Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Съдомиялни тип кубче

Филтри

5 продукт(а)

на страница
 1. Съдомиялна BOSCH SKS62E32EU
  Съдомиялна BOSCH SKS62E32EU
  ПЦД 799,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 699,00 лв. Разлика 100,00 лв.
 2. Съдомиялна BOSCH SKS51E38EU
  Съдомиялна BOSCH SKS51E38EU
  ПЦД 819,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 739,00 лв. Разлика 80,00 лв.
 3. Съдомиялна BOSCH SKS62E38EU
  Съдомиялна BOSCH SKS62E38EU
  ПЦД 849,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 769,00 лв. Разлика 80,00 лв.
 4. Съдомиялна AEG FFB21200CW
  Съдомиялна AEG FFB21200CW
  ПЦД 799,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 749,00 лв. Разлика 50,00 лв.
 5. Съдомиялна BOSCH SKS51E32EU
  Съдомиялна BOSCH SKS51E32EU
  ПЦД 769,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 719,00 лв. Разлика 50,00 лв.
Филтри

5 продукт(а)

на страница

Съдомиялни тип кубче

Съвременните кухненски боксове в апартаментите са изключително малки и при обзавеждането и оборудването им е нужно пространството максимално да се пести. Тоест, тук прибягваме към компактните мебели и електрически прибори. Точно за тези случаи са предназначени съдомиялните тип кубче. Какви са техните особености ще разберем в следващите редове.

 

Защо се нарича така?

Поглеждайки прибора, той веднага предизвиква асоциация с куб, защото има подобна форма и размери. Кубичността му позволява да бъде поставен във всеки ъгъл, под мивката или дори на кухненския плот. Може да бъде напълно скрит в някой шкаф или да се постави там, където Ви е удобно. Компактността в случая предоставя всевъзможно позициониране, съобразено с желанията и предпочитанията на собственика. Външността и дизайна са изключително съвременни и екзотични, позволяващи уреда да се впише във всеки модерен интериор, така че Вие получавате един изключително красив и мултифункционален прибор у дома. Какви точно способности притежава ще разберем по-долу в материала.

 

Размери

Приблизително размерите варират с около +- 5 см и като цяло са в границите 50х50х50 см. Това прави машината квадратна и най-компактната сред останалите си аналози, но не по-малко функционална или ефективна. Тя просто е създадена за минимално количество посуда и съответно е по-икономична в сравнение с колегите си.

 

Капацитет

Вместимостта им е за 6 комплекта и са подходящи за семейства от 2-3 човека. Това означава, че за раб. цикъл ще бъдат изразходени около 7-8 литра вода, което е значителна икономия, особено ако започнем да сравняваме с ръчното миене. В случая се използва точно толкова вода, колкото е необходимо, без да има излишни течове. Ако искате и Вие да притежавате подобна малка съдомиялна машина, продължете да четете по-надолу и ще разберете какви възможности можете да очаквате.

 

Видове системи:

 

 • SilencePlus - осигурява наистина безшумна работна среда само при ниво 48 dB;
 • VarioSpeed - позволява да намалите времето за изпълнение на процеса и да постигнете същите блестящи резултати;
 • AquaStop - представлява допълнителен механичен клапан на подаващия маркуч, който защитава от протичане и създаване на нежелани водни щети.

 

Купете от нас

Присъединете се и Вие към многобройните доволни клиенти на Техно Микс, които закупиха онлайн съдомиялна машина тип кубче на изгодна цена. Те избраха нас, защото ние сме професионалисти в сферата и предоставяме специални екипи, готови да Ви преведат през целия процес на избора до завършване на поръчката Ви. Те също внимателно ще изслушат предпочитанията Ви и ще обсъдят подходящото решение, така че възползвайте се и Вие. Очакваме Ви!

 

Разгледайте нашите предложения за: малки съдомиялни Бош, видове съдомиялни