Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Уреди за готвене

Филтри

49 продукт(а)

на страница
Филтри

49 продукт(а)

на страница

Съвременните технологии се развиват с толкова бързи темпове, че вече електрическите уреди за готвене са почти напълно автономни и изискват съвсем малка намеса от страна на домакинята. Подобни решения са например мултикукърите, представляващи мултифункционални изделия, за които ще стане дума по-долу.

Какво представляват мултикукърите

Това накратко е миниатюрно, но мултифункционално електрическо кухненско устройство, във вътрешността на което има купа с подходящ обем за приготвянето на множество различни вкусни манджи. Такива са мултифункционални уреди за готвене Филипс и мултикукъри Делонги. Предимно са предпочитано от домакините, притежаващи малки компактни кухни, в които не може да се събере цялото необходимо оборудване, като фурна, различни по големина тенджери, печки, тигани и т.н. 

Какво може да се готви на тях

На външен вид приличат на фритюрник, но не са предназначени само за пържене. В тях се вари, готви, пържи, а дори се правят и по-сложни ястия - супи, вари се ориз, зърнени храни, ястия с месо и т.н. В тях дори се задушават различни храни, приготвят се сладкиши и каквото друго се сетите. Тайната се крие в тяхната мултифункционалност и гъвкавост при готвенето. Нека Ви запознаем по-подробно!

Видове функции

Сред вградените над 20 отделни функции, най-интересните са:

  • автоматичен настройваем 24 часов таймер - позволява предварителното добавяне на нужните продукти и задаване на времето за тяхното сготвяне. Така винаги навреме яденето ще е топло и вкусно;
  • наличие на специален процесор, управляващ отделните опции за готвене;
  • покритие за равномерно разпределение на топлината за повишена ефективност;
  • програма за претопляне;
  • вградена памет, запомняща докъде е стигнала програмата при внезапно прекъсване на електроподаването и т.н.

Лесно ли се почистват

По време на работата си, тези уреди не пръскат с мазнина и не причиняват никакви щети около себе си. Тяхното замърсяване е изключително минимално, а почистването им като детска игра. В същото време, върху вътрешния съд не залепва нищо, благодарение на специалното му тефлоново или керамично покритие. Това обаче означава, че не е приемливо да се мие в съдомиялна машина и да се използват абразивни почистващи препарати.

Достатъчно е изваждането на вътрешния съд и поднасянето му под струя течаща топла вода, а едновременното забърсване с мека гъба бързо и ефективно ще отстрани всички мазни отлагания. Разбира се, ако има упорити петна, използвайте във водата обикновен течен сапун за ръце. В никакъв случай обаче не прибягвайте до употребата на метални елементи за премахването на замърсяванията - ще отстраните незалепващото покритие.

Ако още не сте изпробвали магическите мултикукъри, направете го още сега, като ги поръчате онлайн от Техно микс на най-достъпни цени. Влезте в сайта, разгледайте продуктовия ни каталог и отделните описания и с няколко клика, Вие вече очаквате доставката на своя прибор. При затруднения в подбора или друго, непременно се обърнете към експертите ни. Те познават стоките в детайли и ще предложат най-подходящата, така че възползвайте се. Очакваме Ви!

Популярни търсения: печене