Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Аудио

Филтри

30 продукт(а)

на страница
Филтри

30 продукт(а)

на страница

Съвременната аудио техника за домашно кино е способна да възпроизвежда невероятно пространствен и висококачествен звук, покриващ целия звуков спектър от ниски, средни и високи честоти. Тя се използва като допълнение към телевизора или във вид на самостоятелна система. Без значение за какво Ви е нужна, по-долу ще разгледаме видовете, техните спецификации и новите Саудбар компоненти.

Какви аудио системи се предлагат за дома

На пазара съществуват комплекти, състоящи се от пет или седем отделни по-малки колони за възпроизвеждане на високите и средни звукови честоти и един по-голям за ниските. Той често се среща под името субуфер и е по-обемист. Разполага се на пода някъде в ъглите за по-голяма обемност. Предните високоговорители възпроизвеждат повече средните, а задните отговарят за пространственото съраунд звучене.

Те се отличават по своята сила на звука и към момента има модели с мощности от десетки вата (W), до няколко киловата (kW). Формите им могат да се различават по своята големина или дизайн. Съществуват варианти за окачване на стената или такива, стоящи на пода, отличаващи с тесен, но издължен дизайн. Последният е направен така, че да се вписва във всеки съвременен интериор.

Разположението на отделните компоненти е в следния порядък - две колони са в краищата на помещението, третият стои в средата, а останалите два стоят в другите краища зад слушателя. Така звученето се разпространява равномерно отвсякъде, създавайки качествена звукова картина.

Какво е Soundbar система?

Саундбарът представлява дълъг, но тесен панел, в който са разположени всички необходими високоговорители. Той се предлага като самостоятелен компонент или в комплект със субуфер. Той е предназначен за ползване в помещенията с ограничено пространство, където не могат да се поберат обемистите и много на брой колони. Това обаче не означава, че звученето не се вписва в съвременните стандарти за висококачествено възпроизвеждане.

Напротив, тези малки и компактни устройства са способни да Ви потопят изцяло в любимите Ви тракове или гледаните в момента филми. Те се делят на активни и пасивни. Последните са предназначени за свързване към телевизора и се нуждаят от допълнителен усилвател. Активните работят самостоятелно и  притежават в себе си нужните елементи. На тях просто се подова входният сигнал и това е достатъчно. Популярен избор е аудио системи Филипс, а предлагаме и достъпни цени на soundbar Samsung.

Аудио спецификации

Soundbar моделите имат един съществен недостатък и той е в липсата на обемно възпроизвеждане на ниските честоти (басовете). За да се отстрани проблемът, е нужно добавянето на субуфер. Свързването му се извършва по жичен или безжичен път, в зависимост от модификацията на комплекта. Разбира се, те никога няма да заменят многоканалните 5.1 или 7.1 варианти, но за малко помещение са отлично решение.

Заповядайте в онлайн магазина Техно Микс и разгледайте нашите предложения. Те се отличават с огромно разнообразие, достъпни цени и наличие на гаранционно обслужване. Можете също да закупите на лизинг. Избирайки нас, като надежден търговец, Вие получавате преимущества от рода на:

  • възможност да се консултирате с експерт в областта за правилния Ви избор;
  • при покупки на стойност над 50 лв транспортните разходи остават за наша сметка;
  • високо качество на предлаганата техника, защото внимателно подбираме доставчиците си;
  • бърза обработка на поръчките и кратки доставки до адрес;
  • адекватно клиентско обслужване;
  • пробен период за тест на продукта и опция за връщането му.

Тези и още куп изгодни предложения са достъпни само при нас, така че очакваме Ви!

Полулярни търсения: музикални системи, стерео