За бързи поръчки за София над 300 лв. на Телефон 0882267626; Телефон 0886071212; Телефон 0884067555; или на Viber

За бързи поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон 0886317571или на Viber

Вертикални фризери за вграждане

Филтри

22 продукт(а)

на страница
 1. Фризер за вграждане MIELE F1471VI
  Фризер за вграждане MIELE F1471VI
  ПЦД 11 727,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 2 499,00 лв. Разлика 9 228,00 лв.
 2. Фризер за вграждане BOSCH GIV21AFE0
  Фризер за вграждане BOSCH GIV21AFE0
  ПЦД 1 249,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 159,00 лв. Разлика 90,00 лв.
 3. Фризер за вграждане NEFF GI1113FE0
  Фризер за вграждане NEFF GI1113FE0
  ПЦД 1 149,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 079,00 лв. Разлика 70,00 лв.
 4. Фризер за вграждане BOSCH GIV11AFE0
  Фризер за вграждане BOSCH GIV11AFE0
  ПЦД 1 149,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 079,00 лв. Разлика 70,00 лв.
Филтри

22 продукт(а)

на страница

Днес уредите за вграждане са изключително популярни и търсени от потребителите. Това се отнася и за вертикалните фризери за вграждане. Какви са предимствата им и спецификите на фризерното отделение ще споделим по-долу.

Вграждане

Подобен тип кухненски електроуреди имат няколко основни предимства и за това са толкова популярни към днешна дата. Само те Ви позволяват, въпреки силно ограниченото пространство, да създадете една просторна и функционална кухня. Магията се постига чрез намалените размери на уредите и възможността им за вграждане в мебелите, без заемане на излишно място.

В случая предимството идва от силно стеснените пропорции и удължената височина, пестейки място за сметка на издължената конструкция на уреда. В същото време имате избор измежду различна вместимост на вътрешното отделение. Процесът по инсталацията обикновено не е сложен, но съществуват специфични особености, които ако не се вземат под внимание, приборът ще се повреди и гаранционното покритие няма да е валидно за него.

Ако не сте уверени в познанията си по монтажа, за предпочитане е да се доверите на експерт от областта за да сте сигурни, че гаранцията ще покрие възникнали във времето повреди. Марките, които ще откриете при нас са фризери Бошфризери Либхер, Миеле и други.

Фризерно отделение

Тази част от електроуреда е доста важна и на нея ще отделим специален раздел за да споделим с Вас неговите особености:

 • вид размразяване - съвременните модели притежават т.н. No Frost автоматична система, осигуряваща принудително циркулиране на въздушната струя във вътрешността на фризера, просто стопявайки натрупалата се скреж по стените на камерата. Така всъщност отпада необходимостта от размразяване;
 • в редки случаи, приборът е оборудван с две камери и съответно с два компресора, като всяка от тях предоставя различни температурни условия за съхранение;
 • сред допълнителните функции се срещат такива за бързо замразяване и суперзамразяване. Така се съхраняват хранителните вещества на продуктите и техните витамини;
 • подобни решения обикновено притежават специални акумулатори, позволяващи при периодична липса на електроподаване, да поддържат температурата вътре в камерата за около 2 дни (в отделните модели срока варира).

Ако вече сте в търсене на подобно хладилно оборудване и искате да попаднете на оферти, предлагащи приемливи цени и дълготрайно гаранционно обслужване, то заповядайте онлайн на Техно Микс. Тук освен голямото разнообразие от разновидности, ще забележите достъпните цени, подробните списъци с техническите особености на стоките и възможността за покупка на изплащане.

Последната опция е доста популярна сред купувачите на бяла техника, а при нас имате възможността да сравнявате отделните предложения на различните кредитори. Така най-прецизно ще направите преценката си на кой да заложите. При затруднения, потърсете нашите специалисти и те ще Ви разяснят всичко неясно. Очакваме Ви!