Teka Фурни за вграждане

Филтри

39 продукт(а)

на страница
Филтри

39 продукт(а)

на страница

Тека е индустриална европейска марка, която произвежда професионално и домакинско оборудване за кухни и бани в повече от 25 фабрики. Обхватът на компанията е трудно да се изброи, но фурните за вграждане заемат основно място в него. Качествени серии Тека с обем от 70л или повече, което позволява приготвяне на няколко ястия едновременно, можете да намерите при нас, в онлайн магазин Техно Микс. Благодарение на пиролизата вие ще забравите за безкрайните часове почистване на уреда, а цената ще ви изненада.

Предимства на фурни за вграждане Teka

На пръв поглед електрическите модели трябва да бъдат по-неизгодна покупка от газовите. В края на краищата цената на електричеството е по-висока от тази на газта. На практика редица предимства, гарантирани от Teka, водят до съвсем различни резултати:

  • фурните за вграждане Тека са в енергиен клас A и A +, което означава много икономична консумация;
  • готвенето отнема по-малко време, отколкото на газ, което също намалява консумацията на енергия;
  • фурните за вграждане Teka са напълно безопасни. Дори при сериозни щети, те не представляват заплаха;
  • устройствата на Teka са изключително функционални – разнообразните режими и програми са комбинирани по уникален начин, което дава много възможности за експериментиране; 
  • инсталирането на електрически уред Тека е много просто – само трябва да го включите в контакт;
  • към всички устройства са приложени най-подробните инструкции, съдържащи всички препоръки за монтаж, поддръжка и използване на уреда, както и схеми за по-голямо удобство.

Отзивите за фурните за вграждане Teka винаги сочат голямо разнообразие, както откъм функционалност на инструмента, така и откъм дизайн.

Защо да изберете фурни за вграждане Тека

Различните модели Teka ви позволяват да изберете най-подходящия продукт за вас. Вземете предвид интериора на вашата кухня, както и мястото, на което ще монтирате уреда. Важно е да обърнете особено внимание на размерите, за да може уредът да пасне идеално. Продуктите Тека са гаранция за ефективност, безопасност, надеждност и елегантност. Линията включва голям избор от функционални разнообразни модели.

Можете да ги съчетаете с кухненски комплекти от всякакъв тип. Разширените функции, като интуитивно размразяване, бързо нагряване, конвекция, сензорно управление, грил шишчета и други, улесняват всеки клиент ежедневно.