За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Сандвич мейкъри

Филтри

11 продукт(а)

на страница
Филтри

11 продукт(а)

на страница

Вероятно няма човек на земята, който да не обича да похапва вкусен топъл хрупкав сандвич на закуска или обяд. Още по-добре пък би било ако той може да се приготви набързо и вече да му се наслаждаваме! Е, вече има решение и на този проблем и то се казва сандвич мейкър. Какво представлява този уред и неговите разновидности, ще бъдат обсъдени в следващите редове.

Какво представляват сандвич мейкърите

Представлява кухненски прибор, състоящ се от две нагряващи се части, горната от които се отваря и затваря. Обикновено между тях се поставят филийки хляб, с някакъв пълнеж помежду им, и те за около 3-4 мин. се изпичат и стават вкусни и хрупкави. Хубавото в случая, е че закуската се изпича и от двете страни едновременно и така се пести доста от времето за нейното приготвяне.

Устройството им е доста опростено и то се свежда до наличието на нагревателни реотани под двете плочи, развиващи висока температура. За да не ни изгори вкусната закуска обаче, вътре е поставен и термостат, поддържащ температурата до предварително зададени градуси. Подобни устройства обаче, често се използват и за грил, тостове, гофрети и т.н, а в комплект пристигат и специални сменяеми плочи. В сайта се предлага голяма разнообразие от модели и производители, но ето някои от тях, на които спокойно може да се доверите:

Видове покрития

Плочите на съвременните решения са проектирани така, че печащият се върху тях продукт да не може да залепне. Ефектът е постигнат чрез използването на специално покритие - обикновено тефлон или керамика. В подобен случай, абсолютно е противопоказен контактът им с метални лъжици, вилици и ножове, защото много лесно се драска и пада. Желателно е да използвате пластмасова или дървена шпатула, а почистването да се извършва веднага след употреба с влажна мека кърпа.

Видове мощност

Показателят е важен за бързината на приготвяне и колкото по-висок е той, толкова по-бързо ще можете да се насладите на поредната вкусотия. Обикновено диапазона на отклонение в случая е от 600 до 900W. Времевата разлика обаче не е значителна и тя приблизително се свежда до около минута. Мощните решения като цяло са по-полезни в заведенията за обществено хранене, където е важно приготвянето на яденето да става бързо, така че там повече предпочитани са 900W модели.

За да се сдобиете и Вие с подобен електрически уред, посетете ни онлайн на Техно микс, където Ви очаква доста многообразна гама от разновидности на отлични цени и с гарантирано високо качество.

Избирайки нас, получавате още:

  • възможност за бързо и лесно пазаруване, само с няколко клика на мишката;
  • индивидуални промоционални оферти;
  • безплатна консултация със специалист за най-добра покупка;
  • краткотрайни доставки;
  • продължителна гаранция към закупения прибор;
  • покупка на изплащане.

Посетете ни и при необходимост се свържете с нас! Очакваме Ви!

Популярни търсения: скара, тост машини