Miele Сушилни с термопомпа

Филтри

10 продукт(а)

на страница
 1. Сушилня MIELE TCA230WP Active 7kg
  Сушилня MIELE TCA230WP Active 7kg
  ПЦД 1 991,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 799,00 лв. Разлика 192,00 лв.
  A++ Продуктов фиш
 2. Сушилня MIELE TWC220WP 8kg
  Сушилня MIELE TWC220WP 8kg
  ПЦД 2 191,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 999,00 лв. Разлика 192,00 лв.
  A++ Продуктов фиш
 3. Сушилня MIELE TSF 763 WP EcoSpeed&8kg
  Сушилня MIELE TSF 763 WP EcoSpeed&8kg
  ПЦД 2 690,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 2 399,00 лв. Разлика 291,00 лв.

  Купи сега до 30.04.2024

  A+++ Продуктов фиш
 4. Сушилня MIELE TWF760WP EcoSpeed&8kg
  Сушилня MIELE TWF760WP EcoSpeed&8kg
  ПЦД 2 691,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 2 399,00 лв. Разлика 292,00 лв.
  A+++ Продуктов фиш
 5. Сушилня MIELE TCR780WP Eco&Steam&9kg
  Сушилня MIELE TCR780WP Eco&Steam&9kg
  ПЦД 4 991,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 3 799,00 лв. Разлика 1 192,00 лв.
  A+++ Продуктов фиш
Филтри

10 продукт(а)

на страница

Правилната поддръжка на дрехите гарантира техния красив вид и здравина на материите. Освен да ги перем редовно с подходящите препарати, трябва да знаем и на каква последваща грижа да заложим. Обичайна практика е да ги закачаме на простора и да изчакаме тяхното пълно изсъхване. Уреди като сушилните Миеле са “спасението” от излишни занимания, като това да губим време в подредбата на прането на фиксираното за целта място. Струва си всеки да разполага с такава техника в дома си!

Защо да използвате сушилня Миеле в домакинството

Този вид уреди за вграждане на марката Миеле са голямо улеснение за съвременната домакиня, която вечно бърза, има купища задачи, а ресурсът за тяхното изпълнение никога не е достатъчен. С помощта на високотехнологична машина като сушилните Miele задълженията ще бъдат редуцирани, което е безспорно облекчение за хората на модерното общество.

Благодарение на Miele дрехите ще бъдат отново готови за използване, без това да изисква тяхното простиране. Друго предимство на уредите за сушене Миеле е, че намаляват необходимостта от гладенето, както и понижават нивото на влажност в стаята, която е честа “екстра”, когато поставяме мокрите облекла върху сушилник вътре в дома си. Може да се използва и за много фини и деликатни материи, като рискът от тяхното съсипване е нулев.

Какви са предимствата на моделите с термопомпа Miele

Марката Миеле е позната на пазара за битова техника, като тя се свързва с перфектно качество и разнообразен продуктов каталог. Сушилните на бранда разполагат с множество функции, сред които е:

 • скъсено време за сушене, задавайки “експресна” програма – още един плюс на този вид домакински уреди с марката Миеле, което заетите в ежедневието ще оценят високо;
 • друга опция е отложеният старт – можете да направите така, че сушилнята Miele да започне работа в удобно за вас време след 2,3,4 и т.н. часа;
 • настройки за безопасност – блокиране посредством ПИН код, индикатори “празни контейнери” и “почистване на филтрите”;
 • програма против намачкване – не обичате да гладите? Уредите за сушене на дрехи Миеле ще ви избавят от този ангажимент;
 • режимът за сушене на памучни и вълнени материи, възможност за импрегниране – Miele дава възможност да зададете също така и “внимателно центрофугиране”, което ще гарантира отличното състояние на тъкани след тяхната обработка.

Цена, дизайн, основни параметри и допълнителни екстри – това са по-важните неща, на които трябва да обърнете внимание при избора на сушилня Miele. Преди употреба на техниката Miele прочете подробно инструкциите, за да се запознаете с нейните възможности. От онлайн магазин Техно Микс сме готови да ви съдействаме при нужда!