За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Съдомиялни тип кубче

Филтри

5 продукт(а)

на страница
Филтри

5 продукт(а)

на страница

Съдомиялни тип кубче

Съвременните кухненски боксове в апартаментите са изключително малки и при обзавеждането и оборудването им е нужно пространството максимално да се пести. Тоест, тук прибягваме към компактните мебели и електрически прибори. Точно за тези случаи са предназначени съдомиялните тип кубче. Какви са техните особености ще разберем в следващите редове.

 

Защо се нарича така?

Поглеждайки прибора, той веднага предизвиква асоциация с куб, защото има подобна форма и размери. Кубичността му позволява да бъде поставен във всеки ъгъл, под мивката или дори на кухненския плот. Може да бъде напълно скрит в някой шкаф или да се постави там, където Ви е удобно. Компактността в случая предоставя всевъзможно позициониране, съобразено с желанията и предпочитанията на собственика. Външността и дизайна са изключително съвременни и екзотични, позволяващи уреда да се впише във всеки модерен интериор, така че Вие получавате един изключително красив и мултифункционален прибор у дома. Какви точно способности притежава ще разберем по-долу в материала.

 

Размери

Приблизително размерите варират с около +- 5 см и като цяло са в границите 50х50х50 см. Това прави машината квадратна и най-компактната сред останалите си аналози, но не по-малко функционална или ефективна. Тя просто е създадена за минимално количество посуда и съответно е по-икономична в сравнение с колегите си.

 

Капацитет

Вместимостта им е за 6 комплекта и са подходящи за семейства от 2-3 човека. Това означава, че за раб. цикъл ще бъдат изразходени около 7-8 литра вода, което е значителна икономия, особено ако започнем да сравняваме с ръчното миене. В случая се използва точно толкова вода, колкото е необходимо, без да има излишни течове. Ако искате и Вие да притежавате подобна малка съдомиялна машина, продължете да четете по-надолу и ще разберете какви възможности можете да очаквате.

 

Видове системи:

 

  • SilencePlus - осигурява наистина безшумна работна среда само при ниво 48 dB;
  • VarioSpeed - позволява да намалите времето за изпълнение на процеса и да постигнете същите блестящи резултати;
  • AquaStop - представлява допълнителен механичен клапан на подаващия маркуч, който защитава от протичане и създаване на нежелани водни щети.

 

Купете от нас

Присъединете се и Вие към многобройните доволни клиенти на Техно Микс, които закупиха онлайн съдомиялна машина тип кубче на изгодна цена. Те избраха нас, защото ние сме професионалисти в сферата и предоставяме специални екипи, готови да Ви преведат през целия процес на избора до завършване на поръчката Ви. Те също внимателно ще изслушат предпочитанията Ви и ще обсъдят подходящото решение, така че възползвайте се и Вие. Очакваме Ви!

 

Разгледайте нашите предложения за: малки съдомиялни Бош, видове съдомиялни