За бързи поръчки за София над 300 лв. на Телефон0882267626; Телефон0884839348; Телефон0886071212; Телефон0884067555; или на Viber

За бързи поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Камини

Филтри

2 продукт(а)

на страница
 1. Ел.камина TESY WEF 200 SRELW TR
  Ел.камина TESY WEF 200 SRELW TR
  ПЦД 397,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 337,45 лв. Разлика 59,55 лв.
 2. Ел.камина TESY WEF 200 SRELW
  Ел.камина TESY WEF 200 SRELW
  ПЦД 429,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 364,65 лв. Разлика 64,35 лв.
Филтри

2 продукт(а)

на страница

Електрическите камини през последните години добиха огромна популярност, поради асоциацията им с истинския вариант с жив огън, който пък създава усещане за уют в помещението. В същото време, те не Ви ангажират със закупуване на дърва за огрев и чистенето на огнището. Пускането им се извършва с натискането на един бутон от дистанционното управление. Нека видим как да изберем правилната за нас, подходящото място за нейното разположение и цените им.

Каква камина да изберем?

 1. Процесът започва докато помещението е още на ниво ремонт, за да се предвиди нужното пространство за нейното вграждане (ако предвиждате инсталацията на такъв тип). Тя трябва да съответства на интериорния дизайн и размерите, за да пасне в предвидената за нея ниша. Съответно на пазара се предлагат различни стилове, като класически, ретро, високотехнологичен, прованс и т.н.
 2. На второ място, трябва да се съобразим с големината на отопляваното пространство. Можете да се ръководите от простата формула, че на 10 кв.м е нужна 1kW мощност. Разбира се, винаги е препоръчително да се вземе малко по-мощен уред, за да има той запас при пропуски в топлоизолацията на помещението или при по-ниски температури навън.
 3. Вид на монтаж. На пазара са достъпни стенни, окачени, ъглови, двустранни и т.н. Всички те се характеризират със специфични начини и условия за инсталация и според нашия избор трябва да сме взели в предвид подобен нюанс.

Това бяха трите основни насоки, по които да се ръководите при подбора. И запомнете, че ниската цена означава ощетяване от към функционалност и качество. При нискобюджетните решения не се наблюдава такава реалистичност на пламъка, както при по-скъпите. В някои случаи ефектът на истински огън дори липсва. Те понякога са лишени и от терморегулатор и винаги работят на 100%, което значително повишава сметките за ток.

Камини на ток

Колко струва?

Към момента, ценовият диапазон е значително разширен и се предлагат модели с различни по брой екстри и възможности. Например към най-евтините решения се вписват вариантите от 130 лв, а скъпите и по-технологичните струват над 1000 лв.

Разбира се, разликите между тях са значителни, както във функционално, така и във визуално отношение. Това се отнася и за качеството на изпълнението. По-горе като цяло илюстрирахме различията между двата типа.

Къде да я сложим?

Добър вариант е разположението на уреда да е на централно място в стаята, за да попада той директно пред погледа при влизане. Не е добро решение позиционирането срещу отворения прозорец, тъй като интензивността на движение на въздуха е по-голяма, а това пречи на нормалната работа на прибора (ако той е без предна врата). Също, през него влиза силна светлина, разваляща визуалния ефект на горящия огън.

Не е препоръчително също, монтирането й в близост до телевизора, защото той измества фокуса на погледа към него. Уредът може да се намира в близост до пространството за почивка. Така той ще Ви дарява с топлина и комфорт, докато релаксирате.

Защо да пазарувате онлайн от tehnomix.bg

Защото в магазина на ТЕХНО МИКС сме се погрижили да осигурим само най-висококачествените електрически камини на достъпни цени и с продължителна гаранция. А експертите ни винаги са на разположение през раб. дни, за да Ви съдействат при пазаруването. Ние предлагаме възможно най-бързия транспорт и срок за изпробване на покупката и при желание да я върнете или подмените с друг модел.

Често правим и промоционални кампании с още по-големи намаления, а от опцията за пазаруване на изплащане се възползват много наши клиенти, така че сме се погрижили да сме в угода на всички. Заповядайте и Вие и ако прецените, че се нуждаете от помощ, потърсете ни. Очакваме Ви!

Полулярни търсения: портативни