Tedan Конвектори

Филтри

5 продукт(а)

на страница
 1. Стенен конвектор TEDAN EFH 2000W
  Стенен конвектор TEDAN EFH 2000W
  ПЦД 699,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 639,00 лв. Разлика 60,00 лв.
Филтри

5 продукт(а)

на страница

На световния пазар се предлага богато разнообразие от производители на отоплителни уреди, като сред най-популярните през последните години се открояват конвекторите Тедан. 

В нашия онлайн магазин Техно Микс, можете да откриете най-добрите модели на немския бранд, които са на достъпни цени. Ако се колебаете кой е най-оптималният вариант за вас, можете да разгледате мненията, посочени онлайн на сайта ни. 

Какви са основните характеристики на конвектори Тедан

Тедан е немска компания, която произвежда висококачествени електроуреди в областта на отоплението – бойлери, конвектори, печки. Можете да откриете и тефлонови тигани на съответната марка.

Голямото разнообразие на Tedan е подкрепено с първокласни изработки, които се характеризират с дълъг експлоатационен живот, подкрепен с гаранционен срок, възлизащ до 9 години.

Сред основните особености на конвекторните печки Tedan е, че в производството на новите си модели фирмата използва нова технология, включваща акумулиращ отоплител. Благодарение на тази функция разпространението на топлината е по-бързо, по-силно и ефектът от затоплянето е по-продължителен.

Благодарение на акумулиращите предложения Тедан, вашият разход на енергия ще се намали драстично, защото той контролира прегряването и се изключва самостоятелно, като това ги превръща в икономичен и оптимален вариант.

Какви варианти на Тедан предлагаме

В нашия онлайн магазин Tehnomix, можете да откриете:

 1. Стенни модели

Тяхната основна разлика, която определя и цената на уреда, се изразява в мощността и капацитета на отопляемост. Можете да изберете такива с мощност от 1500 или 2000 W, които работят на различни режими, напълно безшумно. Те притежават електронен термостат, който регулира температурата и при прегряване, конвекторът се изключва. Тези модели са изработени от алуминиев нагревател, чието разположение се намира по цялото продължение на уреда. Чрез горния му край се възпроизвежда топлият въздушен поток;

 1. Свободностоящ модел

Притежава система срещу замръзване, което прави този модел на Тедан подходящ за използване във всякакви условия. Той се предлага във вариант, подходящ както за стена, така и в комплект с крачета за използването му като свободностоящ. Притежава влагоустойчивост, което позволява поставянето му в баня или други мокри помещения. Металният корпус от неръждаема стомана допринася за здравината и устойчивостта на електроуреда, а благодарение на вградената защита срещу прегряване, можете да бъдете спокойни и да го използвате по всяко време.