Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Съдомиялни за вграждане 60 см

Филтри

64 продукт(а)

на страница
Филтри

64 продукт(а)

на страница

Ако до преди години съдомиялните машини за вграждане се считаха за лукс, който само по-заможните хора можеха да си позволят, то сега този автоматизиран уред вече е достъпен за всеки. За да имат възможност хората да правят по-селектиран избор, те са разделени на разновидности, поемащи различен брой комплекти съдове - миялни за вграждане 45 см или 60 см. Днес ще стане дума за 60 см модели и разходът на вода и функции, които да очаквате от покупката на подобен уред.

Капацитет и разход

При различната вместимост, разходът на вода варира, така че в случая ако изберете широчина 60 см, то потреблението е около 9,5-10 литра вода за един работен цикъл. При подобен резултат е възможно максимално измиване на 12-14 комплекта посуда, което е достатъчно за четири или пет членно семейство. Такава вместимост е подходяща за младо семейство с две или три деца, където често се налага миене на съдовете.

Средното време за изпълнение на отделните програми по измиване е около три часа, като в някои модели има вградени и решения за интензивна работа. Средното потребление на електричество от подобно оборудване е 1 kWh електроенергия, а очакваното ниво на генерирания шум варира от 40 до 55 dB. Ако машината ще стои в помещение, където ще спят хора, а Вие предпочитате да използвате нощната по-евтина електроенергия за миене, то вземете по-тих прибор.

Ние препоръчваме да заложите на модел с енергиен клас А+, защото той е по-нисък консуматор, въпреки по-високата си цена. Тоест, плащайки малко повече при покупката, Вие в дългосрочен план ще спестите тези пари и дори е възможно да излезете на печалба.

Програми и функции

Във функционално отношение, миялни за вграждане са изключително добре оборудвани и в повечето случаи можете да очаквате опции, като:

  • Защитата срещу течове, гарантираща безопасността на прибора, дори когато сте далеч от дома, а той продължава да работи;
  • Таймер за отлагане, предоставящ възможност за автоматичното включване на уреда през нощта или рано сутрин, когато консумацията на енергия се счита за намалена;
  • Издаване на звуков сигнал при завършване на съответната програма.

Както забелязвате, въпреки скромните си размери, тези миялни електроуреди са изключително функционални и предлагащи задоволителни всяко домакинство резултати. Не са особено шумни, а аналозите от енергиен клас А+ са възможно най-икономичните от към консумация на електроенергия. А ако се възползвате по предназначение от функцията за отложен старт и използвате прибора само на нощна тарифа, то потреблението ще е още по-рентабилно.

В случай обаче, че искате да закупите качествено оборудване за своята кухня, то заповядайте онлайн на Техно Микс, където ще видите пълна гама от съдомиялни машини за вграждане 60 см Бош, Miele, AEG, Electrolux, предлагащи се на евтини цени и с дългогодишна гаранция. Ако се нуждаете от професионална консултация, потърсете експертите ни и те с радост ще Ви съдействат.