ОНЛАЙН поръчки 0700 13 222 / 02 810 10 58

БЪРЗИ ПОРЪЧКИ по телефон за София на тел. 02 810 10 10 / 02 960 60 60 / 02 868 05 05

ПОРЪЧКИ по телефон за Пловдив 0886 31 75 75 / 0886 31 75 71

Количка 0
Магазини

Подочистачка IROBOT BRAAVA M6

SKU: Braava M6

КОМПАКТЕН И ТИХ РОБОТ ЗА СУХО И МОКРО ПОЧИСТВАНЕ. ПОЧИСТВА ДО 92 кв.м. Precision Jet Spray. Imprint ™.

Виж пълното описание
Производител iRobot®
EAN 5060359287953
Описание и характеристики

Технически спецификации

 • Капацитет на резервоар - 445 мл
 • В режим мокро почистване минава до 92 кв.м
 • В режим сухо почистване няма ограничение на размера на почистваната площ
 • Вид батерия - литиево-йонна
 • Капацитет на батерия: 1775 mAh
 • Размери в мм: 270х252х90 мм
 • Тегло с батерия: 2.2 кг
 • 1бр. Станция за самозареждане
 • 2бр. Еднократна подложка за мокро почистване
 • 1бр. Еднократна подложка за сухо почистване
 • 1бр. Подложки за почистване за многократна употреба

Гаранция: 24 месеца

 • Революционният робот-моп iRobot Braava jet m6 притежава зарядна станция, най-съвременна навигация iAdapt 3.0 и си партнира в почистването с прахосмукачките-роботи iRobot.
 • Новият робот-моп Braava jet m6 предлага патентована навигация iAdapt 3.0 и прецизна технология за пръскане на вода Jet Spray. Роботът се връща на зарядната станция, за да презареди, след което продължава, за да довърши почистването. В комбинация с революционната функция Imprint Link function посредством която комуникира с всички прахосмукачки роботи от серия s и i (i7, i7+), тази машина изцяло променя представите за роботизиран моп.
 • "Ключови предимства на Braava m6: Почиства всички видове подови настилки. Навигация iAdapt 3.0 с интелигентна система за картографиране Imprint™ и технология vSLAM® . Почиства до 92 m2. 2 режима на почистване: сухо помитане и мокро забърсване 445 мл. контейнер за вода"
 • "Навигация iAdapt 3.0 с интелигетна система за картографиране Imprint. С навигацията с камера iAdapt 3.0 и технологията vSLAM® новата Braava се ориентира отлично за размера на всяка стая. А благодарение на системата за интелигентно картографиране Imprint , роботът се научава да разпознава всяка стая, като така можете да изберете коя стая да бъде почистена, както и кога да се случи това. "
 • "Умно и ефективно почистване: Braava се придвижва ефективно напред и назад, докато почиства. Почиства с подложки за многократна употреба и предлага два режима на почистване: сухо помитане и мокро забърсване. Дизайнът на робота позволява да почиства перфектно около и под мебели, както и трудно достъпни места.  Роботът е снабден с усъвършенствани сензори, посредством които заобикаля килими и не пада по стълби."
 • "Прецизен Jet Spray Braava притежава контейнер за вода с вместимост 445 мл. и е екипиран с прецизен разпръсквач за вода jet spray, който разпръсква водата по целесъобразен метод по време на мокрото почистване. Специални сензори не позволяват на Braava да пръска вода по мебели, стени или местата под стълбите. За по-ефективно почистване можете да използвате препарат Braava jet® със свеж аромат. "
 • "Зарядна станция Braava jet m6 е първият роботизиран моп, който се презарежда автоматично. Той е способен да се върне на зарядната станция, за да презареди, докато почиства. Зарядната станция е проектирана така, че да не позволява контакт между мокрите подложки и пода, докато роботът се зарежда. "
 • "Мобилно приложение iRobot HOME Контролирайте Braava чрез мобилното приложение където и когато пожелаете. Мобилното приложение iRobot HOME ви позволява да планирате почистването, да изберете определени стаи, както и интензитета на водната струя. "
 • "Подложки за многократна употреба Braava jet m6 използва специални подложки за сухо и мокро почистване, за да почисти подовете. Подложките за мокро забърсване са направени от абсорбиращи влакна, които спомагат за отстраняването на кухненска мазнина и мръсотия. Тези за сухо помитане използват електростатичен заряд, което позволява улавянето на прах, козина и косми. Подложките се перат и се използват многократно."
 • "Функция Imprint™ Link function позволяваща комуникация между роботите Braava jet m6 може да си кооперира с прахосмукачките - роботи Roomba серии s и i. Благодарение на революционната функция Imprint™ след като Roomba приключи прахосмученето, изпраща сигнал към Braava, която тогава започва да забърсва пода. Комбинацията от тези два робота гарантира цялостно почистване на пода, без да е необходимо да присъствате, като по този начин предлага безпрецедентно удобство за почистване на вашето домакинство."
 • "Функция виртуална стена Мястото за почистване от Braava може да бъде ограничено посредством виртуални стени. Виртуалната стена създава невидима линия, която не позволява на робота да я пресече. Използва се, ако е необходимо почистването на определена зона, или когато трябва да се ограничи достъпа на робота до лесно чупещи се предмети, електрически или компютърни кабели. Виртуалната стена има и функция Halo, която създава бурферна зона със стени. Роботът никога не прекрачва тази зона. Функцията най-често се използва, когато искате да ограничите достъпа на робота до купичките с вода и храна на домашните животни. "
 • "Почистване покрай стени и около мебели Braava jet m6 почиства вашия дом интелигентно и най-вече упорито. Благодарение на дизайна роботът-моп лесно почиства под мебели, покрай стени и крачета на маси. Благодарение на усъвършенстваната навиация с камера избягва килими и други препятствия. "

 

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас

За да оставите коментар и оценка трябва да си създадете профил или да влезнете във вашият профил ако вече имате такъв.

Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Tehnomix.bg
Купи на кредит
Купи на кредит

* Броя на погасителните вноски се избира при финализиране на поръчката

Купи на кредит

* Броя на погасителните вноски се избира при финализиране на поръчката

Изпратете ни запитване: