Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Аксесоари за кафемашини

Филтри

64 продукт(а)

на страница
 1. Таблетки за обезмасляване GAGGIA 21001685
  Таблетки за обезмасляване GAGGIA 21001685
  ПЦД 12,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 10,00 лв. Разлика 2,00 лв.
Филтри

64 продукт(а)

на страница

Аксесоарите представляват различни миниатюрни външни елементи, допълващи в една или друга степен функционалността на кафемашината. Нека разгледаме предлаганите в онлайн магазина Техно микс видове аксесоари за кафемашини Делонги, Gaggia, Bosch, Miele и др.

Какви видове аксесоари за кафемашини ще видите?

Продуктите в гамата ни основно ще ги разделим на три вида:

 • почистващи - това са отделните филтри и препарати за пречистване на водната и млечната система;
 • функционални - те в една или друга степен допълват и обогатяват функционалността, като например добавяне на възможност за производство на капучино, за разпенване на млякото, неговото охлаждане;
 • допълнителни - отделни компоненти, позволяващи изпитване на още наслада от консумацията на кафе напитката. Това са термочашите, охладителя за мляко, мини хладилника.

Характерното за почистващите аксесоари, е че те хем удължават живота на кафемашината и позволяват да я използвате безпроблемно по-дълго време, хем правят и по-здравословна напитката. За максимална полза е препоръчително да се използват в комбинация, така че да почувстваме истинското удоволствие от консумацията и работата с прибора.

Защо са необходими

Във функционално отношение, филтрите и пречистващите таблетки се грижат за нашето здраве, като задържащ вредните частици, идващи с водата. В същото време, отделните таблетки, позволяват пречистването на млечната система от остатъците на каймака и предотвратява развитието на миризми и вредни микроорганизми. Също така, за изготвянето на пенлива и апетитна напитка, можем да си закупим допълнителен разпенител. Той ще осигури красива фина пяна с кремообразна консистенция за невероятна наслада.

За още по-добро изживяване по време на консумацията, можем да заложим на специална термо-чаша. Тя е произведена от борсиликатно двустенно стъкло с въздух между стените, играещ ролята на изолатор. Така горещата или студена течност в чашата по-бавно ще изстива или загрява, допълвайки удоволствието и насладата.

За да се възползвате и Вие от предимствата на допълненията, посетете ни в Техно микс. Тук имаме всичко необходимо за максимално изживяване, поддръжка на функционалността и допълването на възможностите. Ще откриете различни аксесоари за кафемашини Saeco, както и за други водещи марки. Всичко се предлага на невероятно достъпни цени и с гаранция, а при неразбиране на нещо, свързано с тях или при трудности с процеса на поръчки, непременно се свържете с консултантите ни. Те ще Ви помогнат и след индивидуална беседа с Вас, ще предложат най-подходящото решение. Очакваме Ви!