Philips Кафемашини

Филтри

29 продукт(а)

на страница
Филтри

29 продукт(а)

на страница

Основана преди повече от 100 години, ирландската компания Philips е един от лидерите на пазара за кухненски и битови електроуреди, предлагайки качествени продукти в различни ценови категории.

Кафемашините Филипс не са включени в топ домакинските уреди, произвеждани от компанията, но тяхната линия е доста разнообразна и е в състояние да задоволи изискванията на всеки един любител на кафето, а качеството и надеждността на произвежданите от компанията Philips уреди остават на много високо ниво. Ние от онлайн магазин Техно Микс предлагаме разнообразни серии кафемашини от този производител, на страхотни цени.

Как да изберете кафемашина Philips

Разгледайте каталога ни, където ще откриете разнообразни модели кафемашини Филипс, които имат различни функции. Изборът трябва да бъде направен въз основа на редица технически критерии и предпочитания на клиента, като:

  • вид – Philips могат да бъдат автоматични и капкови. Първото устройство ще ви позволи да приготвите няколко вида напитки, докато вторите модели приготвят само класическо кафе;
  • мощност на устройството – трябва да започва от 1500 вата;
  • обемът на резервоара за вода и за мляко – зависи колко ароматна напитка ще консумира потребителят. Оптималният размер на резервоара за вода е 1, 2 литра, резервоарът за мляко трябва да има вместимост най-малко 0,6 литра;
  • тип контрол – кафемашините Филипс предлагат електронен или механичен тип управление. Електронният тип предполага наличието на дисплей със сензорни бутони, а механичният тип управление е оборудвано с регулатор или конвенционални бутони;
  • допълнителни функции – някои модели Philips предлагат вградена кафемелачка с различна степен на смилане на зърна, таймер, а други, като Aroma Seal, имат функция за приготвяне на различни напитки.

Продуктите с марка Филипс ще ви служат дълги години, а гаранцията ви позволява да върнете продукта при повреда. Те са лесни за употреба и в същото време ви предоставят напитки със страхотен вкус и аромат.

Защо да изберете Philips

Ако сте ценители на хубавото кафе и искате всяка сутрин да се събуждате с истински аромат и вкус, който да гали всички сетива, то кафемашини Филипс са точният продукт за вас. Те ви гарантират професионално качество у дома. Възползвайте се от тях и открийте тайната за перфектно кафе, капучино, мокачино и други напитки. Уредите Филипс са и чудесен подарък, с който можете да зарадвате любим човек.