Ariston Хоризонтални

Филтри

1 продукт(а)

на страница
Филтри

1 продукт(а)

на страница

Аристон предлага богата гама от продукти, като главно се разделят на няколко вида. Според начина на монтаж те са вертикални, хоризонтални и комбинирани (като те са подходящи, както за хоризонтален, така и за вертикален монтаж). Ariston е една от утвърдените марки на пазара и предлага редица предимства чрез внедряване на нови технологии в своите продукти.

Какви са предимствата на бойлери Аристон?

Предимствата на моделите и техните модификации правят Ariston една от доста предпочитаните марки електрически бойлери на пазара. Други предимства на тези продукти са:

  • Технология Water Plus на Ariston позволява пестене на 16 процента повече топла вода; 
  • Функция Eco Evo, позволяваща икономия на 14 процента на енергия. Чрез тази функция уредът възприема вашите ежедневни действия, приема навиците ви и запомня по кое време от денонощието използвате топла вода;
  • Shower Ready иконата показва кога водата е готова за първи душ;
  • Smart дисплей, който позволява прецизна настройка на температурата;
  • TitanShield е технология, която гарантира дълъг живот на уреда. Благодарение на титания и неговите естествени свойства, вътрешността на бойлера Ariston е защитена от корозия. Също така предпазва от натрупване на варовик и ръжда в резервоара.

Други предимства на Аристон са щадящият околната среда изолационен материал и функцията наречена T-MAX. Тя е предназначена за справяне с неочаквани нужди за гореща вода. Тези функции ви дават гаранция за дълъг живот на продуктите.

Какво още трябва да знаем за хоризонталните бойлери Аристон ?

Хоризонталните и вертикалните бойлери Ariston са проектирани много сходно, но се различават по начина им на монтаж. Предпочитан избор на доста потребители са хоризонталните модели. Причината е, че те могат да осигурят повече свободно място в малки и тесни бани, като се монтира над вратата. Принципът на работа и на двата вида е един и същ. Продуктите за хоризонтален монтаж на Аристон, които предлагаме, са с вместимост от 80 и 100 литра. 

В процеса на избор има много точки, които трябва да се вземат под внимание:

  • параметри – капацитет или обем на резервоара;
  • тип на връзката;
  • мощност и други. 

Определяйки тези характеристики, лесно ще можете да изберете подходящ модел Ariston, който ще отговаря най-точно на вашите нужди и критерии.

Онлайн магазин Техномикс разполага с богат избор на бойлери Аристон за хоризонтален, вертикален и смесен монтаж, на цени подходящи за всеки.