

Аксесоари за кафемашини

Филтри

Продукти 1-80 от 82

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница
 1. Чаши за Лате Макиато PHILIPS к-кт 2 бр.
  Чаши за Лате Макиато PHILIPS к-кт 2 бр.
  ПЦД 45,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 32,00 лв. Разлика 13,00 лв.
 2. Порцеланови чаши Delonghi за Еспресо 2 броя
  Порцеланови чаши Delonghi за Еспресо 2 броя
  ПЦД 49,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 39,00 лв. Разлика 10,00 лв.
 3. Чаши за Капучино PHILIPS к-кт 2 бр.
  Чаши за Капучино PHILIPS к-кт 2 бр.
  ПЦД 55,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 49,00 лв. Разлика 6,00 лв.
 4. Разпенител за мляко JURA 24019
  Разпенител за мляко JURA 24019
  ПЦД 229,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 209,00 лв. Разлика 20,00 лв.
 5. Охладител за мляко JURA Cool Control 1.0l Black (EA) 24240
  Охладител за мляко JURA Cool Control 1.0l Black (EA) 24240
  ПЦД 449,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 419,00 лв. Разлика 30,00 лв.
Филтри

Продукти 1-80 от 82

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Ако сте любител на кафето, знаете, че за добрата чаша кафе са необходими не само качествени зърна, но и добре поддържана кафемашина. Аксесоарите за кафемашини са от съществено значение, за да поддържате машината си чиста, така че тя да функционира правилно. 

Аксесоарите представляват различни миниатюрни външни елементи, допълващи в една или друга степен функционалността на кафемашината. Нека разгледаме предлаганите в онлайн магазина Техно микс видове аксесоари за кафемашини Делонги, Gaggia, Bosch, Miele и др.

Какви видове аксесоари за кафемашини ще видите?

Продуктите в гамата ни основно ще ги разделим на три вида:

 • почистващи - това са отделните филтри и препарати за пречистване на водната и млечната система. Редовното почистване е от жизненоважно значение за поддържане на ефективността на кафемашината и удължаването на живота ѝ. Някои основни аксесоари за целта включват четка за премахване на остатъците от кафе, кърпа за избърсване на машината и почистващ прах за отстраняване на упорити петна;
 • смазки – важно е през определен период от време да смазвате движещите се части, за да могат те да се запазят добре работещи за максимално дълго време;
 • функционални - те в една или друга степен допълват и обогатяват функционалността, като например добавяне на възможност за производство на капучино, за разпенване на млякото, неговото охлаждане;
 • допълнителни - отделни компоненти, позволяващи изпитване на още наслада от консумацията на кафе напитката. Това са термочашите, охладителя за мляко, мини хладилника. Други препоръчителни консумативи са каните за мляко и отделните разпенители за професионално приготвяне на лате или капучино, чаши и филтри за почистване на водата в уреда.

Характерното за почистващите аксесоари, е че те хем удължават живота на кафемашината и позволяват да я използвате безпроблемно по-дълго време, хем правят и по-здравословна напитката. За максимална полза е препоръчително да се използват в комбинация, така че да почувстваме истинското удоволствие от консумацията и работата с прибора.

От какви почистващи препарати се нуждаете?

Можете да заложите на отделни пакети, а можете и да разгледате нашите комплекти, в които са събрани най-важните аксесоари. Ето кои са най-разпространените видове:

 • течни – предлагат се различни аксесоари, като разтвори за отстраняване на петна, почистващи течности за различните видове машини и обезмаслители;
 • препарати за отстраняване на котлен камък от кафемашина – с течение на времето, в уреда може да се натрупа варовик, който да повлияе на вкуса и качеството на кафето ви и дори да повреди машината. Препаратите за декалциране, било то течни или под формата на таблетки, са от съществено значение за предотвратяване на натрупването и за поддържане на уреда в отлично състояние.

Защо са необходими

Във функционално отношение, филтрите и пречистващите таблетки се грижат за нашето здраве, като задържащ вредните частици, идващи с водата. В същото време, отделните таблетки, позволяват пречистването на млечната система от остатъците на каймака и предотвратява развитието на миризми и вредни микроорганизми. Също така, за изготвянето на пенлива и апетитна напитка, можем да си закупим допълнителен разпенител. Той ще осигури красива фина пяна с кремообразна консистенция за невероятна наслада.

За още по-добро изживяване по време на консумацията, можем да заложим на специална термо-чаша. Тя е произведена от борсиликатно двустенно стъкло с въздух между стените, играещ ролята на изолатор. Така горещата или студена течност в чашата по-бавно ще изстива или загрява, допълвайки удоволствието и насладата.

За да се възползвате и Вие от предимствата на допълненията, посетете ни в Техно микс. Тук имаме всичко необходимо за максимално изживяване, поддръжка на функционалността и допълването на възможностите. Ще откриете различни аксесоари за кафемашини Saeco, както и за други водещи марки. Всичко се предлага на невероятно достъпни цени и с гаранция, а при неразбиране на нещо, свързано с тях или при трудности с процеса на поръчки, непременно се свържете с консултантите ни. Те ще Ви помогнат и след индивидуална беседа с Вас, ще предложат най-подходящото решение. Очакваме Ви!