Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Smart Осветление Philips HUE

Филтри

23 продукт(а)

на страница
Филтри

23 продукт(а)

на страница

Системите умен дом започват да придобиват все по-голяма популярност у нас и тяхната отличителна черта от обичайните им аналози е във възможността автоматично да предприемат определени действия на база дадени промени. Някои от тях са свързани помежду си и се допълват в действията си. Предоставят гъвкавост за настройка и още много други. В тази категория с пълна сила влиза и Smart осветлението на Philips, за което ще поговорим по-долу.

Какво представлява

Ако предположим, че цялостната екосистема в къщата се състои от отделни взаимодопълващи се системи, Smart осветлението на Philips може да ни предостави гъвкавост за настройка - с него контролираме яркостта и цвета, използвайки своя смартфон. Всичко се постига посредством използването на безжична връзка и специално разработеното за целта приложение Philips Hue. Също, подобни лампи са значително по-икономични и в същото време ще осигурят нужната осветеност.

Допълнително се предлага и специален хъб, позволяващ управлението на няколко крушки наведнъж, чрез различни програми и връзка към домашната Wi-Fi мрежа. Така например, те автоматично се включват когато се наспите, могат да сменят цветовете си когато любимият Ви футболен отбор вкара гол и т.н. Дори последните нововъведения от бранда позволяват гласов контрол на домашното икономично осветление чрез гласовия асистент в iPhone - Siri.

Начин на монтаж

Отделните крушки на външен вид приличат на обичайните с нажежаема жичка и са съвместими с настоящите фасунги в полюлейте. В същото време обаче, притежават описаните възможности. Целият комплект е съставен от няколко крушки и споменатия по-горе хъб, който безжично се свързва към наличната Wi-Fi мрежа. Неговият диаметър е 10,2 см с дебелина 2,5 см. В задната си част, той има Ethernet порт за жична свързаност към локалната мрежа и захранващ конектор.

Връзката между компонентите е напълно безжична, което не налага допълнително окабелява на помещението, а инсталацията е съвсем бърза. Самото мобилно приложение Ви позволява да извършвате контрол над яркостта, цветовете, нюансите, включвате и изключвате лампите и различни други трикове.

Само така ще промените светлините вкъщи и ще ги направите смарт, за да отговарят максимално на начина Ви на живот. Това лесно може да бъде постигнато, като ни посетите онлайн на Техно микс. Тук ще получите пълна гама от опции за персонализация и инсталация на пълноценна осветителна система с хиляди възможности за управление и манипулация на ТОП цени. Предпочитайки нас, Вие ще се възползвате още от:

  • качеството на бранда, защото при нас всички продукти са оригинални;
  • дългогодишна гаранция от самия производител;
  • бърз транспорт, защото не се чака доставка от чужбина;
  • пълен комплект от компоненти за изготвяне на цялостна пълноценна инсталация;
  • отделни промоционални предложения за още по-изгодни покупки.

За да се възползвате и Вие, посетете ни дори още сега.

Полулярни търсения: филипс