Samsung Телевизори

Филтри

51 продукт(а)

на страница
Филтри

51 продукт(а)

на страница

Samsung отдавна е признат лидер сред производителите на телевизори. Под марката Самсунг се произвеждат 9 серии, всяка от които има свои собствени характеристики. Закупуването на която и да е от тях, ви дава оборудване с отлично съотношение цена-качество, създадено с помощта на съвременни технологии. 

За да изберете сред големия асортимент на Samsung, си струва да се запознаете с критериите за избор и параметрите на най-добрите опции. С наша помощ в онлайн магазина ни Техно Микс ще се запознаете с различни видове, подходящи за всеки вкус и цени, отговарящи на вашите възможности. Можете да се възползвате от промоциите, които ще ви помогнете да се сдобиете с желания продукт от Самсунг.

Как да изберете телевизор Samsung

Телевизорите на марката Samsung са сред продуктите, чието качество не подлежи на съмнение. Покупката на всеки модел от тази марка ви оборудва с изрядно тв изживяване.

  • Full HD или 4K – и двете технологии осигуряват висококачествени и ясни изображения, но се различават по разделителната способност на екрана. Следните опции за разделителна способност ще откриете при телевизорите Samsung: 1920x1080 (Full HD) ви позволява да гледате ясна, контрастна и детайлна картина, която превъзхожда по качество изображението на монитори с резолюция 1366x768 пиксела. 3840x2160 4K (Ultra HD) осигурява перфектно изображение, дори по-добро от предишното;
  • обикновен или извит екран Самсунг – всички произвеждани доскоро телевизори имаха плосък екран – тази опция е позната на всеки човек, който гледа телевизия. Моделите с извити екрани все още не са често срещани и Samsung е един от първите, които произвеждат такива телевизори с 4K Ultra HD резолюция. Предимствата на извитите екрани са, че осигуряват по-голямо потапяне и ефект на присъствие, подходящи са за гледане на 3D, имат стилен външен вид;
  • диагонал – избира се, като се вземе предвид размерът на стаята. Малките телевизори Самсунг с размери 32 или 40 инча се препоръчват за кухнята, а моделите с голям диагонал, като 43 или 55 инча, се избират в обикновените стаи – те осигуряват добър ефект на потапяне. Колкото по-голям е диагоналът, толкова по-реалистично ще бъде изображението;
  • Smart TV технология – благодарение на тази технология, уредите Самсунг всъщност се превръщат в голям таблет. Смарт технологията е подходяща за тези, които са свикнали да използват интернет и предпочитат сами да избират съдържание за гледане.

Защо да изберете Самсунг

Уредите Самсунг са подходящи за всеки. Удобни са както за малки жилища, така и за големи помещения, като дори имат опция за стойка. Висококачествените подсветка и матрица осигуряват уникална картина. Телевизорите Samsung са подходящи за семейства с малки деца, тъй като имат функция родителски контрол и заключване на канали. Дългата гаранция ви позволява спокойно да използвате продукта, без да се тревожите за ремонт, ако се наложи.