Bosch Прахосмукачки

Филтри

31 продукт(а)

на страница
Филтри

31 продукт(а)

на страница

Bosch е известна немска компания, прочута със своето стриктно внимание към детайлите. Разработчиците на компанията произвеждат и тестват модерно оборудване в заводските цехове. Въпреки сложността на производствения процес, прахосмукачките Bosch са лесни за поддръжка. Немските домакински уреди са модел за ефективност. Възползвайте се от промоциите в онлайн магазина ни Техно Микс и вземете професионални уреди Бош на супер цени.

Как да изберете прахосмукачка Бош

Прахосмукачките Bosch са разработени от немски инженери, които обръщат внимание на всеки детайл от дизайна. Всеки продукт се подлага на многоетапно тестване във фабриката, така че готовите устройства се отличават с лекота на използване и дълготрайна работа.

При избора на продукти Бош за дома се обръща внимание на следните параметри:

  • мощност – от мощността зависи колко бързо и ефективно устройството ще събира прах и отломки. Когато избирате, трябва да вземете предвид вида на подовата настилка. Ако подовете в къщата или апартамента са гладки, ще бъде достатъчна средна мощност. Ако подовете са покрити с мокет, по-добре е да изберете по-мощни;
  • тип мощност – гамата от модели на Bosch включва както традиционни кабелни устройства, така и безкабелни с вградена батерия. Продуктите без кабел не ограничават движението на потребителя и могат да се използват за почистване дори в помещения без контакти;
  • тип почистване – Bosch произвежда уреди за сухо и мокро почистване. Перящите уреди трябва да бъдат закупени, ако подовете са покрити с килим или мокети;
  • моделите с контейнер се считат за по-модерни и функционални. Отстраняването на отпадъци е много по-лесно, а самият контейнер е много издръжлив и не се нуждае от честа подмяна.

Особености на уредите Bosch

Акумулаторната прахосмукачка Бош е по-удобна от класическите модели. Основното предимство на тази техника за почистване е, че тя е безжична. Произведените в Германия батерии също са надеждни и компактни. Тя може да работи непрекъснато в продължение на един час. 

Ръчната прахосмукачка Бош е един вид вертикален модел. Често устройствата са 2в1. Можете да изключите телескопичната дръжка от портативната и да вземете по-малка версия на устройството. То перфектно ще се справи с почистването на мебелна тапицерия и рафтове за книги и е идеален за кола. 

Миещата прахосмукачка Бош е модерен представител на почистващото оборудване, което ви позволява да извършвате както на сухо, така и на мокро почистване с помощта на воден филтър. Освен подовите настилки те ще почистят перфектно и меката мебел.