Сандвич мейкъри

Сандвич мейкъри

Вероятно няма човек на земята, който да не обича да похапва вкусен топъл хрупкав сандвич на закуска или обяд. Още по-добре пък би било ако той може да се приготви набързо и вече да му се наслаждаваме! Е, вече има решение и на този проблем и то се казва сандвич мейкър. Какво представлява този уред и неговите разновидности, ще бъдат обсъдени в следващите редове.

Какво представляват сандвич мейкърите

Представлява кухненски прибор, състоящ се от две нагряващи се части, горната от които се отваря и затваря. Обикновено между тях се поставят филийки хляб, с някакъв пълнеж помежду им, и те за около 3-4 мин. се изпичат и стават вкусни и хрупкави. Хубавото в случая, е че закуската се изпича и от двете страни едновременно и така се пести доста от времето за нейното приготвяне.

Устройството им е доста опростено и то се свежда до наличието на нагревателни реотани под двете плочи, развиващи висока температура. За да не ни изгори вкусната закуска обаче, вътре е поставен и термостат, поддържащ температурата до предварително зададени градуси. Подобни устройства обаче, често се използват и за грил, тостове, гофрети и т.н, а в комплект пристигат и специални сменяеми плочи. В сайта се предлага голяма разнообразие от модели и производители, но ето някои от тях, на които спокойно може да се доверите:

Видове покрития

Плочите на съвременните решения са проектирани така, че печащият се върху тях продукт да не може да залепне. Ефектът е постигнат чрез използването на специално покритие - обикновено тефлон или керамика. В подобен случай, абсолютно е противопоказен контактът им с метални лъжици, вилици и ножове, защото много лесно се драска и пада. Желателно е да използвате пластмасова или дървена шпатула, а почистването да се извършва веднага след употреба с влажна мека кърпа.

Видове мощност

Показателят е важен за бързината на приготвяне и колкото по-висок е той, толкова по-бързо ще можете да се насладите на поредната вкусотия. Обикновено диапазона на отклонение в случая е от 600 до 900W. Времевата разлика обаче не е значителна и тя приблизително се свежда до около минута. Мощните решения като цяло са по-полезни в заведенията за обществено хранене, където е важно приготвянето на яденето да става бързо, така че там повече предпочитани са 900W модели.

За да се сдобиете и Вие с подобен електрически уред, посетете ни онлайн на Техно микс, където Ви очаква доста многообразна гама от разновидности на отлични цени и с гарантирано високо качество.

Избирайки нас, получавате още:

  • възможност за бързо и лесно пазаруване, само с няколко клика на мишката;
  • индивидуални промоционални оферти;
  • безплатна консултация със специалист за най-добра покупка;
  • краткотрайни доставки;
  • продължителна гаранция към закупения прибор;
  • покупка на изплащане.

Посетете ни и при необходимост се свържете с нас! Очакваме Ви!