Toshiba Климатици

*Безплатния монтаж до 3 метра тръбен път за обозначените климатици важи само за градовете София, Пловдив, Враца, Перник, Сливен, Свищов, Плевен, Благоевград и Бургас.

Филтри

10 продукт(а)

на страница
 1. Климатик TOSHIBA RAS-B10G3KVSGB-E/RAS-10J2AVSG-E1 EDGE BLACK WiFi
  Климатик TOSHIBA RAS-B10G3KVSGB-E/RAS-10J2AVSG-E1 EDGE BLACK WiFi
  ПЦД 2 199,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 2 099,00 лв. Разлика 100,00 лв.
  A+++ Продуктов фиш
 2. Климатик TOSHIBA RAS-B13G3KVSGB-E/RAS-13J2AVSG-E1 EDGE BLACK WiFi
  Климатик TOSHIBA RAS-B13G3KVSGB-E/RAS-13J2AVSG-E1 EDGE BLACK WiFi
  ПЦД 2 479,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 2 399,00 лв. Разлика 80,00 лв.
  A+++ Продуктов фиш
Филтри

10 продукт(а)

на страница

Изборът на отоплителен или охладителен уред за дома или офиса не е безобиден, защото касае качеството на въздуха, който белите дробове усвояват. Много е важно да заложите на първокласен такъв, какъвто е климатикът на марката Тошиба. 

Ние от онлайн магазин Техно Микс ви предлагаме да изберете климатик според нуждите си и да определите сами метода на плащане – в брой или на изплащане. 

Характеристики, които трябва да следите, когато избирате климатик

Сред основните фактори, които трябва да съобразите, когато купувате такъв електроуред, са:

 • Марка – производителят има огромно отношение към качеството на такъв тип уреди. Именно поради тази причина Тошиба държат високи позиции на пазара;
 • Енергийна ефективност – това е сред най-важните параметри и до голяма степен определя цената. Моделите на Тошиба са нови и икономични, техният разход на енергия е малък, защото са от висок клас – A+++. Тази ефективност касае както режима на затопляне, така и този на охлаждане;
 • Капацитет на охлаждане/ затопляне – този параметър има огромно значение и когато избирате такъв уред, трябва да съобразите големината на помещението, което искате да отоплявате или охлаждате. По това ще разберете дали харесаният от вас модел отговаря на нуждите ви. Климатиците Тошиба, които предлагаме, имат капацитет за работа, който е достатъчен за голямо помещение;
 • Размери – важно е да съобразите размерите на охладителното тяло, както и на самото място, където възнамерявате да бъде монтирано;
 • Допълнителни екстри – съвременните модели притежават функции за допълнително улеснение. Най-често се предлагат с възможност за дистанционен контрол, пускане, спиране, настройване на градусите чрез смартфон и други.

Какви модели климатици Тошиба предлагаме

Сред разнообразието от охладителни и отоплителни уреди, сме класирали няколко модела, които притежават отлични параметри. Всеки един от тях притежава 60-месечен гаранционен срок, от който можете да се възползвате при евентуални технически повреди. 

Всеки един от тях се характеризира с енергиен клас А+++, което ги превръща в изгоден вариант и е предпоставка за ниско ниво на консумация. Те са от инверторен тип, екосъобразни и притежават усъвършенствана технология на работа. Управлението им се извършва лесно и достъпно – чрез дистанционно.

Мощността им се определя в зависимост от температурата в помещението, както и се влияе от тази на околната среда. Именно поради този факт, климатиците Тошиба са най-оптималното попълнение към вашия дом, офис или търговски обект. 

Предложенията ни на Toshiba са евтини, а мнения за тяхното безкомпромисно качество можете да откриете на сайта ни.