За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Аксесоари за прахосмукачки

Филтри

Продукти 1-40 от 92

Страница
на страница
Филтри

Продукти 1-40 от 92

Страница
на страница

За да бъдат достатъчно ефективни, високотехнологичните съвременни прахосмукачки, при почистването използват някои отделни аксесоари, за чийто разновидности и начини на обслужване ще поговорим по-долу. В категорията ще откриете аксесоари за прахосмукачки Филипс, Bosch, Miele, Dyson. 

Видове аксесоари

  • четки - за отстраняването на някои упорити петна или замърсители, съвременните роботизирани домашни електроуреди използват допълнителни четки, позволяващи им да се справят с упоритото петно. Предлагат се също специални варианти за достигане до труднодостъпните места и т.н;
  • накрайници - съществуват различни видове, според покритието, което ще почиствате. Например, има модели за мека мебел, тапицерии, матраци;
  • торбички - те са за еднократна употреба и служат за събиране на отпадъците. Когато се напълни догоре, просто се сваля и се изхвърля, поставяйки се нова. Предлагат се цели комплекти с различни бройки за по-голямо улеснение;
  • филтри - предназначени за прахосмукачките с филтрираща система, тези допълнения ще помогнат за по-ефективното улавяне на фините прахови частици.

Как се почиства филтъра

Процесът е доста елементарен и за начало се изисква задължителното изключване на уреда от електрическата мрежа. После занесете устройството в банята, на балкона или на открито, отворете капака и отстранете замърсения филтър. Намирайки се директно на подходящото място, ще предотвратите разнасянето на падащите фини частици, натрупали се по пречиствателя. Вече можете да го измиете хубаво под течащата вода и да го изсушите със сешоар или на стайна температура.

Какви видове накрайници има?

Те могат да са с отделно предназначение. Например, предлагат се плоски, но издължени варианти, разширяващи периметъра на засмукване, позволявайки с едно движение да се обхване по-голяма ширина от третирания обект. Други пък осигуряват по-прецизно достигане до труднодостъпните места, благодарение на специфичния си дизайн на корпуса. Трети пък ще Ви позволят да почистите по-ефективно тавана, чрез подходящото удължение и съответния накрайник. Ето как, само с няколко допълнителни елемента, можете да надградите възможностите на устройството си.

За да подобрите и своята прахосмукачка, заповядайте в специализираната подкатегория на онлайн магазина Техно микс и разгледайте различните предложения. Важно е при избора да съобразите съответствието с марката между двете, така че да има пълна съвместимост. Всичко е достъпно на отлични цени и с високо качество. Предлагаме и прахосмукачки на лизинг, а в случай на нужда от още съдействие, непременно се свържете с нашите консултанти, които ще помогнат с нужното. Очакваме Ви!

Полулярни търсения: пликове, универсални накрайници