Atlantic Конвектори

Филтри

35 продукт(а)

на страница
 1. Стенен конвектор ATLANTIC Tatou Digital IO 2000W
  Стенен конвектор ATLANTIC Tatou Digital IO 2000W
  ПЦД 649,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 575,00 лв. Разлика 74,00 лв.
 2. Стенен конвектор ATLANTIC SOLIUS DIGITAL Wi-Fi 1500 W
  Стенен конвектор ATLANTIC SOLIUS DIGITAL Wi-Fi 1500 W
  ПЦД 499,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 445,00 лв. Разлика 54,00 лв.
 3. Конвектор ATLANTIC F119 Design 2500W
  Конвектор ATLANTIC F119 Design 2500W
  ПЦД 289,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 265,00 лв. Разлика 24,00 лв.
 4. Конвектор ATLANTIC F119 Design 1500W
  Конвектор ATLANTIC F119 Design 1500W
  ПЦД 246,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 229,00 лв. Разлика 17,00 лв.
Филтри

35 продукт(а)

на страница

В съвременния свят има изобилие от уреди за отопление и изборът е в ръцете на отделния потребител. Ако сте се насочили към закупуване на конвектор, можете да разгледате предложенията, които ние от Техно Микс представяме в нашия сайт. Сред тях се открояват със завидно качество и евтини цени моделите на Атлантик. При желание от ваша страна, можете да изберете опция за вземане на изплащане.

Какво представлява конвекторът

Това е електроуред, който през последните години изкачва класациите сред необходимите притежания в едно домакинство. Основно негово предимство е начинът, по който отоплението се извършва, откъдето произлиза и името му. За разлика от обикновения радиатор, конвекторът използва конвекция – естественото затопляне на въздуха, което се постига чрез неговото движение.

Електрическите уреди от този тип не разполагат с вентилатор, а в основата им се разполага нагревател. Благодарение на термостата, който всички конвектори на Атлантик притежават, температурата се регулира, което прави пребиваването в помещението, където са разположени, комфортно.

Новите модели на Атлантик притежават датчик, който сигнализира прегряване и при наличие на такова, уредът се изключва.

Какви модели на Atlantic предлагаме

От онлайн магазин Техно Микс ви предлагаме възможност да избирате от първокласни модели отоплителни уреди на производителя Atlantic, които могат да се разграничат основно по следния начин:

 • Конвекторни печки Atlantic, които са свободностоящи – предлагат се с различна мощност, варираща между 1000 и 2000 W. Най-често при конвекторите на Atlantic мощността е 1500 W, а тези с най-добри параметри се характеризират с 2500 W. Най-основната разлика е капацитетът на отопляване, който определя в какво помещение може да се използват и да бъдат достатъчно функционални. Мощността и капацитетът са взаимосвързани;
 • Конвекторни печки Atlantic, които са разположени на стена – основната разлика на моделите Атлантик от този тип, е тяхното разположение – те се инсталират на стената, откъдето произлиза и тяхното име. Тези модели на Atlantic са влагоустойчиви, което ги прави подходящи за използване в мокри помещения и бани. Нагревателният елемент е капсулован за допълнителна сигурност. Конвекторите на Атлантик предоставят възможност за поставяне на таймер.

За дълъг експлоатационен живот на уредите Атлантик е важно да използвате електроуредите спрямо посочените инструкции от производителя.